4gün önce 5 ytl ye 100 kontörlü avea hattı aldım aynı gün akşamı avea merkzi arayıp bulunduğum yerde şebeke sorunun olduğunu hattımı iptal ettirmek istedğimi söyledim temsilci buradan iptal olmadığını hattı aldığınız yerden iptal ettirebileceğimi söylediler daha sonra aklıma online işlemlerden iptal ettirmek geldi dün 11 gibi hattı iptal talabi gönderdim yine 10 gün içinde avea abone merkzini kimliğinize başvurun başvurulmadığı taktirde 10 gün sonra hattınız tekrar aktif olacak diye bilgi aldım bu sabah saat 8:10 da aradılar verdiğim irtibat numarasından özel bi nedeniniz yoksa neden iptal ettirmek istediğinizi öğrenebilrmiyim dediler bende çekmediğinden kullanamadığım için iptal ettirmek istediğimi söylediğim burada kaydınız var zaten bölgenizi inceliyorlar dedi kullanmasanız bile 7 ay boyunca hattınız aktif kalsın hemde size sms paketi hediye edelim dediler tamam dedim kabul ettim bende sms paketi hediye geldi beleşten +904441500 arandığımda arankazandan 20 dak düşmesi gerekirken 2 saati geçti hala dakika düşmedi bide oradan 20 kontör gelecekti ne güzel olrdu online işlmler işe yaradı sonunda teşekkürler avea
kullanmadığınız yatan aktif avea hattınız varsa sizde online işlmlerden deneyin işe yarayor...
hani çok memnundun aveadan nasıl olduda çekmez oldu
Bu taktiği hep yiyolar
Kaç sms verdiler hediye bide heryönemi?
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
hani çok memnundun aveadan nasıl olduda çekmez oldu
ben bursada deildim oyüzden bursada sorun yok geldim evime ohbe dedim sorunun olduğı yer yozgat/akdağmadeni orada büyük taşlarla örülmüş ve kuytu yerde kalan bi ev var bazı odalarda tektur çalışıyor açıkkan ulaşılamıyor hattıma bunların yüzünden iletmiştim konuşmalar durduk yere kesiliyor du bide @stigmata_ aynen yiyorlar aradığın zamn bazen olmuyor ama heryöne 500 sms verdiler zaten
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
4gün önce 5 ytl ye 100 kontörlü avea hattı aldım aynı gün akşamı avea merkzi arayıp bulunduğum yerde şebeke sorunun olduğunu hattımı iptal ettirmek istedğimi söyledim temsilci buradan iptal olmadığını hattı aldığınız yerden iptal ettirebileceğimi söylediler daha sonra aklıma online işlemlerden iptal ettirmek geldi dün 11 gibi hattı iptal talabi gönderdim yine 10 gün içinde avea abone merkzini kimliğinize başvurun başvurulmadığı taktirde 10 gün sonra hattınız tekrar aktif olacak diye bilgi aldım bu sabah saat 8:10 da aradılar verdiğim irtibat numarasından özel bi nedeniniz yoksa neden iptal ettirmek istediğinizi öğrenebilrmiyim dediler bende çekmediğinden kullanamadığım için iptal ettirmek istediğimi söylediğim burada kaydınız var zaten bölgenizi inceliyorlar dedi kullanmasanız bile 7 ay boyunca hattınız aktif kalsın hemde size sms paketi hediye edelim dediler tamam dedim kabul ettim bende sms paketi hediye geldi beleşten +904441500 arandığımda arankazandan 20 dak düşmesi gerekirken 2 saati geçti hala dakika düşmedi bide oradan 20 kontör gelecekti ne güzel olrdu online işlmler işe yaradı sonunda teşekkürler avea
kullanmadığınız yatan aktif avea hattınız varsa sizde online işlmlerden deneyin işe yarayor...
yanlış mı okudum 5 liraya 100 kontör lü hat mı
quote:
Orjinalden alıntı: serkanevreka
yanlış mı okudum 5 liraya 100 kontör lü hat mı
doğru okdun 5 lireya 100 kontörlü hat ilk gittiğimde 10 liraydı geleceğime 2 3 gün kala 5 ytlye düştü bende hemen aldım 0506 numaralar ama uyumlu numaralar kalan numaralarda deil elinde şaşardım doğrusu
Geçen sene bu zamanlar müşteri hizmetlerinden karşıma çıkan bi lalak Gprs ücretlendirmesi nedeniyle aşırı kontör düşüşünü açıklayamazken kapattırmak istiyorum deyince çok da tın havalarında cevap vermişti..o günden bu güne hala gözümde 0 dır..kamu hattından ücretsiz görüşür (ayda 100 saati geçer) başka operatorleri turkcell hattımdan ararım..
Diyeceksiniz ki 'koskoca' avea için onemli değil.Bu şekilde hoşuma gidiyor