O fiyat aralığında intel sistem daha performanslı olacaktır. 'Ashes''in verdiği sistem gayet güzel anakartı MSI P67A-G45 Intel P67 MSI P67A-G45 Intel P67 ile değiştirip alabilirsin(cf özelliğiden dolayı yapmam derseniz değiştimenize gerek yok)
Ama amd istersenizde tavsiyem şu olur
AMD Phenom II X4 955, 3200MHz, Black, Soket AM3, İşlemci...244tl (teknobiyotik) SAPPHIRE Pure CrossFireX 890GX, AM3, DDR3, HD4290, Anakart...215 (teknobiyotik) 4gb geil plus ddr3 1333 bellek ...85 tl (teknobiyotik) 500gb samsung f3 disk ...80 tl (teknobiyotik) Cooler Master HAF RC-912 Plus Silverstone 600W 80+ Güç Kaynaklı Kasa ...285 tl (teknobiyotik) Sunbeam ccf cpu cooler .... 75 tl (teknobiyotik) VTX HD 6950 2GB Ekran Kartı ....530 tl (teknobiyotik) Acer S232HLABID 2ms 23'' Full HD Wide Screen Led Monitör ...380tl (teknobiyotik) toplam:1900 tl
O fiyat aralığında intel sistem daha performanslı olacaktır. 'Ashes''in verdiği sistem gayet güzel anakartı MSI P67A-G45 Intel P67 MSI P67A-G45 Intel P67 ile değiştirip alabilirsin(cf özelliğiden dolayı yapmam derseniz değiştimenize gerek yok)
Ama amd istersenizde tavsiyem şu olur
AMD Phenom II X4 955, 3200MHz, Black, Soket AM3, İşlemci...244tl (teknobiyotik) SAPPHIRE Pure CrossFireX 890GX, AM3, DDR3, HD4290, Anakart...215 (teknobiyotik) 4gb geil plus ddr3 1333 bellek ...85 tl (teknobiyotik) 500gb samsung f3 disk ...80 tl (teknobiyotik) Cooler Master HAF RC-912 Plus Silverstone 600W 80+ Güç Kaynaklı Kasa ...285 tl (teknobiyotik) Sunbeam ccf cpu cooler .... 75 tl (teknobiyotik) VTX HD 6950 2GB Ekran Kartı ....530 tl (teknobiyotik) Acer S232HLABID 2ms 23'' Full HD Wide Screen Led Monitör ...380tl (teknobiyotik) toplam:1900 tl
bütce sıkıntın yok intel daha avantajlı illa amd diyosan olumu arakadaşın dediği
Merhaba
Gigabyte GA-MA74GM-S2 anakart AMD3800 3 Gb 800Mhz kingston RAM SAPHIRE HD 3850 512 MB 256 Bit 650W HIGH POWER psu
Bu işlerin yabancısıyım pek anlamam arkadaşlar makinama AMD X6 işlemci takılabilirmiyim? olmazsa X4 de takabilirim. olursa eğer ne kadar werim alabilirim. Test Drive Unlimited'i 1920x1080 full detay oynuyorum; ama unlimited 2'yi 1920x1080 en düşük grafikte kasıyor. Bu konuda bana bi yardımcı olursanız çok sewinirim
anakartın
amd phenom ii x4 işlemci destekliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: imposible is me
Merhaba
Gigabyte GA-MA74GM-S2 anakart AMD3800 3 Gb 800Mhz kingston RAM SAPHIRE HD 3850 512 MB 256 Bit 650W HIGH POWER psu
Bu işlerin yabancısıyım pek anlamam arkadaşlar makinama AMD X6 işlemci takılabilirmiyim? olmazsa X4 de takabilirim. olursa eğer ne kadar werim alabilirim. Test Drive Unlimited'i 1920x1080 full detay oynuyorum; ama unlimited 2'yi 1920x1080 en düşük grafikte kasıyor. Bu konuda bana bi yardımcı olursanız çok sewinirim
quote:
Merhaba
ekran kartını daha yükseğe çekmen daha iyi olacaktır bence test driver unlimetid 2 nin görseli 1 den daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Fugative
quote:
Merhaba
ekran kartını daha yükseğe çekmen daha iyi olacaktır bence test driver unlimetid 2 nin görseli 1 den daha iyi
anakartını değiştir bence -- tek ekran kartlı ve üzerinde ekran kartı var. kötü bir anakart . anakart almayı dünüyor musun ?
eğer bu anakartla bi werim alamayacaksam yeni bi anakart alırım daha iyi olabilir ama yine de işlemciyle kurtarabilirsem diyodum ama daha sonra zaten anakart alacaktım ama en azından eskisin diyodum şimdi yenisini alsam elimdekine yazık olacak satsam heralde kimse almaz :-(
quote:
eğer bu anakartla bi werim alamayacaksam yeni bi anakart alırım daha iyi olabilir ama yine de işlemciyle kurtarabilirsem diyodum ama daha sonra zaten anakart alacaktım ama en azından eskisin diyodum şimdi yenisini alsam elimdekine yazık olacak satsam heralde kimse almaz :-(
almazlar tabiiki :) ama bu anakart çok çok kötü bir anakart. x4 işlemciyi destekliyor. oyun için yapacaksan ve anakart alacaksan iyi bir anakart al ve x6 yerine x4 al. x6 yerine x4 alıp kalan paraya az daha para koyup iyi bir anakart alabilirsin.
peki hangi anakart ve ekran kartı önerirsiniz? aynen bu ekran kartını 2008 de almıştım, değiştirmenin zamanı gelmiş alması bişey değil de benim bunları okutmam lazım sonuçta canawar gibi çalışıyor 2010 a kadar olan bütün oyunları full detay oynatıyor (NFS SHIFT HARİÇ )
ayrıca ram leri de değiştirmem gerekecek mi
quote:
peki hangi anakart ve ekran kartı önerirsiniz? aynen bu ekran kartını 2008 de almıştım, değiştirmenin zamanı gelmiş alması bişey değil de benim bunları okutmam lazım sonuçta canawar gibi çalışıyor 2010 a kadar olan bütün oyunları full detay oynatıyor (NFS SHIFT HARİÇ )
ayrıca ram leri de değiştirmem gerekecek mi
Eğer işlemciyi hemen değiştiremeyecekseniz, sisteminiz de düzgün çalışıyor ve uyum sorunu çıkarmıyor ise anakartı değiştirmenizin performans anlamında önemli bir katkısı olmaz. Günümüzün giriş seviyesindeki oyun sistemleri için önerilen ekran kartlarından biri olan HD 5750, sizin kullandığınız karttan 1,5 kat daha performanslı. Bu durumda, ekran kartınız darboğaz yapıyor gibi görünüyor. 200 TL civarında HD 5750 alarak sisteminizin performansını arttırabilirsiniz. Bunun haricindeki değişiklikler, komple sistem yenilemesi anlamına gelir. Bütçeniz uygunsa bunu yapabilirsiniz, ama hazırda bir sisteminiz varken yeni çıkacak işlemcileri bekleyip öyle karar vermeniz daha yerinde olur kanısındayım. OC işleriyle uğraşabilirseniz işlemcinizin 2,6 GHZ civarındaki hızlarda çalışabileceği forumlarda belirtilmiş. Ayrıca bu işlemi de deneyebilirsiniz.
2000TL butceye bu sistemi almazsaniz ilerde cok aglarsiniz, benden size soylemesi
ekran kartınız ve işlemciniz güzel
ENCHANTER kardeş ben ekran kartını alayım o zaman ama oyunlarda yine işlemci düşük kalacak gibi geliyo bana. ayrıca oc yapmaya cesaret edemiyodum ama artık onu da araştırıyorum amacım onu yapmak fakat benim ram ler iyi değil. dolayısıyla o.c. yapsam da ne kadar performans alırım onu da bilmiyorum bilmem ne dersiniz bu konuda