Şimdi Ara

Yeni Aksiyon İlahı Tony Jaa Fan Club (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
20.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

size bu adamın bi filmii daha tavsiye edicem ama ingilizce ismini bulamadım...taylandça ismi..bahsettiğim filmde inanılmaz...hele bir kovalamaca sahnesi var orada yaptığı hareketleri görmeniz lazım...adam resmen show yapıyor...bulur bulmaz koyucam onuda...

Kovalamaca sahnesi pazar yerinde olan süper ot yerine yanlışlıkla inen filmmi. o adamsa dövüş stili süper Mehmet beğenmemişti

evet o film...beraber üçümüz izlemiştik ben hasta kalmıştım goju ryu memet beğenmemişti...daha doğrusu aslında hasta kalmıştı ama artistlik olsun diye küçümsemişti.. memet bu bruce lee sanar kendini hafif...

• çok şugar bi filmdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Bu elemanın daha once bir filmi daha yayınlanmıstı güzel bir filmdi ama filmlerinde konu yok sadece dovusuyorlar.Bence Bruce Lee'den sonra tek biri var o da Jet Li

şimdi bak bruce lee ile jet li aynı kefeye konamaz..neden?? çünkü bruce lee hiçbir filminde kamera hilesi kullanmadı yada kullanamadı(teknolojik sebebler)...fakat jet li ne kadar süper bir dövüşçü olsada her filminde kamera hilesi kullanıyor...

gelelim tony jaa ya...haklısınız filmlerde konu yok ama zaten baştan sona aksiyon ve dövüş...insan konuyla ilgilencek vakti bulamıyor...ve asıl önemlisi öğrendiğim kadarıyla bu adam kamera hilesi ve dublör kullanmıyor...işte bu yüzden kalbimi kazandı...izlerken ohaaaaaaaaaaaa diye diye evi inlettim...

Jet Li gerçek bir dövüşçümü ?
    Bruce Lee Gerçek Bir Efsaneydi.

• ong bak diye bir film vardı ondaki çocuk mu bu?
  • Bir an ben de ona benzettim elemanı. Orada da abartıydı yav. Tanrısal güç bu olsa gerek
  • Ong Bak 2 geliyormuş o yüzen Upladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 15 Haziran 2008; 19:57:50 >
  • quote:

Ong Bak 2 geliyormuş o yüzen Upladım.

O zaman ilk önce ilk filmi izlemek lazım.
  • Ong Bank da sırf tekme ile başlayıp bitiyor film. birşey anlaşılmıyor. Jet Lee veya jackie Chan in filmlerinde bir konu mevcut. Hemde eğlenceli. Özellikle Jet Lee nin filmi konuşmadan bitirmesi acaip etkileyici oluyor. Tony Jaa bana göre filmde hiçbirşey yapmıyor. Kamikase filmi daha eğlenceli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ong Bank da sırf tekme ile başlayıp bitiyor film. birşey anlaşılmıyor. Jet Lee veya jackie Chan in filmlerinde bir konu mevcut. Hemde eğlenceli. Özellikle Jet Lee nin filmi konuşmadan bitirmesi acaip etkileyici oluyor. Tony Jaa bana göre filmde hiçbirşey yapmıyor. Kamikase filmi daha eğlenceli

Konu yok zaten önceki yorumlardada söylemiştim ama akrobasi, teknik, güç ve aksiyon fazla fazla var...adamı izlerken ohaaaaa sesleriyle izliyorsun...heleki protector filminde bir bina sahnesi var akıllara zarar...herif binaya giriyor döverek 6 kat çıkıyor hemde aynı kamera açısıyla hiç aralıksız...15 dk adam döverek 6 kat çıkıyor hiç sahne değişmeden kesilmeden...gerçekten büyük bir olay bence...

• İster jet li ister tony jaa,,ister jackie.Bunlar cok iyi olabilir ama bruce lee en iyileri ve her zaman öyle olacaktır.Bruce Lee hayatını koydu bu ise hayatını!!!

Tony jaa' ya gelince iyi bir dövüscü gercektende.Jetliden sonra geldigini dövüsüyorum ama hafife alınmamalı ve yeni filmleri de geliyormus zaten.
  • Büyük üstada zaten kimse birşey diyemez..o türünün tek örneğiydi...onun gibisi belkide hiç gelmiycek..

Tony Jaa gerçekten çok yetenekli..Hollywooda transfer olursa eğer Jet li v.s. hikaye olur..Çünkü sıradışı bir tekniği var bence..ve tabi en önemlisi kamera hilesi yok, dublör yok filmlerinde...
  • Lord westside

Oha diyerek izlediğim tek film şuana kadar Yamakasi oldu. Adam binaya tırmandı
  • Yavru fili kurtardigi filmdeki son sahne harikaydi. Odanin icinde gelen korumalari teker teker degisiklerle teknikle yere sermesini izlemek inanilmazdi. Zaten filminde ki konu benim icin onemli degil. Dovus sahneleri harika . Bu tarz da devam etmesi daha guzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

Yavru fili kurtardigi filmdeki son sahne harikaydi. Odanin icinde gelen korumalari teker teker degisiklerle teknikle yere sermesini izlemek inanilmazdi. Zaten filminde ki konu benim icin onemli degil. Dovus sahneleri harika . Bu tarz da devam etmesi daha guzel.

o filmde can alıcı 4 bölüm var..

--ilki binaya girip 6.kata kadar herkesi döverek çıkması.hiç denenmemiş bir şey o.kesintisiz 6 kat aynı kamera açısından çekim.
    --ikincisi suların içinde capoeira savaşçısıyla dövüşmesi.estetik açıdan muhteşem.
    --siyah takım elbiseli adamların hepsini dövdüğü bölüm.ki bence filmin en manyaklaştığı sahneler.kan gövdeyi götürüyor sağlam kemik kalmıyor.
    --ve final dövüşü..4 tane aygırla (biride troy filminde achilles in filmin başında öldürdüğü goril herif) kapışması..

• Protector bunu izlemedim.Tvde verildi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Protector bunu izlemedim.Tvde verildi mi?

Star vermişti birara..2 kere üstüste verdi çok istek gelmişti..
  • bu adam insan olamaz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Protector bunu izlemedim.Tvde verildi mi?

Star vermişti birara..2 kere üstüste verdi çok istek gelmişti..

Hadi ya
  • iyi dövüşüyor ama çektiği filmler aşırı abartı ve saçma,izleyenler bilir protector filminde dev heriflerle dövüş sahnelerinde o kadar darbe alıyo herifin bütün kemikleri kırılması gerekirken tık yok.yine ong bak filminde bilerek yenildiği dövüşte adam resmen kaburgalarının üstünde zıplıyo,herifin kaburgaları kırılması gerekirken bi bakmışın kalkmış o heykeli aramaya gidiyo
    ee haliyle böyle olunca da ne kadar iyi dövüşürse dövüşsün bi jet li veya bruce lee nin filmlerinin yanından geçemiyo filmleri
  • bu abimiz bana muay thai'yi sevdiren adamdır ama azıcık daha konu akışı ve senaryo akışı düzgün filmlerde oynasa daha güzel olacak...Bir de hollywood'a girse hafiften...Bir zamanlar bir haber okumuştum Jackie Chan Drunken Master 3 filminde Tony Jaa'yı oynatmayı düşünüyormuş Tony Jaa'da İngilizcesini ilerletiyormuş bunun için...akıbeti ne oldu bilmem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.