Şimdi Ara

Yeni Aksiyon İlahı Tony Jaa Fan Club (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
20.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: L-H-T

bu abimiz bana muay thai'yi sevdiren adamdır ama azıcık daha konu akışı ve senaryo akışı düzgün filmlerde oynasa daha güzel olacak...Bir de hollywood'a girse hafiften...Bir zamanlar bir haber okumuştum Jackie Chan Drunken Master 3 filminde Tony Jaa'yı oynatmayı düşünüyormuş Tony Jaa'da İngilizcesini ilerletiyormuş bunun için...akıbeti ne oldu bilmem.

1-2 film sonra Hollywood a gireceğini düşünüyorum...Çünkü adamın ünü gün geçtikçe büyüyor ve hollywood bunu gözardı edemiyecek kadar paragöz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

1-2 film sonra Hollywood a gireceğini düşünüyorum...Çünkü adamın ünü gün geçtikçe büyüyor ve hollywood bunu gözardı edemiyecek kadar paragöz...

bencede
  • jetliyi bilemm ama bana gore ton jaa zevkler we renkler tartısılmaz demi
  • jetli ve buruce lee anasının kannnından dogar dogmaz duyulmadıkı zamanla ve buruce kamera hılelıgı yapmadı ve bu gercekten ozve kendı TONJAA SON SOZUM
  • Adam süper ya her filmini izlerim bu adamın bikaç hareket kaparım belki
  • Bu adamı Tutamadım Hem karizmada sıfır (JET LEE) Halen favorimdir

Yeni Aksiyon İlahı Tony Jaa Fan Club
  • Bu tarz filmlerin artık dönemi bitti , Bu adam biraz geç kalmış
  • bu adamı övmeden önce jet lee yi izlemenizi tavsiye ederim ayrıca bu nasıl bir tip
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

bu adamı övmeden önce jet lee yi izlemenizi tavsiye ederim ayrıca bu nasıl bir tip

Aynen Kanka Aynen
  • Bu adamı izleyeceğinize açın kick box izleyin aynı şey, en azından televizyonda kimin yeneceği belli değil. Daha heyecanlı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

bu adamı övmeden önce jet lee yi izlemenizi tavsiye ederim ayrıca bu nasıl bir tip

jet li yi yıllardır izliyoruz... sırf kamera hilesi ve dublör var her filminde... tony jaa ne dublör kullanıyor ne kamera hilesi... benim gibi uzakdoğu sporlarıyla ilgilenenler için tam bir görsel şölen... matrix e dövüş filmi diyen insanlarla tony jaa nın kalitesi tartışmaya zaten gerek bile yok...
  • ong bak ı izledim oldukça iyi bir film.çok hareketli dövüş sahneleri var.Tony Jaa nın hareketleride çok güzel jiip in altından kayarak geçişi tezgaha basmadan zıplaması çok iyi.üstelik duydumki adam dublör de kullanmıyormuş doğrumu arkadaşlar? öyle olsa bile Jet Li varken lafı olmaz...
  • Ong Bak 2 harika olmuş biraz önce izledim... Her filminde olduğu gibi derin bir konu yok görselliğe önem vermişler..
    Hele filmin sonlarına doğru aynı anda iki kişiyle dövüştüğü bir sahne varki bu yaşıma kadar izlediğim en çılgın dövüş sahnesiydi..
  • ya bu tony jaa manyak bi eleman yaw".tom yum gong" muydu öle bişey, bi filmi vardı izlemiştim valla hayran oldum çok dehşet bir dövüş sitili var.ong bak 2 de muhteşem olmuş gerçektende yeni bir aksiyon yıldızı doğdu, bu yolda başarılar diliyorum
  • İnsan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Bu adamı Tutamadım Hem karizmada sıfır (JET LEE) Halen favorimdir

Bence Tony Jaa'nında kendine has bi karizması var

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Bu adamı Tutamadım Hem karizmada sıfır (JET LEE) Halen favorimdir

bu mesajdaki resimde tony jaa nın kolundaki aksesuarın adını soylermısınız lutfen ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.