Şimdi Ara

Yeni AKN uygulamasının uygulanabilirliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan da daha ay başında bile bir önceki günün kotasını 1 sonraki güne dahil eden sistemsen sorunlar varken 02:00 ile 08:00 arasındaki kullanımı nasıl kotadan düşecekler. AKN ye takıldıktan sonra aybaşında modemi kapatıp açmadan eski hızına dönme sorunuda var. Her gece 2 de modemi mi kapatıp açacağız?

Benim tahminim bu yeni düzenleme için işletmeler işi yokuşa sürecek. Referandumdan sonra iptalde edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav ülke meselesine çevirdiniz bekleyin işte sanki türk telekom ceosu gibi anlatıp anlatıp herşey ayarlanıyor işte.
  • Yeni AKN uygulamasının uygulanabilirliği.

Al kardeşim. Superonline uyguluyor bunu. Superonline yapabiliyorsa diğerleri de uygular. Superonline da AKK siz Gece diye ek paket var. 00:00'dan 06:00 a kadar sınırsız download ve upload imkanı sunuyor. İşaretlediğim 2 tarihte 10-11 GB'lık dosya upload ettim. Süre yetmedi gördüğün gibi ilkinde 1059MB kotadan yemiş, 2.sinde 364MB kotadan yemiş. Yani modemi kapamadığım halde sadece 06:00'dan sonra kullanmaya devam ettiğim kısım yansımış. Yani bu sistemin saatlerini değiştireceklerdir.
  • Sen hiçbişey yapmiycaksın gece 2de hızın normal haline dönücek uyku yok pakedi almışsın gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: LastBanderam

Sen hiçbişey yapmiycaksın gece 2de hızın normal haline dönücek uyku yok pakedi almışsın gibi

Turkcell'de gerek yok çünkü becerebiliyorlar ama Türk Telekom'un becereceğini sanmıyorum. Çünkü ayın son günü modemi kapatmazsan son günün kotasını ayın 1'ine ekliyorlar. Bu saçmalığı bile çözemediler gece 2-8 arasını çözeceklerini sanmıyorum. Yapılabilir bir şey de olsa bilerek yapmayacaklar bence kota çabuk dolsun diye.

• Akn yi 1 mb geçsen bile devreye giriyor, kanımca isteler bunada çözüm bulabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 7 Nisan 2017; 14:18:22 >
  • Biraz bencil olabilirim ama oyunumda ping çıkmasın akk olsun benim için daha iyi. Tabi geceleyin akk sayılmaması güzel bişey olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok zor bir şey değil hocam çoktan ayarlamışlardır onu yukarda demişler arkadaşlar Superonline ayarlıyor kullanımı.
  • Bu dediğinin olma ihtimali çok düşük ama olursa da tüketicilerin arkasında koskoca BTK var şikayet edersin sonra gör nasıl düzelttiklerini. Artık BTK dinliyor tüketicileri. Türk Telekom'un tekelinde değil her şey.
  • BTK hiç bir şey yapmıyor onun asil görevi turkcell ceza kesmek sadece.
    BTK şikayet edince kendi üzerinden şikayet mesajınızı şikayet ettiğiniz kişiye gönderiyor oradan gelen cevabıda size
  • ay sonu düşerler sanırım o da bizim işimize yaramaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.