Şimdi Ara

YENİ ADSL KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya özellikleri

Kablolu Modem+ 2 Ay bedava
    veya
    Kablosuz Modem bedavası yok

Bunlara ek olarak 29 Ytl port ücreti var.İsterseniz 29 ytl yi 12 taksitle ödeyebilirsiniz.Ama o zaman 36 Ytl oluyor

Başvuru içinwww.hemenadsl.com

• kampanyay'la ilgili bir bilgi yokki bu link'de
  • Telekomun verdiği kablosuz modemin markası modeli bellimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNorth

TTnet yeni ADSL kampanyası başlattı

Kampanya özellikleri

Kablolu Modem+ 2 Ay bedava
    veya
    Kablosuz Modem bedavası yok

Bunlara ek olarak 29 Ytl port ücreti var.İsterseniz 29 ytl yi 12 taksitle ödeyebilirsiniz.Ama o zaman 36 Ytl oluyor

Başvuru içinwww.hemenadsl.com

bu lin telekoma ait değil ki başka bir firma sanırım aynı smile adsl gibi... en iyisi ttnetten almak diğerleri aracı ve doğru dürüst hizmet alınamıyor ,, ttnet oturmuş vaziyette, her hangi bir soun yaşadığında direk ttnete iletiyorsun diğerlerinden aldığında önce onlara ileteceksiniz sonra onlar ttnete iletecekler ,,, yani uzun lafın kısası ,,, uzun iş , yaş dava

• quote:

Orjinalden alıntı: dersu_20

Telekomun verdiği kablosuz modemin markası modeli bellimi?

Airties tek ethernet kablosuz..
  • Arkadaşlar,
    Türk Telekom'un ADSL hizmet kuruluşu olan TTNet'in 24 Nisan tarihi itibariyle başlattığı ve 31 Mayıs 2007 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile ilgili bilgileri henüz kendi sitelerinde bile yayınlamadılar.
    Ancak ben size şu bilgileri verebilirim :
    Kampanya 2 farlı ürün üzerinden yapılmaktadır. Ürünlerden biri Ethernet+USB Combo Modem, diğeri ise Kablosuz Modem.
    * Combo modem almak için 24 ay bağlanmayı taahhüt etmeniz gerekiyor. Bunun karşılığında Zyxel veya AirTies marka modemlerden birini bedava alıyorsunuz, ayrıca ilk 2 ay fatura ödemiyorsunuz.
    * Kablosuz modem almak için de 24 ay bağlanmayı taahhüt etmeniz gerekiyor. Markası ise malesef Pikatel. Pazar payı olmayan ve pek bilinmeyen bir ürün. Ancak 2 ay bedava yok.
    Tüm kampanyalarda 29,-YTL bağlantı ücretini ödemeniz gerekiyor. Dilerseniz 12 aya 3,-YTL olarak da ödeyebilirsiniz. Toplamda 36,-YTL yapıyor. Bence peşin ödemek daha mantıklı.
    Neyse son bilgi:
    Eğer son anda birşey olmaz ise Haziran'da veya Temmuzda 1 MBps 4 GB sınırlı bağlantı 19,-YTL olarak açıklanabilir. Henüz tam net değil ama aldığımız bilgiler bu yönde.
    Saygılar
    Acemiwebci

• eee bize yokmu şimdi bedava modem ve 2 ay ücretsiz kullanım ya şimdi bu yüzden smile'mi geçelim şimdi yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smile adsl de bi secim fakat yeni tarifeleri beklemek gerek
  • muhakkak bi bit yeniği çıkar herşeyde olduğu gibi..
  • kablosuz modem icin mevcut aboneligi iptal ettirip gidip tekrar abone olanlar olursa ne yapacaklar?
  • bi önceki kampanyada buna izin vermiyorlardı şimdi verirlermi bilmem verirlerse ben normal modem+2ay bedava kampanyası için 2 senelik sözleşme yapardım
  • İşte Kampanya Resmi sitede açıklandı, bulunduğum yere port geldiğinde superonlineyi iptal ettirip, 1024 + Ücretsiz modem + 2 ay eleş kampanyasından yararlanırım.2 Ay bitiminde de 256 Sınırsıza düşerim, şimdiki gibi devam ederim...

Birde 1024 3 Gb bağlattık diyelim, kota aşım alınmıyor dimi eskisi gibi...
    Burada yazmamışlar da...

http://www.ttnet.net.tr/modem_kampanya.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRSrL -- 28 Nisan 2007; 8:43:21 >
  • işte gene tarih koymuşlar 16 nisan'dan sonra hattını iptal ettirenler yararlanamaz diye
  • ben suan 9 gb kotalı ttnet adsl kullanırom
    bu kampanyaya uye olmak sıtıorm da su 29 ytl lık baglantı ucretını vermek zorundamıyım ya benm sımdıkı hattan devam edıım ben banada kablosuz modemımı versınler ugrastırmasınlar bıde yenı port acılması ıcın benı bole bıse olabılırmı

hade olmadı dıelm 29 ytl yı verıım ben benm eskı hattan nete gırmee devam edebılırmıım kampanya dahılınde
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIRKY

muhakkak bi bit yeniği çıkar herşeyde olduğu gibi..

her zaman olduğu gibi tekekoma
  • Guzel bir kampanya
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemiwebci

Arkadaşlar,
    Türk Telekom'un ADSL hizmet kuruluşu olan TTNet'in 24 Nisan tarihi itibariyle başlattığı ve 31 Mayıs 2007 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile ilgili bilgileri henüz kendi sitelerinde bile yayınlamadılar.
    Kampanya 2 farlı ürün üzerinden yapılmaktadır. Ürünlerden biri Ethernet+USB Combo Modem, diğeri ise Kablosuz Modem.
    * Combo modem almak için 24 ay bağlanmayı taahhüt etmeniz gerekiyor. Bunun karşılığında Zyxel veya AirTies marka modemlerden birini bedava alıyorsunuz, ayrıca ilk 2 ay fatura ödemiyorsunuz.
    * Kablosuz modem almak için de 24 ay bağlanmayı taahhüt etmeniz gerekiyor. Markası ise malesef Pikatel. Pazar payı olmayan ve pek bilinmeyen bir ürün. Ancak 2 ay bedava yok.
    Tüm kampanyalarda 29,-YTL bağlantı ücretini ödemeniz gerekiyor. Dilerseniz 12 aya 3,-YTL olarak da ödeyebilirsiniz. Toplamda 36,-YTL yapıyor. Bence peşin ödemek daha mantıklı.
    Neyse son bilgi:
    Eğer son anda birşey olmaz ise Haziran'da veya Temmuzda 1 MBps 4 GB sınırlı bağlantı 19,-YTL olarak açıklanabilir. Henüz tam net değil ama aldığımız bilgiler bu yönde.
    Saygılar
    Acemiwebci

hayır heryerde airties yazıyor eğer pikatel se çok kötü olur kablolu almak daha mantıklı

• Pikatel modemleri küçümsemeyin.Yaklaşık 2.5 senedir kullanıyorum ve bir kere bile servise gitmedi ve yarı yolda bırakmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemiwebci

Arkadaşlar,
    Neyse son bilgi:
    Saygılar
    Acemiwebci

dostum bilgilerin için teşekkürler..

bu 19 YTL doğru çıkar ise bu kampanyadan başvuranlar da bundan faydalanır mı?

• normalde faydalanması lazım ama ben zannetmiyorum 19 ytl'ye düşeceğini kotayı 2 katına çıkarsınlar razıyım ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.