Şimdi Ara

YENİ AÇILAN ÜNİVERSİTELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uluslararası Antalya Üniversitesi
    Erzurum Teknik Üniversitesi
    Bursa Orhangazi Üniversitesi
    Ankara Bilge Üniversitesi
    Ankara Altın Koza Üniversitesi ( 2013-2014 te ilk öğrencilerini alacak)
    Üsküdar üniversitesi
    İstanbul medeniyet üniversitesi

Bu üniversitelerin bölümlerine ve kontenjanlarına kendi sitelerinden ulaşabilirsiniz..

• Erzurum Teknik Üniversitesi bölümlerini bulamıyorum sitesinde mhendislik bölümleri yazmıyor acaba Bilgisayar müh. var mı ort. kaç ile alır.
  • hepsi özel mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'dakilere baktım,anladığım kadarıyla Üsküdar özel, İst. Medeniyet devlet.
  • istanbul medenıyet devlet bıde bu ne zaman ogrencı alacak tıp var ucak muhendıslıgı var yanı bır ara odtu tıp var va o geıktekı gercek olmus bu unıversıtede hem tum muhendıslıkler hemde tıp var
  • Erzurum Teknik Üniversitesi ve ist. medeniyat üniv. hariç kalanlar özel

• ıstanbul medenıyet ne zaman ogrencı alıyo sankı bana bolumlerde ıtu yu kopyalamıslar gıbı geldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Erzurum Teknik Üniversitesi bölümlerini bulamıyorum sitesinde mhendislik bölümleri yazmıyor acaba Bilgisayar müh. var mı ort. kaç ile alır.

up up
  • ara sor unı.yı burda herkes senın bıldıgın kadar bılgıye sahıp

• Uluslararası antalya üniversitesini tavsiye ederim arkadaşlar.Üniversitenin yaklaşık %60 belki de daha fazlası yabancı öğrencilerden oluşuyor.Yurtdışından çok kaliteli hocalar getirildi.Dil geliştirmek ve sosyalleşmek için harika bir üniversite.Tabi Antalya faktörü de var :)
  • yahu bu ıstanbul medenıyet unıversıtesını daha yenı duydum baktım sıteden tıp hukuk muhendıslık var oglu var google maptan bakıyom kampus nerede bakıyom uc bına var bukadar bolum oradamı bıde ne zaman ogrencı alacak
  • İstanbul medeniyet üniversitesi'nde Turizm Rehberliği var,ama puanı falan nedir ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madamaiselle

İstanbul medeniyet üniversitesi'nde Turizm Rehberliği var,ama puanı falan nedir ya ?

Lisans bolumleri öğrenci alımları bu sene alınacağı için henüz herhangi bi puan yok.Bu sene yerleştirmeden sonra taban puan oluşacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.