Şimdi Ara

yeni açılan server tanıtımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün yeni açılan server tanıtımlarını görmekten bıktım zaten oyun bitmiş foruma uğrayan yani bu bölüme uğrayan beş parmağı geçmiyor 60 tane konu var
    baygınlık verdi adam yeni üyelik açıyo server tanıtıyor zaten bölüme takılanlar ya serverini bulmuş kişiler açılan konular ya bir yerde toplansın veya açılanlar silinsin zaten 2 hafta bile ayakta duramayan serverler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _baron_ -- 26 Nisan 2012; 8:32:09 >

• evet adminin bu konuya bi el atması lazım forum bitik durumda char ilani var bol bol ve yeni sro lar bu nedir ya..
    İlan panosumu burasi kaliteli forumlarda göremezsin private reklamları
  • Ben 2005 den beri bu forumdayim. Hic bu kadar berbat halde gormedim. Eskilere sorun bu forumun eski gunlerini. ah ah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yib

Ben 2005 den beri bu forumdayim. Hic bu kadar berbat halde gormedim. Eskilere sorun bu forumun eski gunlerini. ah ah.

Aynen hocam, eskiden hemen her konu ya rehber niteliğinde olurdu ya da muhabbet konusu olurdu. Satış konularına bile çok fazla rastlamazdık. Şimdi server konusundan başka birşey kalmamış...
  • yahu şu geçmiş muhabbetinide oldum olasıya anlamadım evet silkroad bilinmezken çok şeyler paylaşıldı ama oyunun çözülebilecek herşeyi zaten çözüldü daha neyin rehberi yapılsın daha neyin muhabbeti dönsün ?
  • Char satis konulari cok eskiden beri var bu bir sorun olmasa gerek. Oyun hakkinda konu acilmiyor zaten satis konularinda muhabbet donuyor. Private server tanitimlari olmasa oyunu birakmis kisiler bu bolume ugramiyor. Neyin sorunundan bahsediyorsunuz ? Sanki bolum cok aktifde birde acilan konulara laf atiyorsunuz neyse...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

Ben 2005 den beri bu forumdayim. Hic bu kadar berbat halde gormedim. Eskilere sorun bu forumun eski gunlerini. ah ah.o

Aynen hocam, eskiden hemen her konu ya rehber niteliğinde olurdu ya da muhabbet konusu olurdu. Satış konularına bile çok fazla rastlamazdık. Şimdi server konusundan başka birşey kalmamış...

Hatta satis konulari diger konularin cok konusulmasindan altta kalirdi. Su anda baksan eski buyuklerimizden kardeslerimizden kimse ugramiyodur buraya.

@Yataneleman. , @Ozgur

K.bakmayin ama eskiden burda olsaydiniz anlardiniz , yada belku eskiden beri burasiniz ama haladaha anlayamamissiniz konularin icindeki o donen guzel muhabbetleri . Burda DH Silkroad Online piknikleri , cs turnuvalari (benim bildigim hep AutoCad nickli arkadasimiz yapiyordu). Tabi sehir uzak oldugu icin ben gidememistim ama o fotograflara bakip cok gulduk yani . Tum vunlardan goruyorum ki siz eski o guzel forum gunlerinde yokmussunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yib -- 26 Nisan 2012; 12:35:25 >

• quote:

quote:

quote:

Ben 2005 den beri bu forumdayim. Hic bu kadar berbat halde gormedim. Eskilere sorun bu forumun eski gunlerini. ah ah.

Hatta satis konulari diger konularin cok konusulmasindan altta kalirdi. Su anda baksan eski buyuklerimizden kardeslerimizden kimse ugramiyodur buraya.

Aynen, ben de haftada bir bakarım bölüme, ne olmuş ne bitmiş diye. 2007'de bu bölümü takip etmek için üye olmuştum foruma, efsane konular vardı, geyik-muhabbet acayip sarardı... Zoombee'nin "Oğlum kaza geçirdi hastanede yatıyor, onun hesabından yazıyorum." tadında bi konusu vardı, Nomad "İnandırıcı değil." diyip vurmuştu kilidi Tabii, Nomad vardı; sürekli konu kilitler-uyarı verirdi ama yine de sevilirdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen, ben de haftada bir bakarım bölüme, ne olmuş ne bitmiş diye. 2007'de bu bölümü takip etmek için üye olmuştum foruma, efsane konular vardı, geyik-muhabbet acayip sarardı... Zoombee'nin "Oğlum kaza geçirdi hastanede yatıyor, onun hesabından yazıyorum." tadında bi konusu vardı, Nomad "İnandırıcı değil." diyip vurmuştu kilidi Tabii, Nomad vardı; sürekli konu kilitler-uyarı verirdi ama yine de sevilirdi

Oylede Nomad da bu bolume en cok emek veren kisidir . Simdiki adminleride goruyoruz. Ust konularin cogunda Nomad in parmagi var . O adminligi birakinca ama cok geri don dediler onada donmedi iste. Ondan sonra forum un bu bolymu coktu.

• Evet, bu bölümde emeği büyük. Çöküş ondan bir süre sonra başladı diyebiliriz. O zamanlar bu bölüm, sadece silkroad için açılmış forumlarla yarışır düzeydeydi.
    Forum üyeliği duruyor mu acaba ya da kullanıyor mu acaba üyeliğini?
  • quote:

Evet, bu bölümde emeği büyük. Çöküş ondan bir süre sonra başladı diyebiliriz. O zamanlar bu bölüm, sadece silkroad için açılmış forumlarla yarışır düzeydeydi.
    Forum üyeliği duruyor mu acaba ya da kullanıyor mu acaba üyeliğini?

Acikcasi yarismiyordu en iyisiydi bence herkes bu forumda paylasilan konulardan kendi forumlarina alinti yapoyordu.
    Uyeligi duruyormus galiba lendisini banlatmadiysa arasira girip cikiyormus.
  • ya tabiki char satış konusu item satış konusu olabilir ama su yeni server tanıtımları hakikaten baydı ön sayfanın % 80 private tanıtım konusu olmuş zaten uğrayan 20 kişi var yok aynı kişiler tanıtım yapsan ne olur yapmasan ne olur ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.