Şimdi Ara

YENİ ACCOUNT TA MAİL DEĞİŞİKLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6 gün önce yeni bi char alarak aiona yeniden dönüş yaptım.

charı aldığım gün mail değişikliği kısmını tıkladım.benim yeni mail olsun istediğim kendi mailime bi link geldi tıkladım.

bir mail de hesabın eski sahibinin mailine gitti.önce onu tıkladı.sonra o maili tıklarsan mail değişikliğini ONAYLAMIYORUM demek oluyomuş.

bana bi daha link gönder dedi.yeniden mail değişikliğini tıkladım.bu sefer ona gelen maili tıklamadan sildi.

aradan 6 gün geçti mail değişikliği gerçekleşmedi hala.bir daha mail değişiklik linkini de tıklayamıyorum 2 hafta bekle diyor. sizlere sormak istediğim

1) hesabın eski sahibine giden link son haliyle tıklanmamış oldu.bu linkin tıklanmasımı gerekiyordu acaba.

2) bu mail değişikliği normal koşullarda ne kadar zaman alıyor.

3) aionun sitesinden hesaba giriş yapıyorum.hesap ismini görüyorum ama şu anda bağlı olduğu mail nedir göremiyorum.

hesap içinden bunu görmenin bi yolu yokmu.zaten hesaba giriş yapınca da en üstte hesabınz henüz onaylanmadı diyor.

mail değişikliği henüz gerçekleşmediği için heralde.

• Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum. Eger cevabini bulursaniz , lutfen konuya cozum yolunu da yaziniz.

up up:)

öncelikle eski maile giden link tıklanmayacak.eğer tıklanırsa mail değişikliğini iptal etmiş oluyorsunuz.yeni maile giden link tıklanacak.

yaklaşık 10 gün sonra yeni doğrulama iletisi gönder linkini tıkladım ve anında hesabınız onaylandı diye yazdı.

önceden hesaba giriş yaptığımda hesabınız onaylanmadı diye bi uyarı vardı şimdi o kalktı çok şükür.

yalnız daha önceden de dediğim gibi hesap bilgilerine girip de bu hesap hangi maile bağlı yine göremiyorum.

bunun nasıl görülebileceğini öğrenen bi arkadaş olursa bi zahmet burdan yazsın da hepimiz öğrenelim.

Orijinalden alıntı: saskurtcebe

evet arkadaşlar en sonunda yeni mailim onaylandı.diğer arkadaşların da bilgi sahibi olması için nasıl olduğunu anlatayım.

öncelikle eski maile giden link tıklanmayacak.eğer tıklanırsa mail değişikliğini iptal etmiş oluyorsunuz.yeni maile giden link tıklanacak.

yaklaşık 10 gün sonra yeni doğrulama iletisi gönder linkini tıkladım ve anında hesabınız onaylandı diye yazdı.

önceden hesaba giriş yaptığımda hesabınız onaylanmadı diye bi uyarı vardı şimdi o kalktı çok şükür.

yalnız daha önceden de dediğim gibi hesap bilgilerine girip de bu hesap hangi maile bağlı yine göremiyorum.

bunun nasıl görülebileceğini öğrenen bi arkadaş olursa bi zahmet burdan yazsın da hepimiz öğrenelim.

şifreyi yeniden yolla hangi msne gelirse ona kayıtlıdır :D

paçi paçi paçi paçi maşrum maşrum oh its sineeeeeeyk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.