Şimdi Ara

Yeni aboneye 15 GB + 5000 DK + Sınırsız SMS Aylık 79 TL (24 Ay Taahhüt ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
16.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom'un yeni "Ailece 15 GB Tarifesi" ile aylık 79 liraya 15 GB İnternet + Her yöne 5000 dakika + Sınırsız SMS sahibi olabiliyorsunuz. Bu fiyattan yararlanmak için 24 ay taahhüt vermenizi istiyorlar ve 24 ay sabit fiyat garantisi sunuyorlar.

Normalde tarife aile üyeleri arasında paket paylaşım esasına dayanıyordu ancak yeni sistemde artık paketi sadece 1 kişi kullanabiliyor bu sayede aile bireylerini veya başka 2. bir kullanıcı eklemezseniz ve 24 ay taahhüt verirseniz 24 ay sabit fiyat garantisi ile ayda 79 liraya tarifeden yararlanabiliyorsunuz.

Çok konuşan, bol mesajlaşan ve bol internet kullananlar için güzel bir tarife. Şu an bu tarifenin bu fiyat aralığına başka bir rakibi bulunmuyor.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Ailece 15 GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/ailece-15gb-tarifesi.aspx

26/02/2016 04:09 itibariyle Ekleme: Pişman olup da tarife şartlarını değiştirmesinler diye birkaç ekran görüntüsü aldım. Konuya bunları ekliyorum.

Yeni aboneye 15 GB + 5000 DK + Sınırsız SMS Aylık 79 TL (24 Ay Taahhüt ile)  Yeni aboneye 15 GB + 5000 DK + Sınırsız SMS Aylık 79 TL (24 Ay Taahhüt ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtime -- 26 Şubat 2016; 4:09:07 >

• 5 kişiye kadar belirli bir ücret ilavesi ile paylaşım yapılıyor.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/ailece-15gb-tarifesi.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek bir bilgi paylaşayım. Türk Telekom bu tarifeden dolayı ciddi bir zarara uğrayabilir.

Türk Telekom hattından sadece Turkcell veya sadece Vodafone arandığında 1000 dakika arama için Türk Telekom karşı operatöre 25 TL ara bağlantı ücreti ödüyor. Tarife içinde 5000 dakika olduğu için bu 5000 dakika ile sadece Turkcell veya sadece Vodafone aranırsa karşı operatöre 125 TL ödemek durumundalar.

Tarifeler yapılırken tarife içindeki dakikalarla operatör içi de konuşma olur diye hesap yapılıyor veya her abone kullanmaz diye hesap yapılıyor. Ancak bu tarife ile sürekli olarak rakip operatörler aranırsa Türk Telekom ciddi oranda zarar edecektir. Üstelik buna sınırsız SMS nedeniyle oluşacak ara bağlantı ücretleri dahil değil.

Geçmişte Avea döneminde 50 lira civarına sınırsız bir tarife çıkartmışlardı ve büyük zarar etmişlerdi. 79 liralık bu tarife yapılırken herhalde tam bir hesaplama yapılamadı. 24 ay taahhüt veren içinde sabit fiyat garantisi var ve şartlarında değişiklik yapamazlar. Bu sebeple bu şartlarla ve bu fiyattan tarifeyi kullanmak isteyenler ellerini çabuk tutmalılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serrasimo

5 kişiye kadar belirli bir ücret ilavesi ile paylaşım yapılıyor.

Evet ancak o zorunlu tutulmamış. Eskiden aile tarifelerinde paylaşım yapmak zorunluydu ancak bu tarifede zorunlu değil. Bu sebeple 79 lira üzerinden 24 ay taahhüt ile tek kişi yararlanabiliyor. Bu tarife şu haliyle ve bu şartlar ile rakipsiz.

Tek kişi kullanımlarında aramalar sadece diğer operatörler yönüne olursa Türk Telekom bu işten ciddi zarar edecektir.

• Güzel tarifeymiş, ailece 6gb olan paketten geçiş izni verilir mi acaba ?
  • Ben 3000dk bıtıremıyorum 5000bın vermişler bazen tt mobil kafayı yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimofdm

Güzel tarifeymiş, ailece 6gb olan paketten geçiş izni verilir mi acaba ?

Bu konuda bilgi sahibi değilim. Taahhüt verdiyseniz geçiş zor ancak isterseniz müşteri hizmetleri ile konuşun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejke

Ben 3000dk bıtıremıyorum 5000bın vermişler bazen tt mobil kafayı yakıyor

5000 Dakika + 15 GB İnternet + Sınırsız SMS gerçekten 79 liraya çok iyi. Zaten bu 5000 dakikanın 3000 dakikasını diğer operatör yönüne kullanırsanız Türk Telekom ara bağlantı ücretleri sebebiyle zarar ediyor. Pek akıl karı bir tarife değil, büyük ihtimalle durum fark edildiğinde tarife raftan kalkacaktır veya şartları ağırlaştırılacaktır.
  • mimofdm kullanıcısına yanıt
    Taahhütünüz bitti ise geçiş yapabilirsiniz. benim 6 GB aile 12 aylık taahhüt bugün gece sondu. Arayıp geçiş yaptırdım. ben ve 2 kişi ile %15 ekstra indirim de verdiler aylık 89 TL + 1,5 TL vergi denk geliyor.
  • İyi tarife de işte, türk telekom...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidofs

Taahhütünüz bitti ise geçiş yapabilirsiniz. benim 6 GB aile 12 aylık taahhüt bugün gece sondu. Arayıp geçiş yaptırdım. ben ve 2 kişi ile %15 ekstra indirim de verdiler aylık 89 TL + 1,5 TL vergi denk geliyor.

2 kişi için iyi fiyat almışsınız. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

quote:

Orijinalden alıntı: davidofs

2 kişi için iyi fiyat almışsınız. Hayırlı olsun.

Kaç aylığa geçtiğinizi belirtmemişsiniz 12 mi 24 mü hangisiyle 89 tl ye gelmiş oluyor acaba?

• Aynı anda kac kişi kullanabılıyor bunu orasını anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ejke

Aynı anda kac kişi kullanabılıyor bunu orasını anlamadım

En az 1 en fazla 5.
  • truckerdriver kullanıcısına yanıt
    24 ay taahhüt verdim.

• ejke E kullanıcısına yanıt
    Musteri hizmetleri konustum 1 kisi kullansa tarifeyi 79 ikisi kullansa 89 uc kisi kullansa 99 her kisi iicin 10 tl fazla geliyor 12 ay sozu var dedi tek fatura gelir dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel miş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Musteri hizmetleri konustum 1 kisi kullansa tarifeyi 79 ikisi kullansa 89 uc kisi kullansa 99 her kisi iicin 10 tl fazla geliyor 12 ay sozu var dedi tek fatura gelir dedi

Tam detayını yazayım da karışıklık olmasın.

quote:

Tarifeye aktivasyon işleminiz gerçekleştikten sonra 4 kişiye kadar paylaşım yapmak istediğiniz kişileri ortak kullanıma dahil edebilirsiniz. Paylaşıma dahil edilen yeni müşteriler için aylık 5 TL, mevcut Türk Telekom cep müşterileri için aylık 10 TL ücret, faturayı ödeyecek tarife sahibi müşterinin faturasına tarife ücretine ek olarak her ay yansıtılacaktır.

Yeni Türk Telekom hattı alanlar için;

1 kişi 79 TL
    2 kişi 79 TL + 5 TL = 84 TL
    3 kişi 79 TL + 5 TL + 5 TL = 89 TL
    4 kişi 79 TL + 5 TL + 5 TL + 5 TL = 94 TL
    5 kişi 79 TL + 5 TL + 5 TL + 5 TL + 5 TL = 99 TL

Türk Telekom'a numara taşıyanlar için;

1 kişi 79 TL

Mevcut faturasız Türk Telekom müşterisi olup faturalı hatta geçenler için;

1 kişi 79 TL

Mevcut faturalı aboneler için;

1 kişi 89 TL
    2 kişi 89 TL + 10 TL = 99 TL
    3 kişi 89 TL + 10 TL + 10 TL = 109 TL
    4 kişi 89 TL + 10 TL + 10 TL + 10 TL = 119 TL
    5 kişi 89 TL + 10 TL + 10 TL + 10 TL + 10 TL = 129 TL

Kısaca yeni aboneyseniz, hat taşıdıysanız veya faturasızdan faturalıya geçtiyseniz 1 kişi 79 TL. Paylaşıma 4 kişi daha ekleyebiliyorsunuz ve ekleyeceğiniz kişi yeni hat alarak veya Türk Telekom'a numara taşıyarak geliyorsa 5 TL, mevcut Türk Telekom abonesi ise 10 TL ek alıyor.

Paylaşıma ekleyeceğiniz 2. kişi yeni abone diyelim ondan 5 TL, 3. kişi mevcut abone ondan 10 TL, 4. abone ve 5. kişilerde numara taşıyarak yeni abone oldu onlardan da kişi başı 5 TL alıyor.

Tarifenin en güzel avantajı aylık 79 liraya tek kişi olarak kullanılabilmesi. Mevcut faturalı abonelerde 89 TL olarak gözükmesine rağmen müşteri hizmetlerine 79 liradan Aile Tarifesinden yararlanmak istiyorum dediğinizde müşteri hizmetleri yararlandırıyor. Ancak +10 TL +5 TL'ye düşürülmüyor.

Daha da açıklama gerekmez herhalde.

Düzenleme : Mevcut faturalı aboneye olan kısmı resmi bilgiye göre düzenlendi. Konu daha fazla detaylandırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtime -- 29 Şubat 2016; 3:35:13 >

• Ne guzel önceden sadece 5tl istiyorlardi kisi basi. Simdi 10 istiyorlar. Yap 5 lira iste ne olacak. +5 tl sirkete kar patlamasi yaptirmayacak ki. Daha 240 gun taahhutum var 6 gb tarifesinde. Bitene dek devam eder umarim.

• Hatalı bilgi.
    "Her şartta bir kişi 79 TL" değil.
    Mevcut Avea abonesi için 1 kişi 89 TL

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.