Şimdi Ara

Yeni 85 olan ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 85 olunca hangi yol izlenmeli şuan bg yapip honorla pvp setini cekmeyi düşünüyorum ilk olarak ful bg daha sonra dungeon yapip jp ile pve seti mi cekilmeli ? bu arada tol barad dailyleri ?

eğer sırf pvp yapacaksan bg yapıp pvp setini fulle arenada falan takılırsın , onun dışında raid yapabilirsin , ondan sonra prof kasarak para yapabilirsin...
    And I begin to slip away.
    And no one's here to reach the other side with me.
    Why don't you see me go this way?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

PVP seti ile dungeon'a girersen genelde atılırsın haberin olsun şahsen ben atıyorum PVP seti ile gelenleri.

Mantık ne ki ? Geçen BoT için adam arıyolardı , adama sordum kaç dps yeterli olur diye . Adam 10 k dedi . Ben pvp rogue ile 15 k yapıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

quote:

PVP seti ile dungeon'a girersen genelde atılırsın haberin olsun şahsen ben atıyorum PVP seti ile gelenleri.

Mantık ne ki ? Geçen BoT için adam arıyolardı , adama sordum kaç dps yeterli olur diye . Adam 10 k dedi . Ben pvp rogue ile 15 k yapıyorum .

Mantık şu PVP itemlarında ikincil statların biri yerine resilience var ve bu PVE'de hiç bir işe yaramıyor. Sen PVP rogue ile 15k DPS yaparsın PVE bir rogue 20k yapar.Adamda senin resilience'ın yerine mastery, hit, haste, crit vs. vardır. Nasıl PVE itemlarla arenaya girmek mantıksız ve saçma ise PVP itemları ile DG vs Raid yapmakta bir o kadar saçma.

• quote:

quote:

quote:

Mantık şu PVP itemlarında ikincil statların biri yerine resilience var ve bu PVE'de hiç bir işe yaramıyor. Sen PVP rogue ile 15k DPS yaparsın PVE bir rogue 20k yapar.Adamda senin resilience'ın yerine mastery, hit, haste, crit vs. vardır. Nasıl PVE itemlarla arenaya girmek mantıksız ve saçma ise PVP itemları ile DG vs Raid yapmakta bir o kadar saçma.

15k hc ler ve eski raidler için gayet yeterli. Pvp itemleriyle pve yaptığımdan değil ama abartmamak lazım bu kadar.
    Everyday thousands of wards are left unsold. Decreasing map awareness and letting dragon easily get taken by the opponent. Don't let this tragedy go on much longer. Buy a ward, stop a gank, save a life.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

quote:

quote:

quote:

15k hc ler ve eski raidler için gayet yeterli. Pvp itemleriyle pve yaptığımdan değil ama abartmamak lazım bu kadar.

Ben yetersiz demedim ki, PVE item'ı olan daha çok yapar dedim bunun yanlış bir tarafı yok. Oyunda PVP ve PVE diye farklı setler varsa uygun olanını giymek zorunda, Blizzard bunu da kolaylaştırdı zaten honor ile JP veya JP ile honor alabiliyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yıl 4. Yılı Olan Var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O itemler ile HC raidlere girin bakalım bir daha sokuyorlarmı sizi dungeonlardan içeriye... O itemler ile dps yaptığınız sanarsınız ama raid buffları gidince görürüm sizi

Tamam bir noktaya kadar gidersiniz ama 3 -4 bosstan sonra istesenizde birşey olmaz...
  • pve mi pvp mi yapılacak veya ikisimi hangisi daha agırlı ona göre değişir durum. eğer ki pve ise dungeon ağırlıklı reputation tabardlarını takıp dungeon farm yapılmalı shoulder enchant ve head enchant için. pve ve pvp ikisinde tol barad winleri ve quest kesinlikle kaçırılmamalı. pvp ise rep kasmaya gerek yok zaten enchantları da honor ile alacaksınız. pve kasarken ayrıca boost yapabilecek arkadaşınız varsa arena conq capmanızda işi hızlandırır. healer için mana pool vs için çok int farkı olan pvp itemleri ile geçiştirilebilir ama dps için pve itemleri çok ağır basar. raidi felan unutun zaten pve itemleri ile kimseyi raide almazlar. alınan raiddende bişey çıkmaz. dps e gelince zandalari ve jp ile alınan gearla yapılan ortalama dps 18-22k dır. millet geliyor haftalık valor cap yapmaya 10 15k dps yapan pvp setli adamı kimse çekmez. hele zul amanda bunun timed run ı var süreyle yarışıosun. aynı şekilde pve item alıp da bglere girmek de bunun farklı türü. bu tarz şeyler blizzardın saçma sistemini kullanıp zorla kendini boostlatmak oluyor. şimdi heryer nerfli yine neysede ilk çıktığı zamanlar zul aman zul gurub 5 kişi girsin yarım yamalak bitio mu o dungeon.

• PvP için full bg + haftalık conq cap yap. conquestle 378 offhand weapon çekersin direk. 2 haftada 371 set çekersin zaten ve baradin hold'u hiç kaçırma her hafta gir 384 hands+legs atar ayrıca trinket pelerin falan da atıyordu yanlış hatırlamıyorsam. kalıcı olacağını düşündüğün itemine en iyi enchanti gemi bas. pve içinse full za zg gir bol bol 353 epic ve justice pointlerle t11 set ve trinketlerini alırsın, valorlarla t12 itemleri toplarsın mesela rogue isen 700 valora 378 thrown weapon alabiliyorsun. repu olarak önce kafalık enchantini veren factionun tüm questlerini bitir ve dailylerini yap onu al sonra therezane ye aban ya da inscription kas :) pvp için honorla alıyorsun fakat 3500 civarı bi honor masrafı var enchantlerin.

quote:

mantık şudur:
    pvp itemlerle expertise'i 26'ya ve hit'i %8'e çekmen zordur. çekersen de crit, mastery, haste vs her neyse sana dps kazandıran statların düşer.

direk arenaya girer gibi girersen raide "abi interrupt dodgeladı, gouge missledi" şeklinde cümleler kullanmak zorunda kalabilirsin.

hoş, şu anda ilk content raidlerinde interrupt ya da taktik falan yapmadan çoğu boss kesilebilir. vuruyosun ölüyolar.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.