Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.413
Cevap
90
Favori
91.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 5 aralıkta sipariş oluşturmuştum. 24 Ocakta DSP oldu. Satış temsilcisinden aldığım bilgi şubat ortası teslim olacağı yönünde. Seçtiğim renk kombinasyonu aşağıda ki gibi, başta 2024 model olacağını söylemişti ama son görüşmemde 2025 model olacağını söyledi.Bu arada otomotiv sektöründe ki arkadaşlarım yakın zamanda bazı araçların üst ÖTV dilimine geçeceği konusunda duyum aldıklarını söylediler.Umarım ben ve sipariş veren arkadaşlar bu durumdan etkilenmez. İyi forumlar diliyorum.

C3B : Metalik Yeşil / British Racing IV

KXJ5 : Vescin | Vintage Kahverengi Döşeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim de 10 aralik siparis, su an Prt. Yarin obur gun tra olur tahminen. Subat 2. Hafta teslimat gibi gorunuyor. Umarim otv degismez. Degisirse iptal edecegim. Otv dedikodusu aylardir var ben pek ihtimal vermiyorum. En azindan mart nisana kadar degismesi cok anlamsiz olur. Ocak satislari dusuk. Otv degisirse iptallerden dolayi subat mart da kotu gider. Otv degisirse iptal edip yeni siparis verecegim. En azindan 2-3 ayda vadeliden aradaki farki minimize ederim.

• yavuzdurs Y kullanıcısına yanıt
    otomobil habercileri tarafından ötv artışı bir yıldır pompalanıyor. ihtimal vermiyorum olursa da tüm markalarda elektrikli modellerin satışına ciddi darbe vurur, ve elektrikli otomobil yaygınlaşma ivmesi kırılır türkiye'de.

sipariş verenler de etkilenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzdurs Y kullanıcısına yanıt

Merhaba, benim de 24 ocakta dsp olmuştu, bugün doğrudan "tra" olmuş aradaki süreçleri hiç görmedim, bayi bana da en geç şubat ortası teslim olur dedi. Fiyat artışı yapmayı planlamıyorlarmış ama ötv değişikliğini bilemiyorlar tabi. Ancak başka yerlerden aldığım duyuma göre de siparişlerinizi tamamlayın tarzı bir mesaj iletilmiş, doğruluğu teyide muhtaç, belki sektörden birileri detaylı cevap verebilir. Ayrıca teslimat için tavan rengi beyaz seçilirse gecikebildiği söylendi onun dışında renk seçiminin etkisi olmadığı iletildi. Geçen 24 aralıkta da bir arkadaş sizin gibi metalik yeşil sipariş vermiş onunkinin teslim aşamasına gelmesi bayiinin tespitini doğruluyor gibi. Teslimat aşamasında yolda olan birçok araç var gördüğüm kadarıyla, ben dahil olası fiyat değişikliğinde siparişler iptal edecek, bir üst fiyata satış nasıl olur bilemiyorum. Vergi düzenlemesi eninde sonunda gelecektir ancak şimdilik bu süreci bir süre daha uzatacaklarını bekliyorum ancak şu da bir gerçek mini siparişleri teslim etme konusunda çok yavaş kaldı bu da bir gerçek neredeyse teslimatlar 2 ay gibi bir süreye ulaşıyor, talep belki çoktu, Aralıkta da yüksek talep devam etmiş anlaşılan. Gelecek araçların 2025 olacağı ancak donanımın değişmediği söylendi bilginize.

• Aslında konu sadece ötv dilimlerinin değşmesi değil. Bizlerin sipariş verdiği araç gibi bir üst ötv dilimine yakın araçların ufak kur artışlarıyla dahi üst dilime geçecek olması ihtimalide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdurs -- 30 Ocak 2025; 8:57:57 >
  • bende Smokey/Green renk 23Ara sıparıs,gelıs 24Oca oldu,fazla giden renk herhalde çok yüretildiği için stoklarda olunca daha hızlı geliyor..30/1,bugun Stc:İthalat tamamlandı durumda,ödemeyi alırlar bugün,yarın..hayırlısıyla tamamlanmış olur süreç.

• buster kullanıcısına yanıt
  • Ocakta teslim alanlar olduysa 2024 araliktaki welcome pack verilmis mi yazabilir misiniz ? Gecen aylarda icinde termos, anahtarlik olan welcome pack ve orjinal olmayan kaucuk paspas veriliyordu. Bir de araci saniyorum 1910 civarina fatudalandirmislardi. 2025 teki fiyat ve diger detaylarla ilgili deneyimlerinizi paylasmaniz faydali olur.

• Selamlar. Biz de bugün İzmir'den countryman e legend grey siparişi verdik. Öncesinde forum çok faydalı oldu, bilgi paylaşan herkese teşekkürler.
    Tahmini teslimat olarak mart sonu dediler. Umarım o zamana kadar ötv konusunda bir değişiklik olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OscarOscar -- 1 Şubat 2025; 15:4:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • C-ReeD C kullanıcısına yanıt

Selamlar,

bizde 31Oca Cuma teslim aldık,yazdıklarınız hepsini verdi Borusan Avcılar.

Haftasonu da hemen Feynlab'a bıraktım aracı Ppf,seramic ve cam film işlemleri için.

• ForestRnger kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Fatura ne kadar kesildi acaba? Bir de renk kombinasyonunuz, sipariş tarihi ve kapora ödeme tarihi hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

• mrct M kullanıcısına yanıt

merhaba,

trafikle- 1923tl,sıp.23/12>>geliş24/1-SmokeyGreen-150bin kapora.

• ForestRnger kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yanıtınız için. Kaporayı 23/12'de mi ödediniz? Ben 13 ocakta sipariş verdim halen kaporayı ödeyemedim şase no belli olmadığı için.

• mrct M kullanıcısına yanıt

sonra değişti bu uygulama,ilk başta ön rezv.da alıniyordu 150bin kaporası..

• Merhabalar,

9 Aralıkta Bursa-Teknik Oto'dan verdiğim siparişi, 31 Ocakta teslim aldım.

Bendeki süreci aşağıda özetledim.

* Konfigürasyon: Brit.Racing Green IV - Vescin Kahve - Siyah Tavan - 19"Kaleido

* Kapora - 09/12/24

SPR (Üretimde) - 11/01/25

DSP (Üretim Tamamlandı) - 16/01/25

LOA (Gemi veya Tren Yükleme) - 16/01/25

PRT (DE Limanda) - 19/01/25

TRA (Yolda) - 21/01/25

BND (TR Gümrükte) - 24/01/25

STC (İthalat Tamamlandı) - 29/01/25

SLD1 (Ana Bayiden Alt Bayiye Faturalandı) - 30/01/25

SLD2 (Müşteriye Faturalandı) 30/01/25

* Tescil ve Teslim - 31/01/25

Aralıkta anlaştığımız fiyatı değiştirmediler, 1.904.000TL olarak faturalandı. Sigortayı kendim yaptırdım.

Aracı sadece halı paspas, ilkyardım çantası ve lastik tamir kiti ile teslim ettiler.

Kauçuk paspas veya termos vs içeren wellcome pack verilmedi.

Teslim alanlara ve alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Gerçekten keyifli bir araç :)

• Merhaba, ön konsol ve kapılardaki tekstil kaplamayı nasıl temizliyorsunuz? İstanbul’daki en pis Countryman benimkiydi, en sonunda iç-dış yıkamaya verdim ve sakın ıslak bez sürmeyin diye tembihledim, ama bu böyle gitmez

• Araclarini yeni alanlara hayirli olsun,iyi gunlerde kullanin.2025 yili kasko fiyatlari/teklifleri hakkinda bilgi verebilirmisiniz.Tesekkurler.

• MURAT BLK M kullanıcısına yanıt
    ₺28308

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum, Ocak ortasında 1.927 fiyat aldım tescil dahil. Farklı bayiilerle görüşmenin bir faydası var mı? Farklı fiyat veren, pazarlıkla düşen, elinde araç olan vs oluyor mu? Bir de yanında hediye olarak ne istemek lazım, var mı kayda değer bir şeyler alabilen?

• Bu araci alanlar neden model y sr yerine bu araci tercih ediyor merak ediyorum. Detaylı yorum yapabilecek olan varsa sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.