öncelikle aranıza hoş geldim. 5 mayıs tescil tarihi ile aranızdayım. motoru da bugün bayiden çıkardım. :)
aynı üründen bende aldım. gerçekten iyi bir alet. bir de abus 9100 zincir kilit aldım. güvenlik önemli. bunlar yetmedi bir de otoparka bırakıyorum. :)
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
Bir motosiklet sitesinde senin nicki kopyalayan birini gördüm hatta sonuna da 53 eklemiş olmuş Source53
Hangi site?
quote:
Orijinalden alıntı: gogounsel
öncelikle aranıza hoş geldim. 5 mayıs tescil tarihi ile aranızdayım. motoru da bugün bayiden çıkardım. :)
aynı üründen bende aldım. gerçekten iyi bir alet. bir de abus 9100 zincir kilit aldım. güvenlik önemli. bunlar yetmedi bir de otoparka bırakıyorum. :)
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
quote:
Orijinalden alıntı: gogounsel
Hayırlı olsun keyifli sürüşler
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Hangi site?
Alıntıları Göster
Henüz esmerce61 diye birinin üye olmadığı site
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
Henüz esmerce61 diye birinin üye olmadığı site
Alıntıları Göster
Tahmin edebiliyorum
quote:
Tahmin edebiliyorum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 6 Kasım 2020; 16:14:54 >
esmerce
kullanıcısına yanıt
Bugün hava çok güzel tam motorla tur atmalık
Source
kullanıcısına yanıt
Aynen, balkona çıkıp baktım hava çok güzeldi hakkaten. Sonra garaja indim, Forza'nın etrafında 2 tur döndüm hatta daha da ileri gidip çalıştırdım!
Sonra kapatıp eve çıktım, macera dolu bir gündü.
Demem o ki haftasonu burda sokağa çıkma yasağı vardı
Arkadaşlar malum motorun aynaları sıkıntılı. Yedek ayna takma yerleri var. Ikinci bir ayna takımı olarak ne önerirsiniz ve bu aynaların dişli/ vida çapı nedir...?
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimozbay
Arkadaşlar malum motorun aynaları sıkıntılı. Yedek ayna takma yerleri var. Ikinci bir ayna takımı olarak ne önerirsiniz ve bu aynaların dişli/ vida çapı nedir...?
Tavsiyem yuvarlak oval ayna koymanız (ayna köşelerine) ben öyle yaptım ve arka tarafı çok rahat görebiliyorum artık
Ben bunu aldım:
www.amazon.com.tr
Baseus Full-Vision 2 Adet Mini Geri Görüş Aynası,Kör Nokta Aynası GÜMÜŞ: Amazon.com.tr
Kesinlikle bu motorlarda şart şimdiye kadar neden almamışım dedim
esmerce
kullanıcısına yanıt
İlginç gerçekten ben ölçmedim hiç
quote:
İlginç gerçekten ben ölçmedim hiç
Ben alalı yaklaşık 1200km oldu yakıt denemesi için her 100.km de depoyu en uca kadar dolduruyorum, ortalama ekranı pompadan hep 0.3 - 0.4 litre fazla gösteriyor yani ekranda 3.2 ise pompada 2.8 veya 2.9 çıkıyor.
Genel olarak hızlı kullanıyorum. Yakıt ortalamasi 4.1 -4.2 arası degisiyor şehiriçi trafiğinde . Bende fulledim . Gerçek değerleri paylaşacağım . Eğer öyleyse 3.7 ye felan karşılık geliyor bu da çok iyi .
selam,Sis farı taktıran varmı çakarlı
ibrahimozbayİ
kullanıcısına yanıt
Baseus iyi maldır . Takicaksan ondan tak. 2 kere yere dusurdum yanlışlıkla.çizilmedi bile parasına değer . Ayna köruğüne telefon tutucu taktım . Vida bulmak baya zor oldu . Metrik 10 vida 15mm ince dişli vida bulman gerekiyor. 2-3 cm yeterli .
Merhaba. 8 senelik sym orbit 2 125cc kullanıcısı olarak artık büyük scootera geçme vakti geldiğini düşünüyorum. xmax ile forza arasında kaldım (cruisym de vardı ama onun teknolojisi çok geride kalmış eledim. Yoğun olarak şehir içi kullanacağım. Artıları eksileri olarak özetleyebilir misiniz? Tip olarak xmax taraftarıyım ama diğer bütün özellikler forza diyor. Fiyatlar da aşağı yukarı aynı gibi. Kararsızım. Ötv indirimi de gelir mi diyorum iyice kararsızlaşıyorum. Kredili alma planım var benzer durumda olanlardan destek bekliyorum.