Bildirim
===> Yeni 2011 BMW X3 | Resmi Fotolar <===

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ön farlar (ve birazda iç dizayn) yüzünden 2000-2001 model gibi duruyor -
Öncekine göre çok daha güzel olmuş.Sadece ve şık -
10 numara olmuş -
Ben de beğendim. Ama hepsinden güzeli BMW'nin yeni iç mekanı. Tek kelimeyle kusursuz! -
Eskisine göre süper olmuş. -
yok artık. çok güzel. dış tasarımın tokluğu ve sürücüye dönük, değişik tasarımlı orta konsol yeni 3 için umut sayılabilir. -
bir BMW' nun olması gerektiği gibi; sade ve şık olmuş.
mükemmele yakın.
-
o nasıl bir ön tasarımdır. .böbreklerle çok uyumsuz olmuş..ön tasarım çirkin arka tasarım ise gayet -oturaklı..
bmw artık şu göstergeleri bi zahmet değiştirse süper olacak...2000model bmw de de aynı gösterge var .yazık ya -
Tek kelimeyle mükemmel -
M Paket..
-
Ön taraf biraz aceleye gelmiş gibi ama iç mekan güzel olmuş gerçekten. Yalnız yine konsolda ekran getirmezseler tüm cazibesi gider .
-
gayet güzel duruyor -
Ben çok beğendim. arkadaşların da yazdığı gibi sadece ön farlar biraz daha güzel olabilirmiş.
rafine motorlar, rafine tasarım. mükemmel olmuş. GLK, Q5 ve XC60'la kıyaslayınca öne çıkıyor bence...
http://www.autobild.de/artikel/pariser-autosalon-2010-bmw-x3_1214843.html?bild=30&now=17#mmg
http://www.auto-motor-und-sport.de/news/bmw-x3-auf-dem-pariser-autosalon-2010-zweite-generation-des-bmw-suv-1360762.html
-
Ön farlar adeta Audi'den çalınmış gibi; daha özgün olabilirdi...
Ama içi çok tatlı olmuş... -
silueti biraz bana santa fe yi andırdı ama çok güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: seksanddirt
Ön farlar adeta Audi'den çalınmış gibi; daha özgün olabilirdi...
Ama içi çok tatlı olmuş...
audi denmı alınmıs __???klasık angel + mercek var bu modeldede. nerden alıntı var audı ye ait anlamadım? -
süper olmuş -
Arka tasarım haricinde berbat olmuş. -
Reis-i Eagles, Nokia X3 sarmayınca BMW'ye mi yanaştın
Benzer içerikler
- marşpiyel nedir
- honda civic 1.5 vtec 182 hp
- airbag açmış araba alınır mı
- egea 1.4 bakım periyodu
- kar arabaya zarar verirmi
- togg renkleri
- torres evx menzil yorumları
- dacia spring fiyat
- elektrikli araba fiyatları
- 40 türkiye"de üretilen arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X