Şimdi Ara

Yengeç Burcu fan kulüp (22 haziran-22 temmuz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
6
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 HAZİRAN VE YÜKSELENİM DE YENGEÇ BURCU. EKLE BENİ DE ARKADAŞIM :)
  • "Liderlik konusunda hevesli ve becerikli değildir yengeçler. Hem böyle bir potansiyele sahip değildirler, hem de bu yönde bir talepleri olmaz. İnisiyatif almak, başkaları için önemli konularda kararlar almak onları cezb etmez. Geri planda kalmayı tercih ederler."
    edit: 20 temmuz :)
    Burası hariç tutuyor gibi. Ekle hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8AC7DD5C3 -- 21 Ocak 2014; 13:14:46 >
  • 13 temmuz yaz beni de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 haziran yaz hafızz
  • benide yaz 15 temmuz
  • 18 Temmuz 1982 ekleyebilirsin
  • 30 haziran
  • Yaz kardeş 16 Temmuz

• yengeç burcu annesine, çocuğuna evine acayip düşkündür bir de dengesiz olur bir anı bir anını tutmaz sabah hüzünlü öğlen neşeli akşam somurturken görebilirsiniz kendilerini bu arada ben 25 ocak doğumluyum beni yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 21 Ocak 2014; 14:09:45 >
  • 26 Haziran yaz benide
  • 12 temmuz

• ekleyin........... eklemeyenin
  • Beni de ekle 10 Temmuz.

şu yükselen şeysi nedir, bilenler yazıversin öğrenelim, burçlarla alakam yoktur. özellikler tutuyor.
  • Benide yaz hocam 10 temmuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream_04

Beni de ekle 10 Temmuz.

şu yükselen şeysi nedir, bilenler yazıversin öğrenelim, burçlarla alakam yoktur. özellikler tutuyor.

Bu konuşulanlar Güneş burcudur, doğum zamanındaki Güneş'in zodyaktaki konumuna göre belirlenir. Yükselen burç ise ufukta yükselir.

http://www.yorumcu.com/astroloji/yukselenburc.asp

Şurdan cinsiyet, taih saat ve doğum yerini seçerek bakabilirsin.

Kısa bir hatırlatma ekleyeyim, bizim burada konuştuklarımız Güneş burçlarımızdır. Bunun haricinde Merkür'den Plüton'a kadar her gezegene ait burçlarımız ve bunların yanında yükselen-alçalan burçlar, 12 ev vs. gibi şeyler de var. http://www.yorumcu.com/astroloji/yildizharitasi.asp linkinden bakabilirsiniz detaylı haritanıza.

• Doğum tarihim 29 haziran yazılanların hiçbiri beni yansıtmıyor..
  • 24 haziran yaz baboli
  • burçların yorumuna inanan insanlar islamda ve diğer dinlerde lanetlenen fal bataklığına düşmüş olur.zaten astroloji demek de yıldız falcılığı demektir(bkz;TDK).
    burçlar astronominin konusudur ve bilimsel olarak anlam ifade ederler.astroloji ise tamamen eski çağlardan kalmış ilkel,batıl bir inanışı temsil eder.

ben de bu fal sistemine göre yengeç burcu oluyorum.ve evet özellikler de tutuyor gibi.yalnız şöyle bir şey var;12 tane burç var ve bunların genel özellikleri yazıyor her yerde.ve dünyada şu an 7 milyar insan var.eminim ki yengeç burcu tarihlerinde doğan ve bu özelliklere hiç uymayan birçok insan vardır.veya başka bir burç tarihine uyan ama yengeç burcu özelliklerini taşıyan da milyonlarca insan vardır.bu konuda hiçbir geçerli istatistiki bilgi de yok.yani sizin bu tarihlerde doğmanız ve güya yengeç burcu özelliklerini taşımanız hiçbir anlam ifade etmiyor.şimdi burçlar 12 tane değil ay burcu bilmem ne burcu yükselen burcu alçalan burcu diye konuşanlar da olabilir.bunları araştıran varsa ne kadar saçma ne kadar kabile inanışlarını andıran ilkellikler barındırdıklarını göreceklerdir.mesela bu yükselen burç olayı.hangi yer hangi gün hangi saat hangi dakika hatta bazen saniye bile dikkate alınıyor.benim mesela aklıma takıldı biz doğarken önce normalde kafamız çıkıyor buna göre kafa çıktığında mı vücudun tamamı çıktığında mı yoksa göbek bağı kesildiğinde mi doğmuş oluyoruz.zira yükselen burç açısından bunlar çok önemli (!).

kısacası doğduğumuz anda gökteki burçların konumuna göre karakter sınırları çizen bir batıl inanıştır astroloji.aklı olan mantığı olan buna itibar etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 21 Ocak 2014; 14:59:07 >

• Ekle hocam 22 Haziran
  • ekle beni de. 22 Temmuz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.