Şimdi Ara

YEMİN EDERİMKİ DEОERİMİ BİLMİYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yetti artık yemin ediyorum, evde her fırsatta kavga ediyorlar olan bana ve kardeşlerime oluyor. lise 2 ye gidiyorum ilk dönem ve bu dönem takdir aldım ama ailemin umrunda değil, çünkü onlara göre ben onların çocuğu değilim (babama göre). Babam 5 vakit namaz kılar, çok küfür eder ve karıya kıza bakar. Yemin ediyorumki bunu müslümanları kötülemek için demiyorum, aynı zamanda babam banada namaz kılmam için baskı yapıyor. Ben zaten kılıyorum kendi isteğimle ama yinede baskı yapıyorlar, bir gün sabah babam namaza kaldırmış uyanmamışım haberim yok akşam eve geldim okuldan babamla annem kapıyı kapatmış konuşuyorlar babam şu şekilde, "o benim oğlum değil , söz geçiremiyorum bi namaza bile kalkmıyor". Eve misafir geliyor mesela bana gelenler bir şey soruyor, mesela okul nasıl diyorlar bende iyi gidiyor diyorum babamda hemen "oyo godoyor, hep öyle diyorsun zaten" diyor beni milletin içinde rencide ediyor. Annem deseniz ayrı bir dünya iki kelimesinden biri küfür, babamla tartışır anneme hak veririm git başımdan der küfür eder başından savar sinirden yapmıyor biliyorum, okuldan gelirim çok mutluyumdur mesela anneme sarılırım öperim annem bağırır sonra babam gelir azarlar rahat bırak kadını der. Bu yazda tanıdıklarının yanına vereceklermiş çıraklık yapacakmışım hayatı anlayacakmışım. Babama diyorum üniversite sınavına çalışacağım babam diyor "ben senin evde ne yapacağını biliyorum sabah akşam bilgisayara bakacaksın" Yemin ediyorum hergünüm böyle geçiyor yeter artık

• sabret 18 yaşında üniversite vesilesi ile şehirden ayrıl. ondan sonrasına bakarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanın yaşı 15 falan mı?

oyo gidiyor nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Babanın yaşı 15 falan mı?

oyo gidiyor nedir?

Babam 41 yaşında normalde evde iyi geçiniriz şakalaşırız felan ama akrabaları gelince bir hal oluyor tüm çocuklarını aşağılıyor anlamıyorum

@florenz hocam öyle yapacağım inşaallah, ben yokken saracak kimse bulamaz iyi geçinirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabi Alonso -- 11 Haziran 2015; 10:10:20 >
  • CSB + BLOJ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni konuyu dunde acmistin amacin ne surekli kopyala yapistir yapiyorsun trollemek amacinda misin anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Ayni konuyu dunde acmistin amacin ne surekli kopyala yapistir yapiyorsun trollemek amacinda misin anlamadim

dün içinde sansürlü küfürler olduğu için silinmiş bu sabah mesaj geldi bende onları çıkarıp yeniden açtım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

akrabaları gelince bir hal oluyor tüm çocuklarını aşağılıyor anlamıyorum

Nazar değmesin diye yapıyordur belki. Anlattıklarına bakılırsa sütten çıkmış ak kaşık gibi bir meleksin mübarek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 11 Haziran 2015; 11:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

akrabaları gelince bir hal oluyor tüm çocuklarını aşağılıyor anlamıyorum

Nazar değmesin diye yapıyordur belki. Anlattıklarına bakılırsa sütten çıkmış ak kaşık gibi bir meleksin mübarek.

hocam sigara içmiyorum, derslerim iyi, arkadaşlarımla takılmıyorum, anneme babama karşı gelmiyorum yaşıtlarıma göre iyi değilmiyim ?
  • Evlatlık olmayasın?

• Aşağı

• Csb

• Üniversiteye gelince ayrıl yapacak bir şey yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.