Edit2: Tam 19 gün sonra param iade edilmiş. Edildi edilmesine de, 1- 1-10 iş günü içerisinde denilen iade tam 19 gün sonra veriliyor? 2- Mail+telefon+ uygulama destek hattı+ şikayetvar ticketinden sonra mı param iade edilecek illa ki? Benim gibi olup unutan, peşine düşmeye zamanı olmayanlar vs. bu insanların parası ne olacak? Sorunum çözüldü fakat bu bana bir ders oldu. Kesinlikle bu uygulamayı bir daha kullanmayacağım. Zaten veri güvenliği konusunda geçmişte yaşanan rezaletleri cabası. Edit: Arkdaşlar bu konuda da tıpkı benim gibi birçok mağdurun olduğunu gördüm. Eğer içinizde ekşi sözlük hesabı olan varsa konuyu oraya taşımalarını rica ediyorum. En azından ya birileri görür sesimizi duyar ya da yemeksepetinden bir yetkili bize yardımcı olur. Merhaba, Geçenlerde yemeksepeti ile yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum. Yemeksepetinin internete koyduğu şu bannerı görüp sipariş verdim; ![]() Menü güzel ve indirim kodu da iyiydi hemen siparişi verdim tabii ki. Daha sonra siparişim "yola çıktı" bildirimi verdi ve 10 dakika sonra iptal olarak programa yansıdı. İptalin hiçbir sebebini yazmamışlar ne olduğunu bilmiyorum. Kafalarına göre siparişim iptal olmuş. Başıma ilk defa böyle bir şey geldiği için ve yemeksepetini uzun süredir kullandığım için paramı yatırırlar sanıyorum, zaten çok bir şey değil 36 TL, o nedenle pek peşine düşmedim. Fakat 1 hafta geçti ne hesaba iade oldu ne de programdaki cüzdanıma yattı. Ben de elimdeki şu sipariş belgelerimle birlikte mail gönderdim;
![]() ![]() İlgilendiklerini ve 1-10 gün içerisinde hesabıma aktaracaklarını söylediler. Yine gelen giden olmayınca iletişim numaralarını arayıp durumu izah ettim yine talimat verdiklerini ve 1-10 gün içinde iadenin olacağını söylediler. Sonuçta çok para değil diye peşine düşmedim ve benim siparişimde bir problem olduğunu düşünerek daha sonra iletişime geçmedim. Fakat daha sonra şikayetvar, ekşisözlük vb. yerlerdeki şikayetleri gördüm ve son zamanlarda yemeksepetinin bu olayı sıkça yaptığını farkettim. Kimisi benim gibi uğraşıyor, kimisi ise parasının ceplendiğini kabullenip bırakmış. Birkaç ss ve link bırakıyorum; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://www.sikayetvar.com/yemeksepeti/siparis-iptali https://eksisozluk.com/yemeksepeti-com--199510?p=1086 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inovel.app.yemeksepeti&hl=tr&gl=US Arkadaşlar bu bir skandaldır. Zaten dışarda alışveriş yapınca esnaf ayrı geçiriyor bari internet alışverişi güvenilir diyoruz bir de burda mağdur oluyoruz. Hakkımızı hukuken savunmaya kalksak siparişin onlarca katı kadar masraf yapmamız gerekecek. İletişime geçince oyalayıp duruyorlar. Ben 36 liranın peşinde değilim fakat her gün onlarca kişinin siparişini iptal edip herkesin 30 lirasına konacaklar ve Türkiye Cumhuriyeti'nde hiçbir kurum bunu denetlemeyecek mi? Şimdi sorarım size bunun paranızı çaldırmaktan ne farkı var? Ayrıca bu firma Türkiye'nin en büyük firmalarından birisi değil mi? Nasıl böyle şeyler yaşanabiliyor aklım almıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 4 Ekim 2022; 21:12:35 > |
Yemeksepeti Sipariş Paralarının Verilmemesi: Bilmen Gerekenler
Yemeksepeti kullanıcıları olarak, sipariş ettiğimiz yemeklerin paralarını zamanında almak isteriz. Ancak bazı durumlarda, beklenmedik nedenlerden dolayı sipariş paralarının verilmediği durumlar ortaya çıkabilir. Bu gibi durumlarda, kullanıcıların neler yapmaları gerektiğini ve haklarını nasıl koruyabileceklerini bilmeleri önemlidir.
Yemeksepeti'nde sipariş paralarının verilmemesi sorunu, genellikle siparişin iptal edilmesi veya teslim edilememesi gibi nedenlerden kaynaklanır. Sipariş iptal edilirse, ödenen tutar genellikle otomatik olarak hesabına iade edilir. Ancak, sipariş teslim edilemezse veya gecikirse, para iadesi süreci biraz daha uzun sürebilir.
Yemeksepeti Sipariş Paralarının Verilmemesi Durumunda Yapılması Gerekenler:
- Sipariş geçmişini kontrol et ve siparişin durumunu doğrula.
- Müşteri hizmetleriyle iletişime geç ve siparişin neden teslim edilmediğini öğren.
- Müşteri hizmetlerine ödeme kanıtını (banka dekontu veya kredi kartı ekstresi) ilet.
- Para iadenizi takip etmek için düzenli olarak müşteri hizmetleriyle iletişime geç.
Eğer Yemeksepeti sipariş paralarının verilmesinde gecikme veya sorun yaşıyorsan, haklarını korumak için aşağıdaki adımları takip etmelisin:
- Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur.
- Tüketici Mahkemesi'nde dava aç.
- Sosyal medya veya şikayet platformları aracılığıyla sesini duyur.
Yemeksepeti'nin sipariş paralarını zamanında ve eksiksiz olarak iade etme yükümlülüğü bulunmaktadır. Bu yükümlülüğe uyulmadığında, kullanıcılar yasal yollara başvurarak haklarını arayabilirler.