Şimdi Ara

Yemeksepeti/Market/Mahalle Kampanyaları ve Fırsatları #Ana Konu# (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
47
Favori
28.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar yemeksepeti cüzdan a para yüklesem bonus kartta restaurant olarak mı işlem görüyor.. bilginiz var mıdır.

online restaurant harcaması olarak görünür mü

evet

“Ödemeniz reddedildi. Lütfen farklı bir ödeme yöntemi deneyin.”

Bu sorunu 2 haftadır yaşıyorum, ancak telefonla kullanıcı desteği vermiyoruz diyorlar. Yardım merkezinden yazınca da güvenlik önlemli konulara manuel müdahale edemiyoruz diyorlar. Tüm kartlarımı sildim, kupon kullanmadan denedim, uygulamayı tekrar kurdum. Durum hala aynı. Yalnızca başka bir telefondan giriş yapınca izin verdi.

Acaba ne yapılabilir? Bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yeni açılmış hesaba 170/120 vermiş onu kullanayım diye tel no onayı yaptım kuponu ilk alışveriş yeni müşteri kullanir diyor biz neyiz yeniyiz ilkiz iste saçmalık kullandirmiyor nasil kullanabilirim onu yada bunlara nerden ulaşacağız?
    Fibada iade varmış sanırım ref alabilirim yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 9 Mart 2025; 13:1:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Dürümlerinde tavuk tadı yok. Fiyatları piyasanın 2 katı. İndirim var diye geçen söyledik gerçekten hiç beğenmedim.

Maydonoz döner pişmanlıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    &amp;amp;amp;#39;&amp;amp;amp;#39;Akıllılar hep kuşku içindeyken aptallar küstahça kendinden emindir.&amp;amp;amp;#39;&amp;amp;amp;#39; B. Russell
  • yemeksepeti markette sepette150 koduyla 2 adet 5 lt ayçiçek yağı 520 liraya geliyor. akbank juzdan'da da yemeksepetinde geçerli 450/60 chip para var. tanesi 230'a geliyo 5 lt'nin.

Yemeksepeti/Market/Mahalle Kampanyaları ve Fırsatları #Ana Konu#

Web sitesinden yemeksepeti market kısmından sepeti doldurdum. İndirim kuponunu kullanamadım çünkü sadece uygulamada geçerli imiş.. Neyse, Uygulamaya girdiğimde ise bingo: web sitesinde ağzına kadar dolun olan sepet, uygulamadaki hesabımda bomboş görünüyordu.

En kötü web sitesinin uygulamasında bile bir senkronizasyon varken, yani uygulamadaki sepet web sitesinde veya web sitesindeki sepet içeriği uygulamadan da görülebildiği halde, yemeksepeti gibi ünlü bir markanın bu özelliktem mahrum olması akılla bağdaşmıyor ve bu nasıl bir kafadır sorusunu akıllara getiriyor. Ben de buna istinaden uzun süre zaman harcayararak doldurduğum sepeti iptal edip satın almamaya karar verdim.

Bundan taaa aylar önce de aynı şey başıma gelmişti Bu durumu şikayet etmiştim, demek ki hiçbir aksiyon alınmamış...Uygulamadaki boş sepeti tek tek ürünleri bulup da doldurarak daha fazla zaman harcayamam, kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Mart 2025; 16:45:53 >

• dekareme kullanıcısına yanıt
    onu bırakın, uygulamasında sepette ilerleyip, ödeme aşamasında sanal karta limit atayım derseniz, geri döndüğünüzde sepet işlemlerini taa baştan yapmak zorunda kalıyorsunuz. carrefoursda da aynı. illet bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bunlar büyük kurumsal firmalar.. uygulama takımı, salla başını al maaşını memur gibi tüm gün koltuklarına malak gibi yayılarak akşamı ediyor olmalılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köfteci Yusuf sucuğu nasıldır hile hurda varmıdır, fiyat iyi kg 400 küsüre gelıyor

• karacaardıç kullanıcısına yanıt
    migros konusunda sucuk gurmeleri var.

onlardan değilsen idare eder lezzeti var. ama süper bir tat beklemek hata olur.

şarküteri tüketme sıklığınızı, yaşınızı vs bilmiyorum. ama insan arada bir istiyor bunları. biz mesela eşimle haftada 2-3 kere falan ama ufak dozlarda tüketiyoruz. (sahanda, tost vs)

bazıları var 2-3 kişi , bir oturuşta yarım kangalı götürüyor. bizim bir öğünde yediğimiz yarım kangalın dörtte biri. nefs köreltmeye yetiyor.

Onuda kaliteli ürün ile yapmak en doğrusu ama piyasa malum kime güveneceğiniz bilemiyoruz artık.

içine konulan etin, kıymanın ne olduğunu bilmek imkansız. sonra o et, kıyma baharatlarla fermente ediliyor. içine koruyucu konması iyi mi kötü mü muallak.

dediğim gibi nefs köreltmek için olduğundan, yenecek kadar iyi olsun bana yetiyor. her halükarda başından sonuna kadar "sağlıklı" demenin mümkün olmadığı ürünler bunlar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.