Yemeksepeti ilk siparişe özel 50 liraya 25 lira indirim kodu (Hopi)

-
-
sürekli ilk sipariş , Tr de bu kadar telefon var mı ?
-
Tebrikler, ilk Yemeksepeti siparişinize ozel 25 TL indirim kazandiniz. İndirim kodunuz: PC8YJ3RY2M2 Son kullanım tarihi: 12 Agustos 2021. Keyifli alisverisler! Detayli bilgi: B002paycell.im
Paycell'le | Paycell’den Yemeksepeti’nde ilk siparişine 25 TL indirim!http://paycell.im/Dgnop
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon onay işi nasıl yapılıyor, önerebileceğiniz site var mı arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hay ilk siparişiniz batsın yeter be
-
Dün yeni üyeliğe LEZZET25 kodu ile 50/25 indirim kullandım.
-
35/25 iyiydi be 50/25 biraz fazla.
-
yemeksepeti iyice bu pazarı getir'e kaptırdı, göz göre göre kendi ayaklarına sıkıyorlar.
-
kod kopyalıyorum geçerli değil diyor bu ülkede yemek sepeti kdr pinti bir yer yok her seferinde kampanyazede olunuyor
quote:
Orijinalden alıntı: bukimyahu
kod kopyalıyorum geçerli değil diyor bu ülkede yemek sepeti kdr pinti bir yer yok her seferinde kampanyazede olunuyorYemeksepeti' ni tercih etmemin sebeplerinden biri de restorana ilettiğim notların okunuyor olması.
Getir uygulamasında yazdığım notları restorana iletmiyorlar.
-
İletmiyorlar değil okumuyorlardır. Okumak restorandaki personele bağlı tamamen
İletim oluyor. Ama pek takmıyor olabilirler. Yemeksepeti'nden tırsıyor çoğu restoran. Çünkü bayağı iyi gelir elde ediyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bukimyahu
kod kopyalıyorum geçerli değil diyor bu ülkede yemek sepeti kdr pinti bir yer yok her seferinde kampanyazede olunuyorKesinlikle ...
-
kodu aldık ama kullanamıyoruz kabul etmiyor. hangi beyinsiz bu kampanyayı yaptıysa bıraksın bu işi..
-
Bu kodları nerden öğrenebilirim?
Halen gecerli mi tel no şart mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yemeksepeti iyice bu pazarı getir'e kaptırdı, göz göre göre kendi ayaklarına sıkıyorlar. |
hay ilk siparişiniz batsın yeter be |
Benzer içerikler
- bim kokoreç fiyat
- yeşil kundura 1 alana 2 bedava
- beşler nostalji sucuk
- afyon eko sucuk yorumları
- kahve dünyası 1 alana 1 bedava
- letgo kargo ücreti ne kadar
- telegram indirim
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X