Şimdi Ara

yemekhanede ettiğim sıra kavgası. kim haklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün üni yemekhanesinde sıraya girdim. kuyruk baya uzundu.neyse 1-2 dk geçtikten sonra bi tanıdığı gördüm kuyrun arkasına doğru gidiyodu. ben de kısa bi selamlaşmadan sonra olm ne geriye gidiyon gel geç benim sırama dedim. cümle tam böyle değildi ama olay bu işte, neyse

çocugu aldım önüme, KENDİ SIRAMI verdim yani. ben de onun bi arkasına geçtim. sonra hemen arkamdaki kız homurdamaya başladı. "şimdi kendi sıorasınımı vermiş oldu yani" gibisindenn bişey söyledi. güya hepsinin birden önüne geçirmişim

kıza dedim, ulan ben KENDİ SIRAMI VERDİM ADAMA. ben de doğal olarak bir arkaya geçmiş oldum. yani mecburen herkesin önüne geçecek adam. yani anlamıyorum hem benim önüme geçip hem herkesin arkasında olması nası mümkün olacak ? kıza izah etmeye çalıştım 2 saat durumu, anlamadı. arkada kızıın sevgilisi mi ne kro bi çocuk da olaya müdahil oldu. sen karışlma falan dedi kıza boşver dedi. ben de kibarca ona durumu izah ettim. sadece ben kendi sıramı verdim sizi etkileyen bişey yok dedim. çocuk da allahtan fazla uzatmadı tamam abicim sıkıntı yok devam et dedi. bende eyvallah dedim sonra yemek tabletini uzatıp yememizi aldık işte.

ama yinede olay aklıma kazındı. bu tür kızlar gerçekten kanser ediyo beni. düşünmekten acizler. ne yapmak lazım böyle durumlarda arkadaşlar hiç izah etmeden geçmek gerçekten daha mı mantıklı?

• Bilader sen matematik dersi almadın mı? Diyelim sıradasın ve önünde 5 kişi var. Bir arkandaki kızın önünde ise senle beraber 6 kişi var. Sen arkadaşını kendi önüne alıp en arka sıraya geçmezsen kızın önünde 7 kişi olmuş olur. Bal gibi kız haklı sen haksızsın. Kul hakkına girmişsin.

Gerizekalıya anlatır gibi anlattım anlamışsındır herhalde
    Umarım trollük olsun diye yazmışsındır, bir de izah etmeye çalıştım demen yok mu. Madem sıranı verdin ne hakla sıranı verdiğin kişinin arkasına geçtin, senin o sırada bir hakkın artık kalmadı ki. Daha açık anlatayım, diyelim ki sen 8. sıradasın arkandaki kız 9. sırada. Madem sen 8. sıradaki yerini arkadaşına verdin o zaman o sıradan çıkacaksın. Eğer çıkmazsan arkandaki kıza ait olan 9. sırayı gasp etmiş olursun. Yeterince açık olmuştur umarım.
  • arkadasini alinca kizin onundeki kisi sayisi artti senin yuzunden 1 kisi daha beklediler. sirani verdiysen sen en arkaya gececektin.
  • İşte sosyalleşmissin böyle böyle topluma karışacaksın.
  • Kız haklı. Sen farkında değilsin ama kaynakcilar yüzünden arkada sıra hiç ilerlemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen simdi bana ciddi ciddi kustun mu hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıoş boş yorum yapacağınıza kimin hangi gerekçe ile haksız oldugunu belirtseniz ?
  • Tabi tabi sen haklısın bi de onaylıyor ya.
    Böyle bi sıraya asla girmem bi kere girsemde başkasına yer verip çıkarım.
    Oğlum bu okullar çoluk çocuk kaynıyor ya biz lisede yapmıyorduk bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

arkadasini alinca kizin onundeki kisi sayisi artti senin yuzunden 1 kisi daha beklediler. sirani verdiysen sen en arkaya gececektin.
    ben niye en arkaya geçiyorum ? çocuga sıramı verince benim hemen arkasında olmam gerekiyor ki sıra vermemin bi getirisi olsun. yoksa direkt çocuk arkaya geçsin zaten benim sıra vermemin ne anlamı kalıyor o zaman?
  • anlami yok zaten hakkini ona vermis oluyorsun sadece.
    senin dedigin gibi olsa sen arkadasina sira ver oda sana sira versin direk arkana almis oluyorsun yada herkes birbirine sira versin arkadakilere sira gelmesin.
  • Hocam lütfen imzanın fake olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Hocam lütfen imzanın fake olduğunu söyle
    yok hocam
  • ha değişmişin eskisinden bahsediyom ben neyse hocam sevindim düzeldiğine
  • Bilader sen matematik dersi almadın mı? Diyelim sıradasın ve önünde 5 kişi var. Bir arkandaki kızın önünde ise senle beraber 6 kişi var. Sen arkadaşını kendi önüne alıp en arka sıraya geçmezsen kızın önünde 7 kişi olmuş olur. Bal gibi kız haklı sen haksızsın. Kul hakkına girmişsin.

Gerizekalıya anlatır gibi anlattım anlamışsındır herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yemek haklı
  • Kız haklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kız net haklı
  • Bence o sırada orada bulunan oksijen haklı.

Boşa tükettiniz garibanı.
  • Kafaya bak mis gibi. Sıranı verdiysen onun geçmesi gereken yere sen gidicen. Bunlar üniversiteli işte. Sonra mezun olup iş yok diye konu açarlar burda. Sen Üniversite bitersen nolur bitermesen nolur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Kafaya bak mis gibi. Sıranı verdiysen onun geçmesi gereken yere sen gidicen. Bunlar üniversiteli işte. Sonra mezun olup iş yok diye konu açarlar burda. Sen Üniversite bitersen nolur bitermesen nolur.
    anlamıyor musun beni ,sıramı verdikten sonra ben en arkaya geçince sıramı vermenin ne anlamı kalıyor o zaman? sıra vermek iyilik yapmak değil mi? öyle değilse ha ben arkaya geçmişim ha arkadaş geçmiş birimiz arkada birimiz önde oluyo.hiçbir getirisi yok yani totalde.sıra vermek demek kendi önüne almak demek kendinde hemen arkasına geçersin.haksızlık falanda yok arkadakilere ben sadece kendi sıramı verdim kendi önüme geçirdim çocugu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.