Şimdi Ara

Yemekgelir ilk siparişe su matarası ve 10tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matara boyu yazmıyor ama dışardan yemek söyleyenler için iyi fırsat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmirde yok sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boşa reklama gerek yok.

10 tl veriyor ama belirli puana ulaşınca kullandırıyor. arkadaş davetine puan veriyoruz demiş sırf merakımdan yapayım dedim 10 kuruş verdi. 49 kişiyi daha davet edersem verdiği 10 tl yi kullanabilirim.

tam bir fiyasko.
    10 tl veriyor alt tarafı ondada şart koymuş. getir 30 tl leri bol keseden dağıtırken sizi neden kullanalım? kampanya yapıyorsan mantıklı olması lazım ya da hiç yapma en azından adamların eti ne budu ne kampanya yapamıyorlar diyelim. bu resmen kullanıcıyı enayi yerine koyup clickbait kasmak

• Bence şu ana kadar gelenlerden en mantıklısı. Hiç değilse verdiğim siparişin bir geri dönüşü var. Şimdiye kadarkilerden ne geldi bu kadar ince hesap yapıyorsunuz?
    İlk siparişimi de verdim, matara da hediye ettiler puan da geldi.
    Yemekgelire devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: purplelili

Bence şu ana kadar gelenlerden en mantıklısı. Hiç değilse verdiğim siparişin bir geri dönüşü var. Şimdiye kadarkilerden ne geldi bu kadar ince hesap yapıyorsunuz?
    Yemekgelire devam
    yeni üye ve 2 mesaj da bu konu ile ilgili. dh ölücüleri bunu yemez

• purplelili P kullanıcısına yanıt
    Katılım tarihi: 8 Ocak 2020
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ignite kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: purplelili

Bence şu ana kadar gelenlerden en mantıklısı. Hiç değilse verdiğim siparişin bir geri dönüşü var. Şimdiye kadarkilerden ne geldi bu kadar ince hesap yapıyorsunuz?
    Yemekgelire devam
    şirketten para alsam bence de mantıklı olurdu. ama azıcık fark almak için kimse alışkanlıklarını bırakmaz.

madem amacınız yemeksepeti ile yarışmak önce doğru düzgün bir kampanya yapın ki insanların sizi tercih etmek için sebebi olsun. yemekgelir geçende 10 lira vermişti onlardan vereyim desinler.

• Front-Back kullanıcısına yanıt
    Beğenmeyen vermesin kardeşim ne güzel kampanya paylaşılmış dışarıdan söyleyen birisi için yemeksepeti yerine tercih edilir. Rutin dışardan yemek söyleyen biriyim.

1- ilk siparişimi verdim 20 tlilik bişey aldım ilk siparişe özel 10 tl ve 8 tl eklediler. Ek olarak 1 tanede yemekgelir logolu matara verdiler. Matara adi bişey ama kullanılabilir.
    2- 25 tl olunca kullanabiliyorum puanı 1 sipriş daha versem 20 tlilik 8 tl daha vercekler sanırım. 3. Siparişim bedava olcak.
    3- müşteri temsilcisi aradı ilk siparişte arıyor. dedim ne farkınız var olayınız ne ? Dedi akşam fırsatı pazar yeri vs faklı isimlerde kampanyalarımız var birde önümüzdeki haftalarda joker benzeri bir uygalamayı devreye alcaz ismini söyledi ama unuttum çarkıfelekmi ne dedi tam hatıramıyorum.

Restrauntlardan düşük komisyon alıyorlar snaırım fiyatlar yemeksepetine oranla o yüzden düşük bu teyitli bilgi değil bilmiyorum.

Edit: yanlış bilgi vermeyim sordum şimdi puan olayını;

Gelen cevap: Restaurant ile anlaşmalarımıza göre değişkenlik gösterdiği için bir hesaplama yapamıyoruz Ahmet bey.

Rasgele yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetturan123 -- 8 Ocak 2020; 21:57:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Denizlide yok olsa söylerdik
  • Ben ilk sipariş veren müşterindenim sanırım gecen aradılar hediye göndermek istediklerini söylediler adres teyit istediler. 2 gün sonra sağ olsunlar güzel kablosuz bi kahve makinesi göndermişler.

Böyle firmaları her zaman desteklerim rekabet iyidir kampanya olur. Yemeksepeti yerine tercih ediyorum. Sonuçta aynı fiyat hatta bazı dükkan fiyatları yemeksepetinden daha ucuz oluyor. Eskiden bingo çok fazla çıkıyordu yemeksepet joker gibi o iyi oluyordu iyi yerlerden çıkıyordu hep yemeksepeti gibi joker de kampanyalı ürünleri de gizlemiyorlar. Yakında tekrardan başlıycakmış bingo. Size tavsiyem sipariş verirken notlara matara hatırlatın yoksa restoranlar hep unutuyor veya işlerine gelmiyor.

• Matarama su ko

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha onceden bikoshu ile 300 lirayayakin iade almıştım. Yemek kartiyla ödeme seçeneği var mı? Bir de sipariş iletilmeme sorunu yaşadınız mi? Bikoshuda böyle bir sorun vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: _ERH@N_

Ben ilk sipariş veren müşterindenim sanırım gecen aradılar hediye göndermek istediklerini söylediler adres teyit istediler. 2 gün sonra sağ olsunlar güzel kablosuz bi kahve makinesi göndermişler.

Böyle firmaları her zaman desteklerim rekabet iyidir kampanya olur. Yemeksepeti yerine tercih ediyorum. Sonuçta aynı fiyat hatta bazı dükkan fiyatları yemeksepetinden daha ucuz oluyor. Eskiden bingo çok fazla çıkıyordu yemeksepet joker gibi o iyi oluyordu iyi yerlerden çıkıyordu hep yemeksepeti gibi joker de kampanyalı ürünleri de gizlemiyorlar. Yakında tekrardan başlıycakmış bingo. Size tavsiyem sipariş verirken notlara matara hatırlatın yoksa restoranlar hep unutuyor veya işlerine gelmiyor.
    Bunu ne zaman verdiler ya? Hangi makine bu daha devam ediyorsa şansımızı deneyelim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bunu ne zaman verdiler ya? Hangi makine bu daha devam ediyorsa şansımızı deneyelim :D

Alıntıları Göster
    5-6 ay önce ilk sipariş vermiştim ben ilk sipariş veren 500 kişi gönderim yapıcaklarını söylemişlerdi yani o kota çoktan dolmuştur. Hediye 2 gün önce geldi bana

• _ERH@N_ kullanıcısına yanıt
    5-6 ay önce bu forumda konuyla alakalı bir başlık açmadıysan derhal terket kardeşim burayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

5-6 ay önce bu forumda konuyla alakalı bir başlık açmadıysan derhal terket kardeşim burayı.
    Kral hareket.😁😁😁

• Cuma günü sipariş verdim tecrübelerimi kısaca yazayım.

Kayıt olurken tc numarasından cep telefonuna kadar her şeyi istiyorlar. Adres ekle kısmında sadece adres ekliyorsunuz, isim soy isim vs detaylara yer verilmiyor.

Adresimi seçip siparişimi verdim. Siparişim geldiğinde teslim fişinde ismim yazmıyordu. Sadece isim ve soy isimimin baş harflerini yazmışlar A. B. gibi Sekreter bir sürü kişiyi aramış siparişin kime geldiğini öğrenmek için.

Uygulama zaten tamamen Yemeksepeti kopyası gibi duruyor, ufak tefek farklarla kurtarmaya çalışmışlar ama olmamış.

Gönderdikleri matara zaman zaman A101, Bim gibi yerlere gelen ama 5 liraya tenezzül edip alma zahmetine girişmeyeceğiniz türden.

18 liralık yemek siparişime yanılmıyorsam 5 puan verdi. Başta verdikleri 10 tl(100) puanı kullanabilmek için 250 puan toplamış olmanız gerekiyor

Sonuç olarak bu uygulama tamamen zaman kaybı bence, yenilik yok, müşteri toplama adına bir ödül sistemi yok, hediye ediyoruz dedikleri şeyler tam manası ile çöp, e geriye ne kaldı zaten. Dur ben Yemeksepeti'ne benzer bir uygulama yazdırayım sonra gider restoranlarla anlaşma yapmaya çalışırım, tutarsa yürürüz mantığı ile yapılmış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.