< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 6 Nisan 2019; 16:33:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 6 Nisan 2019; 16:33:26 > |
O şirketi oldum olası sevmemişimdir zaten. Bildiğin komisyonculuk yapıyorlar, küçük işletmeleri süründürürken adamların yaptığı ofisi görünce iyice uyuz oldum. Bu yüzden işletmelerin kendi numaralarını bulup direkt isterim.
Senin de gördüğün gibi kupon mupon hep tuzak. Herkesin tercihine saygım var tabi, belki bu platformun yararı dokunduğu kesimler de vardır. |
" Dürüm nasıl bir güvenlik kontrolüne takıldı, silah taşırken filan mı yakalandı diye düşünürken canlı yardıma bağlandım sordum "
Valla hocam, zeka ürünü, ince espriniz için sizi çok tebrik ediyorum. Akşam akşam hiç güleceğim yoktu. Allah'ta seni güldürsün. Selametle ve sağlıcakla kalın. Selamlar ![]() |
Yemeksepetini zamanında dolandirdiginiz için yani burdan kupon alıp yada bin tane hesap açıp kuponları toplayıp sipariş verdiğiniz için firma artık bunu kapatması gerekiyordu
Vodafone indrimleri vs. Ile birleştirilip 3 tl den sipariş verenler vardı burdan edilen zarar kalemi çok büyüyünce mecbur kapattılar herkese 1 kere kupon kullanma hakkı veriyorlar Zaten satıldıktan sonra değişti Daha önce kaç kere kupon kullanmistiniz eğer 1000 üzerinde kupon kullananlardansaniz haketmissiniz diğer türlü ise kurunun yanında yaş da yanmış |
Ee 1 kamyon dondurma, pizza alan adam zorla mı alıyor yasa dışı iş mi yapıyor kampanyadan doğan hakkı ve alıyor, eğer kampanya sınırsızsa sözleşmeyi ihlal etmiyorsa isterse tırla alır. Şirket de zaten isterse sınırlandırır bu sene Algida kampanyasında olduğu gibi. Muhasebesini sizden daha iyi tutuyorlardır merak etmeyin. O kadar ürünü ne yapacağını da siz değil alanlar düşünsün artık.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|