Şimdi Ara

Yemek siparişi verirken yaşadığım rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemeksepetinden 20/10 kuponum vardı siparişimi verdim

Ondan sonra telefonuma şu sms geldi sipariş iptal edildi

Yemek siparişi verirken yaşadığım rezalet

Dürüm nasıl bir güvenlik kontrolüne takıldı, silah taşırken filan mı yakalandı diye düşünürken canlı yardıma bağlandım sordum

Anladım sorun dürümde değil bendeymiş Sürekli kuponla/indirimli sipariş veriyormuşum o yüzden bundan sonra kuponla sipariş veremeyecekmişim saçmalığa bak sanki kuponu siz vermiyorsunuz. Sipariş bedeli de kartımdan çekildi o da en erken pazartesi yatacak. Aç kaldım rezalet üstüne rezalet

Ekşi hesabım yok burada paylaştım not filan verin bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 6 Nisan 2019; 16:33:26 >

• O şirketi oldum olası sevmemişimdir zaten. Bildiğin komisyonculuk yapıyorlar, küçük işletmeleri süründürürken adamların yaptığı ofisi görünce iyice uyuz oldum. Bu yüzden işletmelerin kendi numaralarını bulup direkt isterim.
    Senin de gördüğün gibi kupon mupon hep tuzak.
    Herkesin tercihine saygım var tabi, belki bu platformun yararı dokunduğu kesimler de vardır.
    " Dürüm nasıl bir güvenlik kontrolüne takıldı, silah taşırken filan mı yakalandı diye düşünürken canlı yardıma bağlandım sordum "
    Valla hocam, zeka ürünü, ince espriniz için sizi çok tebrik ediyorum. Akşam akşam hiç güleceğim yoktu. Allah'ta seni güldürsün. Selametle ve sağlıcakla kalın. Selamlar
    Yemeksepetini zamanında dolandirdiginiz için yani burdan kupon alıp yada bin tane hesap açıp kuponları toplayıp sipariş verdiğiniz için firma artık bunu kapatması gerekiyordu

Vodafone indrimleri vs. Ile birleştirilip 3 tl den sipariş verenler vardı burdan edilen zarar kalemi çok büyüyünce mecbur kapattılar herkese 1 kere kupon kullanma hakkı veriyorlar

Zaten satıldıktan sonra değişti

Daha önce kaç kere kupon kullanmistiniz eğer 1000 üzerinde kupon kullananlardansaniz haketmissiniz

diğer türlü ise kurunun yanında yaş da yanmış
    Ee 1 kamyon dondurma, pizza alan adam zorla mı alıyor yasa dışı iş mi yapıyor kampanyadan doğan hakkı ve alıyor, eğer kampanya sınırsızsa sözleşmeyi ihlal etmiyorsa isterse tırla alır. Şirket de zaten isterse sınırlandırır bu sene Algida kampanyasında olduğu gibi. Muhasebesini sizden daha iyi tutuyorlardır merak etmeyin. O kadar ürünü ne yapacağını da siz değil alanlar düşünsün artık.
  • O değilde Yemeksepeti'nin mobilde yeni getirdiği konum özelliği çalışıyor mu?Bende çalışmıyor.
    Siparişi verdikten sonra sanırım kuryenin seni kolay bulması için adresini konum ile işaretliyorsun.Çalışmadığı için tam anlamadım özellği.
    Cihaz iPhone.
  • Bilmiyorum pcden sipariş verdim
  • O şirketi oldum olası sevmemişimdir zaten. Bildiğin komisyonculuk yapıyorlar, küçük işletmeleri süründürürken adamların yaptığı ofisi görünce iyice uyuz oldum. Bu yüzden işletmelerin kendi numaralarını bulup direkt isterim.
    Herkesin tercihine saygım var tabi, belki bu platformun yararı dokunduğu kesimler de vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

O şirketi oldum olası sevmemişimdir zaten. Bildiğin komisyonculuk yapıyorlar, küçük işletmeleri süründürürken adamların yaptığı ofisi görünce iyice uyuz oldum. Bu yüzden işletmelerin kendi numaralarını bulup direkt isterim.
    Son oldu zaten bundan sonra kullanmam çevreme de kullandırtmam sadece kupon varken kullanıyordum yoksa hep telefonla söylerim
  • pazartesi mi yatacak? hahaha 16 mart'ta iptal ettiğim siparişin tutarı hala yatmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

pazartesi mi yatacak? hahaha 16 mart'ta iptal ettiğim siparişin tutarı hala yatmadı.
    Yatırmazlarsa mahkemeye veririm öyle iş mi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün BİMCELL ALMAYA GİTTİM VE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20/10 lar aslında bir tel no ile bir kere kullanılabiliyor. Başka tel no ve adres ile dene sonraki siparişlerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

20/10 lar aslında bir tel no ile bir kere kullanılabiliyor. Başka tel no ve adres ile dene sonraki siparişlerinde
    O zaman neden tanımlıyorlar ki
  • Daha önceden sipariş verilmeyen hesaplara tanımlıyorlar diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Yatırmazlarsa mahkemeye veririm öyle iş mi olur

Alıntıları Göster
    yatırırlar ama uzun sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

Daha önceden sipariş verilmeyen hesaplara tanımlıyorlar diye biliyorum
    sipariş vermiştim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

yatırırlar ama uzun sürüyor

Alıntıları Göster
    Valla yasal süresi ne bilmiyorum ama 7 gün dediler geçerse Tüketici Hakem Heyetine veririm 15 TL'mi alırım
  • kuponları nerden buluyorsunuz
  • Hadi küçük işletmeleri anlarımda, neden büyük şirketler kendi sitesi v.s dururken yemeksepeti üzerinden yürür? Birkaç kez denk geldim yemeksepetin'de özel kombinler vardı, ama o kombinleri yapan firmalar kendi sitesinde aynı şekilde yayınlamıyordu. Aracı bulmak şart mı böyle şeyler için
  • Buyrun kullanın diye verdikleri kuponu geçersiz kılmışlar. Çok saçma. Çok sık kullanıcısıyım henüz sorun yaşamadım fakat bu durum düşündürdü beni geçmiş olsun.
  • Boş konuşmuşsun. O kuponlar yemek sepetini ilk defa kullananlar için veriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yuh be! Kupon kullandığın için siparişi iptal etmek nedir? Ayıp ayıp!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

kuponları nerden buluyorsunuz
    "Çek Satış" bölümünde satılıyor.
  • " Dürüm nasıl bir güvenlik kontrolüne takıldı, silah taşırken filan mı yakalandı diye düşünürken canlı yardıma bağlandım sordum "
    Valla hocam, zeka ürünü, ince espriniz için sizi çok tebrik ediyorum. Akşam akşam hiç güleceğim yoktu. Allah'ta seni güldürsün. Selametle ve sağlıcakla kalın. Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.