Şimdi Ara

Yemek Sepeti joker indirimli sipariş tuzağı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemeksepeti'ne girdim Joker indirimi ile ilgili bir anket vardı doldurduk. Bir süre sonra bana bir cigkofteciden indirimli menü verdi ekrana. Siparişi hazırladım banka kartıyla ödeme yaptım banka paranın çekildiğini bana mesajla bildirdi ama Yemek Sepeti bir türlü sipariş tamamlandı bildirimi gelmedi. Müşteri hizmetlerine yazdım bana bankanız ödemeyi iade etti dediler. Böyle bir durum olması mümkün değil. İnternetteki şikayetler haklıymış. Önce indirim verip reklam yapıyorlar tabii ki o arada evdekilere bunu söylüyorsunuz sonra sipariş yok siz ne yapacaksınız evdekilere mahcup olmamak için yeniden indirimsiz sipariş vereceksiniz. Tam bir sipariş tuzağı. Ailenize çevrenize mahcup olmak istemiyorsanız indirim tuzağından uzak durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hic sorun yasamadim. Ortada tuzak falan da yok. Sana denk gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: twitter kullanan insan

Ben hic sorun yasamadim. Ortada tuzak falan da yok. Sana denk gelmiş
    Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Kayıtlarımızı kontrol ettiğimizde siparişinizi oluşturma aşamasında restoranın kapalı konuma geçmesi nedeniyle sipariş oluşturamadığınızı anlıyoruz. İlgili restoran sizin ne zaman sipariş oluşturacağınızı bilemediği gibi joker indirimleri ile ilgili de aynı durumun geçerli olduğundan emin olabilirsiniz. Restoranın gerçekleştirmiş olduğu bu işlem sonrasında joker indirimli siparişler dahil olmak üzere normal tutarlı siparişler de alamadığını bilmenizi isteriz. Devam eden süreçte farklı joker indirimleri ile karşılaşacağınızı bilmenizi isteriz. Bilginize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

• Adamlar kapalı yerden bana indirim vermiş . dedikleri yer daha önceden kapanmış yemeksepetinde sipariş veriyormuş. Bu insanla dalga geçmek değil de ne peki

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

Adamlar kapalı yerden bana indirim vermiş . dedikleri yer daha önceden kapanmış yemeksepetinde sipariş veriyormuş. Bu insanla dalga geçmek değil de ne peki
    Yemek Sepeti joker indirimli sipariş tuzağı

• izzet43 kullanıcısına yanıt
    Bunun tuzakla ne alakası var?

• Joker de son zamanlardaki bence en büyük sıkıntı yemeksepeti tarafında değil restorant tarafında.. yemeksepeti böyle bir güzellik yapmış ama ne yazık ki bazı restorantlarda sıkıntı oluyor nasıl sıkıntı oluyor açıklıyım...

Bazı yorumlarda şuna denk geliyorum jokerden daha önceden bildiği hatta dükkanına gidip yediği restorant da jokerle sipariş verdi mi porsiyonu az yolluyanlar olabiliyormuş yani o joker indirimini kendide aklın sıra yemekden kısarak amorti edebiliyormuş bazı yerler..

Kaldıki bu bazı restorantların yorum kısmında da görebilirsiniz onlarca kişinin bu tarzda yorumları var.. misal işte ben daha önce köfte jokersiz sipariş ettim şimdi jokerle söyledim iki porsiyon arasında çok fark var gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.