Şimdi Ara

Eternal Strands | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eternal Strands | PS5 | ANA KONU


    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU




    Eternal Strands, sektörde tecrübeli kişiler tarafından kurulmuş bağımsız bir stüdyo olan Yellow Brick Games 'in ilk fantastik aksiyon macera oyunudur.


    Kendi halkının evini eski hâline getirmeye kararlı, genç ama korkusuz bir Weaver olan Brynn olarak oyna. Güçlü büyülü yetenekler ve çeşitli büyülü silahlar kullanarak insana benzeyen varlıklardan devasa yaratıklara kadar pek çok düşmanla yüzleş. Çeşitli fantastik yaratıkla savaşırken çevrendekileri ve sıcaklığı kendi lehine kullan. Örneğin bir ejderhanın ateşli nefesini buzla kaplı minyonlara yönlendir. Her türlü yüzeye tırman ve gizemli yeteneklerini kullanarak yeni yollar oluştur. Enclave'in kaybolmuş gizemlerini kovalarken dünyayı keşfet ve yoluna çıkan devasa titanlarla mücadele et.


    Dünya Senin Silahın


    Eternal Strands'in kalbinde oynanış etkileşimlerine olan devrimsel bir yaklaşım yatıyor: Alevler yayılıyor, soğuk donduruyor ve gerçek zamanlı yıkım, savaşta daha önce eşi görülmemiş düzeyde tepkilere imkân tanıyor. Telekinetik kuvvetinle düşmanlarına yanan kütükler fırlat, düşmanların ateşine karşı koymak için yakındaki ağaçları sök ya da saf telekinetik kuvvetinden faydalanarak yerden büyük kayalar kopar.


    Büyü Dokuyucusu


    Saf büyüyü kızgın alevlere, dondurucu buza ve telekinetik kuvvete çevirebilen Mantle'ı giy. Gittikçe büyüyen güçlerini efsunlu silahlarla ve alt ettiğin düşmanlardan ürettiğin zırhlarla birleştirerek kendine has bir görünüm ve tarz elde et. Üzerine gelen saldırıları büyülü buzlardan oluşturduğun bir duvarla engelle, devasa bir kılıçtan alev dalgaları savur veya saf gücünle düşmanlarını uçurumdan aşağıya fırlat.


    Devlere Karşı Koy


    Devasa rakiplerle yüzleş ve onları yenmek için kılıç, büyü ve hızı bir arada kullan. Devasa vücutlarına tırmanmak için üzerlerine atla ve onlara farklı açılardan saldır. Zırhlarını kırarak veya zayıf noktalarına saldırarak korunmalarını etkisiz hâle getir. Çevrede kalıcı etkiler bırakacak savaşlarda devasa bir rakiple mücadele ederken uzuvlarını sabitlemek için buzdan, kürklerini yakmak için büyülü alevlerden yararlan ve düşmanların saldırılarını kendilerine karşı kullan.


    Dengesiz Hava Durumunda Uzmanlaş


    Buz yeteneklerinin etkisini artırmak için soğuk havalardan yararlan ve yeni yollar aç. Orman yangını çıkarmak için sıcak havaları kullan ve alevlerin çevredeki kuru ağaçlar ve çimenleri tüketerek düşmanlarına doğru ilerlemesini izle.


    Sırlarla Dolu Bir Dünya


    Doğayı, başkent Dynevron'ı ve altında saklı sırları keşfet. Oyunda her yüzeye tırmanılabilir. Büyülü yeteneklerle köprüler oluşturabilir, bariyerleri yakabilir ve Brynn'i dünyanın bir ucundan diğerine fırlatabilirsin. Yeni nesil fizik sistemi, savaş sırasında olduğu kadar dünyayı keşfederken de oyuncuları yaratıcı olmaya iter ve yaratıcılığı ödüllendirir. Enclave'in sırları açığa çıktıkça üs kampına geri dön ve çeşitli karakterlere danış. Her karakter bu güç ve bilgi merkezine neler olduğuna dair gizemleri açığa çıkarmaya kararlı.


    Gizemler, fırsatlar, tehlikeler ve ilginçliklerle dolu bir diyar olan Enclave seni bekliyor.




    Geliştirici : Yellow Brick Games


    Yayıncı : Yellow Brick Games


    Çıkış Tarihi : 2025


    Resmi Site : https://www.eternalstrandsgame.com






    Duyuru Fragmanı :



    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUYellow Brick Gamesyoutube
    IGN First. Learn more April 2nd. ------ Follow us on our official social media channels:      - X (formerly Twitter): https://www.twitter.com/YellowBrick_QC - TikTok: https://www.tiktok.com/YellowBrickGames_QC - Instagram: https://www.instagram.com/yellowbrickgames - Twitch: https://www.twitch.tv/yellowbrickgames - Facebook: https://www.facebook.com/yellowbrickgames - LinkedIn: https://www.linkedin.com/yellow-brick-games-inc
    https://www.youtube.com/watch?v=arV9OC1ZiSw






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 2 Nisan 2024; 22:37:28 >







  • Konsept Görüntüler :


    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 2 Nisan 2024; 20:21:19 >
  • Tek kelimeyle 2024? İLK


    Bu yıl size göstermek için sabırsızlandığımız o kadar çok şey var ki, bu yüzden açıklamamızı yayınladığımızda ilk öğrenen siz olmak için buralarda kalmayı unutmayın!


    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUYellow Brick Games (@YellowBrick_Qc) on Xtwitter
    2024 in one word? DEBUT 👀 we have so much we can't wait to show you this year, so make sure to stick around to be the first to know when we drop our reveal! 💛
    https://twitter.com/YellowBrick_Qc/status/1747339478044401743
  • Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUShinobi602 (@shinobi602) on Xtwitter
    Yellow Brick Games will be debuting their new action RPG this year. Helmed by former Dragon Age creative director Mike Laidlaw and veterans from Ubisoft, Sony Santa Monica and others, the game is set in an "intriguing" fantasy world. Follow along here: @YellowBrick_Qc
    https://twitter.com/shinobi602/status/1747683920257143292
  • Game Teaser | Yellow Brick Games



    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUYellow Brick Gamesyoutube
    IGN First. Learn more April 2nd. ------ Follow us on our official social media channels:      - X (formerly Twitter): https://www.twitter.com/YellowBrick_QC - TikTok: https://www.tiktok.com/YellowBrickGames_QC - Instagram: https://www.instagram.com/yellowbrickgames - Twitch: https://www.twitch.tv/yellowbrickgames - Facebook: https://www.facebook.com/yellowbrickgames - LinkedIn: https://www.linkedin.com/yellow-brick-games-inc
    https://www.youtube.com/watch?v=arV9OC1ZiSw
  • Yellow Brick Games Yakında Çıkacak İlk Oyunu hakkında


    İlk Fantastik Aksiyon-Macera oyunumuzun tanıtım tarihini beklediğimiz bugün Yellow Brick Games için heyecan verici bir kilometre taşını işaret ediyor. Dört yıllık çok sıkı bir çalışmanın ardından, önümüzdeki Salı günü - 2 Nisan'da oyunumuzun tüm Nisan ayı boyunca planlanan bir IGN First özelliği aracılığıyla dünyaya sunulacağını söylemekten heyecan duyuyoruz. Bu derin dalış, yepyeni fantezi dünyamızla ilgili birçok detayın yanı sıra geliştiricilerimizin perde arkası görüşlerini de sunacak.


    Buna ek olarak, Yellow Brick Game önemli bir değişikliği duyurdu: bu oyunu 2025 yılında piyasaya sürmek için kendi kendine yayınlama yolunu seçeceğiz.


    Bu yeni bölüme başlarken, 68 yetenekli insandan oluşan muhteşem ekibimiz heyecan ve kararlılıkla doludur. Projemizin başlangıcından bu yana arkadaşlarımızdan, ortaklarımızdan, diğer stüdyolardan ve en önemlisi büyüyen topluluğumuzdan kesintisiz destek aldığımız için inanılmaz derecede şanslıyız. Yeni oyunumuzun piyasaya sürülmesinin kontrolünü elimize alıyoruz ve bu yeni bağımsız yolda yolculuğumuzda bizimle birlikte olacağınızı biliyoruz. Yellow Brick Games, 2020'de şirketin kuruluşunda inşa etmek için yola çıktığımız son teknoloji ve rafine bağımsız oyun deneyimini sunmak için güçlü bir konumdadır - yenilik, kalite ve hikaye anlatımına olan tutkumuzu yansıtan bir oyun.


    Projemiz hakkında daha fazla ayrıntıyı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Sizleri bu teaser'ı izlemeye ve daha fazla heyecan verici haber için bizi takip etmeye davet ediyoruz!


    Yolun her adımında verdiğiniz destek için teşekkür ederiz, Ve oraya ulaşacağız.



    " Bu heyecan verici haberi topluluğumuzla paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Kendi yayıncılığını yapmak, özellikle de mevcut çalkantılı endüstri ikliminde bir inanç sıçramasıdır, ancak aynı zamanda kaderimizi kendi ellerimize almak ve bu sürüm sırasında doğrudan oyunculara ve daha geniş oyun topluluğuna ulaşmak için bir fırsattır. "


    - Mike Laidlaw, Kreatif Direktör


    "Stüdyolarımızın hedeflerini artık tamamen kontrol ettiğimiz ve oyunumuzun kapsamı değişmediği için bu değişikliği çok olumlu bir ışık altında görüyoruz. Oyuncu deneyimi her zaman bizim birincil başarı göstergemiz olacaktır. Projemizi dünyaya göstermek ve topluluğumuzla özgün bir bağ kurmak yolculuğumuzdaki bir sonraki heyecan verici adım!"


    - Thomas Giroux, Yellow Brick Games Kurucu Ortağı ve CEO'su


    Kaynak : https://yellowbrickgames.ca/yellow-brick-games-takes-the-self-publishing-route-for-its-upcoming-debut-title/




  • 2 Yeni Konsept Görsel



    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
  • Eternal Strands - Official Reveal Trailer



    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Eternal Strands is a new third-person action-adventure draws inspiration from the likes of Shadow of the Colossus and Monster Hunter, where you’re doing battle with massive creatures hellbent on destroying you, and combines that with Tears of the Kingdom-like physics-manipulating powers to turn you into the ultimate sorcerer supreme badass. It's in development from Yellow Brick Games, which is led by Mike Laidlaw, the longtime creative director on the Dragon Age series.
    https://www.youtube.com/watch?v=YLliDntAitQ
  • Detaylar


    - YellowBrick_Qc'den eski Dragon Age yaratıcı yönetmeni Mike Laidlaw liderliğinde yeni aksiyon macerası

    - 2025'te PS5, Xbox ve PC'ye geliyor.

    - Zelda benzeri fizik manipülasyon güçleriyle Shadow of Colossus ve Monster Hunter'dan esinlenilmiştir

    - Büyülü bir felaket "Enclave" dünyasının büyük bir bölümünü yok etti.

    - Brynn adında bir "Weaver" olarak oynuyorsunuz, kalan birkaç büyü kullanıcısından biri.

    - "Arks" olarak bilinen dev düşman titanlar tırmanılabilir, üzerlerinde yeni yollar oluşturmak için büyü kullanın.

    - Sıcaklık savaşta büyük bir rol oynar. (örneğin: bir ejderhanın ateşli nefesini buzla kaplı düşmanlara karşı çevirin)

    - Çevresel yıkım: düşmanlara yanan ağaçlar fırlatın, saldırıları engellemek için telekinetik güçlerle ağaçları yerden koparın, vb.

    - Özelleştirilebilir görünüm, silah ve zırh üretme.

    - Dynevron şehri olan 'vahşi doğayı' keşfedin, buzdan köprüler oluşturun, bariyerleri yakın.

    - Oyuncuları sırları keşfetmeye teşvik eden 'yeni nesil fizik' ile her yüzeye tırmanılabilir.

    - İlişkiler kurmak ve "zengin bir karakter kadrosuna danışmak" için ana kampa dönün



    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUShinobi602 (@shinobi602) on Xtwitter
    Eternal Strands | Reveal Trailer ➡️https://t.co/VdkR99QwCJ Details ▪️New action adventure from @YellowBrick_Qc, led by ex-Dragon Age creative director Mike Laidlaw ▪️Coming to PS5, Xbox and PC in 2025 ▪️Inspired by Shadow of the Colossus and Monster Hunter, with Zelda-like…
    https://twitter.com/shinobi602/status/1775224761200578596




  • Ekran Görüntüleri :



    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
    Eternal Strands | PS5 | ANA KONU




  • Eternal Strands | PS5 | ANA KONU
    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUTieGuyTravis (@TieGuyTravis) on Xtwitter
    Tomorrow. #IGNFirst
    https://twitter.com/TieGuyTravis/status/1775651687904231633
  • Eternal Strands: Ark of the Forge Boss Fight Dev Diary - IGN First



    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Continuing our month-long coverage of Eternal Strands as part of IGN First, today we’ll be taking a look at one such oversized baddie: The Ark of the Forge, a hammer-wielding automaton with deep love of smelting puny Weavers into piles of ash. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=C9_ZGv43YTw
  • Eternal Strands: Unreal Engine 5 Dev Diary - IGN First



    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    In their small office tucked away in Quebec City, Canada, IGN sat down with three of Yellow Brick Games’ technical gurus to discuss the unique aspects of their upcoming game, Eternal Strands, which makes impressive use of Unreal Engine 5’s capabilities. #IGN
    https://www.youtube.com/watch?v=q4fjvoNi1mA
  • From AAA to Indie: Yellow Brick Games Shares Their Story in Making Eternal Strands - IGN First



    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Continuing coverage of Eternal Strands, we interviewed the Yellow Brick Games leadership team on the founding of their studio and their journey to their first project. #IGN
    https://www.youtube.com/watch?v=cx8udpcXpC8
  • Eternal Strands: Shadow of the Colossus Meets Zelda in this Promising Action-Adventure – IGN First



    Eternal Strands | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    We spent two days playing an alpha build of Eternal Strands, and came away optimistic about this epic indie action-adventure. Written by Travis Northup #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=AZvVL9bB9K8
  • This Unreal Engine 5 Game Is Shaping Up To Be Truly Special



    GamingBoltyoutube
    The open-world genre continues to be one of the most beloved in the medium of games, but only a few are actually able to capture the feelings of embarking on a grand adventure through wonderfully realized locales. But Yellow Brick Games’ upcoming Eternal Strands is one such game that seems to be fulfilling that criterion through and through, and it impresses with its set of emergent systems and game mechanics that encourage player freedom and player expression. Brynn’s journey of saving her homeland looks pretty convincing from a gameplay standpoint, and we can’t wait to see what’s in store for the future. With this video, we will be taking a look at the game and trying to understand why it might end up being one of the biggest games of the year.
    https://www.youtube.com/watch?v=HuLbJswvoTw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.