Şimdi Ara

Yekta Saraç Uzaktan Eğitim AÇIKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu alandaki yeni teknolojilerin desteklenmesini, ağ yönetimi, siber güvenlik, canlı video eğitimleri ve bütün bu kavramlara entegre olmayı yükseköğretimde teşvik etmeye devam edeceğiz.

Kaynak:http://www.gazetevatan.com/universiteler-acilacak-mi-2021-universiteler-subatta-mi-acilacak-1335861-egitim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE0CE0A68 -- 10 Ağustos 2020; 21:3:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniversiteye de mezun senesi gibi başlayacağız gg

• Yapma bee şaka olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: Faraday's Chair

Yalan
    al hükümete yakın bir haber kaynağı:
    a haber
    YÖK son açıklamalar: Üniversiteler Eylül'de açılacak mı? 2020-2021 üniversiteler ne zaman açılacak?
    https://www.ahaber.com.tr/galeri/gundem/yok-son-aciklamalar-universiteler-eylulde-acilacak-mi-2020-2021-universiteler-ne-zaman-acilacak/7

yine hükümete yakın bir haber kaynağı:
    www.yeniakit.com.tr
    Yeni eğitim öğretim yılında üniversiteler yüz yüze eğitime başlayacak mı? - Yeni Akit
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/yeni-egitim-ogretim-yilinda-universiteler-yuz-yuze-egitime-baslayacak-mi-1354362.html

• Dostum amerikada bu vakaya rağmen açılacak adamlar turizm için yks olayını yapmadı adamlar ekonomik olarak bitmiş sence emlakci lari ve diğer servisleri mağdur bırakırlar mi saniyorsun

• Yekta Saraç Uzaktan Eğitim AÇIKLAMA

Gg wp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalkeparasite -- 10 Ağustos 2020; 21:8:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçek değil diyordum ama gerçekmiş.
  • Gercek mi bu

• Ikibinongibigelecek I kullanıcısına yanıt
    Photoshopmuş zaten o saatlerde cumhurbaşkanı konuşacaktı.
  • Turizm en büyük gelir kapısı yani oteller dolmazsa iş sıkıntıya girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 10 Ağustos 2020; 21:15:11 >
  • Ben benim konuma yalan dediğini düşündüm hocam. Kusura bakma!
  • Yukarıdaki açıklama yalan değil. Yükseköğretim Dergisinin Ağustos sayısında giriş yazısı içinde geziyor. Bir diğer değinmek istediğim nokta da bazı konularda abd’de açılıyor bizde niye açılmasın ? Bu sorunun ilk cevabı abd’de trump’ın veya federal hükümetin kararı ile tüm okulların açılamayacağı olur. Kaldı ki iş üniversitelere gelince bütün okullar kendi kararlarını alıyorlar. Çoğu kararını aldı bile bazıları da yakında alır. Abd uzaktan Türkiye sistemine mi sahip görünüyor bilmiyorum forumda. Yök denen ucube kurum ve türevleri pek az ülkede mevcut bu bilgi bilinmiyor sanırım.

• acaba yeni başlayanlar nasıl olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.