Şimdi Ara

Yeditepe Üniversitesi Uluslarası Ticaret ve İşletmecilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,ben bu seneki yerleştirmelerle birlikte Yeditepe İşletme veya Yeditepe Uluslarası Ticaret ve İşletmecilik bölümünden bir tanesini tercih edeceğim.Fakat Uluslarası Ticaret ve İşletmecilik hakkında hemen hemen hiç bilgim yok.İnternette de doyurucu bir bilgiye ulaşamadım.Bu bölümde okuyan ya da okulda okuyan ya da bu bölümle ilgili doyurucu bir bilgisi olan,gerçekten yardımcı olabilecek birisi varsa bana bir an evvel yardımcı olabilirse çok sevinirim,çünkü pazartesi günü tercih yapacağım,1-2 gün içinde kararımı vermem gerekiyor.

Mesela işletme ile hemen hemen aynı bölüm fakat 3-5 ayırıcı meslek dersi var deniliyor doğru mudur,olayı nedir ?
    Ya da matematiği daha mı ağırdır,matematikte temelde sıkıntı yaşayan birisi için aşırı derecede zorlu mu geçer,işletmenin matematiğinden daha mı zordur,daha mı ciddidir?Çünkü fakülteleri bile ayrı iki bölüm bunlar.

Yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim.

• bende işletme düşünüyorum bakalım . Yeditepe güzel üni
  • Bugün tanıtım günlerine gittim ve kesin kararımı verdim.İşletme'ye yeni programlar eklenmiş şuan daha çekici bir konumda.Fırsatınız olursa git bir uğra görüş derim.Bölüm başkanından tut akademisyenlere,asistanlara,okuyan öğrencilere kadar herkesle konuşup bilgi alabilliyorsun.14 Temmuza kadar devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerefes -- 3 Temmuz 2015; 18:48:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.