Bildirim
odtü iktisat vs boğaziçi uluslararası ticaret
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikisi çok farklı.
odtü iktisat -sanırım teknik üniversite olmanın ağırlığıyla- ağır bir matematik ve teorik dersler içeriyor diye biliyorum.
boun ut ise işletme, ticaret dersleri ve ikinci yabancı dil
biri istanbul'da biri ankara'da
ayrıca burada hep işletme, iktisat gibi bölümlerin istanbul'da daha ayrıcalıklı olduğu söylenir ne kadar doğru bilmiyorum.
ben odtü iktisat seçerdim hedefim o yönde.
sizin nedir? bence iyi araştırmanız lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam iktisati iyi araştır bölüm full mat ağırlıklı ilgin yoksa heba olursun o bölümde ben de yazmayı düşünüyordum ama yazmayacağım _____________________________ -
Seçerken şehir faktörünü de göz önünde bulundur eğer bölümler çok fark etmiyorsa. Ankara çöp diyenlere de, istanbul harika diyenlere de aldanmadan değerlendir bence iki şehri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam ikisinde de yaşadım şehre bakarsak ankara seçerim ama istanbulun olanağı çok fazla var _____________________________ -
odtü iktisatı epey araştırdım çok ağır bir matematik eğitimi görülüyormuş ki odtü iktisatın geliceğide kesin değil 200 kişi öndeyim sadece _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt