Şimdi Ara

Yeditepe Üniversitesi İngilizce Hazırlık çokmu zor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
12.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 arkadaşım gidiyor 9 u kaldı . Okullarında gayet çalışkan ödevlerini felan yapan öğrencilerdi ne olduda böyle oldu yav O_o

• Valla ben 2005 yılında girmiştim okula, hazırlık sınavını atladım, özel okulda okudum ama ortalamanın üzerinde ingilizce bilmen gerekiyo, biraz da sınav öncesi çalışırsan geçersin diye düşünüyorum. Sınav sistemi şimdi değişmiş midir bilemem tabii ama bizim zamanımızda hem test hem kompozisyon vardı.. Bölümlerde dersler ingilizce işleniyor ve ingilizce makaleleri okuman gerekiyor yeri geldiğinde, o yüzden ingilizcesi baya iyidir yeditepe'nin..
  • facebookta bir grup vardı.

yeditepe ingilizce hazırlık kursunu geçmek G.üven Ö.zveri T.ecrübe ister diye.

bana kalırsa ne kadar zor olursa o kadar iyidir çalıştıktan sonra yapılmayacak bir şey değil ingilizce.
  • amaan ne insanlar gördüm ben o okulda gelenbevili, hem çalışmıyorlar, hem geçmeyi bekliyorlar..hazırlığı 3senede bitirip çok zordu diye söyleniyorlar sonra..Onlara aldırma sen boşver, hazırlık sınavını atlamasan da çalışırsan sınıfları geçersin..Benim de hazırlık okuyan arkadaşlarım vardı hepsi 1senede geçti hazırlığı..extradan dışarda ingilizce kursu fln da alıp, ara dönemlerde de kur atlama sınavlarına girebiliyordun sanırım..Bir de bölümüne göre değişiyor bu hazırlık, güzel sanatlar ve birkaç bölüm daha güney hazırlıkta okuyor ki onların işi daha kolay. Kuzey hazırlık zorluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

facebookta bir grup vardı.

yeditepe ingilizce hazırlık kursunu geçmek G.üven Ö.zveri T.ecrübe ister diye.

bana kalırsa ne kadar zor olursa o kadar iyidir çalıştıktan sonra yapılmayacak bir şey değil ingilizce.

şimdi gördüm 900 küsür üyesi var
  • yeditepe ya da bilgi düşünüyordum. yalnız şu sıralar heryrde yeditepenin bu durumunu görmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atatersbinenkovboy

yeditepe ya da bilgi düşünüyordum. yalnız şu sıralar heryrde yeditepenin bu durumunu görmeye başladım

neetcen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmara İngilizce Hazırlık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

yeditepe ya da bilgi düşünüyordum. yalnız şu sıralar heryrde yeditepenin bu durumunu görmeye başladım

neetcen?

muhtemelen bilgi %25 (15.000tl) yada yeditepe %50 burs(8000tl) tutucak ikiside aynı puan. uluslararsı ticaret ve işletmecilik. bi de mf yim ama tmden seçicem alandışı. :D para neredeyse ikikatı heralde yeditepe olur :)

• Yeditepe hazırlığa zor diyenadam boğaziçi veya bilkent hazırlıkta olsa napıcak acaba?
  • quote:

quote:

quote:

neetcen?

muhtemelen bilgi %25 (15.000tl) yada yeditepe %50 burs(8000tl) tutucak ikiside aynı puan. uluslararsı ticaret ve işletmecilik. bi de mf yim ama tmden seçicem alandışı. :D para neredeyse ikikatı heralde yeditepe olur :)

Embesil değilsen geçersin o hazırlığı 1 yılda

• edit: mesaj silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatersbinenkovboy -- 20 Mart 2011; 15:10:27 >
  • quote:

quote:

quote:

neetcen?

yeditepe kdv dahil 16 milyarmı yav ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

neetcen?

yeditepe kdv dahil 16 milyarmı yav ?

iktisadi idari bilimler - ticari bilimler falan 16.000
    mühendislik 20-21.000 olması lazım

kdv hariç

• kafam çok karıştı .. bu hazırlığı niye bu kadar büyüttüler gerçekten çok mu zor.. yazmayı düşünüyorum ama gözüm korkuyor..
  • İngilizceniz sıfırsa 1 yıl kesin kalırsınız. Belki 2 yıl da olabilir, çok örneğini gördüm. Çalışıp iyice öğrenmeniz gerekiyor. Sonuçta 4 veya daha fazla yıl bu dille eğitim göreceksiniz. Ders namına göreceğiniz her türlü şey ingilizce olacak.
  • Dışardaki ingilizce hocaları (tecrübeli) en zorlu hazırlıkları: boğaziçi,marmara,yeditepe diye sıralıyorlar.

İyice araştırdım eğer 0 dan başlıyorsan yani C kurundan, mecburi yaz okuluna kalıcaksın çünkü kur yetişmiyormuş. Zor yani
  • ingilizcem ortalama seviyenin üzerinde diyebilirim.. okulda ingilizce derslerim 5in altına düşmedi. fakat bana öyle bi seviyede ingilizce istiyolar gibi geldi ki geçemeyecegimi düşündüm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.