Şimdi Ara

Elektronörofizyoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
11.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu bölüm hakkında bilgisi olan varmı? iyibir bölümmüdür imkanları felan nasıldır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet bılgısı olan?
  • ismi pek afili okunası ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

ismi pek afili okunası ..
    oha başlık geyik sandım, meğer harbiden böyle bir bölüm varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

ismi pek afili okunası ..
    itü nün manyetik beyin labları çok kalitedir yeni mezunu 3000 tlden başlar kpss atamalarıda iyidir çekinme yaz derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: engmen

itü nün manyetik beyin labları çok kalitedir yeni mezunu 3000 tlden başlar kpss atamalarıda iyidir çekinme yaz derim

ben kpss ile kaç kışı almış diye baktım 10 kişi almış normal özel sektördede ilanlara baktım hiç ilan göremedim siz başka bir bolumle karıştırıyor olabılır mısınız?
    bu bahsedilen bölüm önlisans aynı bölüm için mi konusuyoruz yoksa ben mi yanlış baktım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikacum

quote:

ben kpss ile kaç kışı almış diye baktım 10 kişi almış normal özel sektördede ilanlara baktım hiç ilan göremedim siz başka bir bolumle karıştırıyor olabılır mısınız?
    bu bahsedilen bölüm önlisans aynı bölüm için mi konusuyoruz yoksa ben mi yanlış baktım ?

Alıntıları Göster
    nick-baslik uyumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİMYA MÜHENDİSLİĞİ
    5 yıl önce açıldı
    Kimya Mühendisliği
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

yok ya bakma bana ismi komik geldi kafadan salladım öyle bir şey yok
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim niye böyle birşey yapıyorsun donanımhaber google tarafından çok iyi indeksleniyor şuan googlede 3 sayfada bir iki gün içinde birinci sıraya gelir bu konu

siteye giren misafir kullanıcılar bu mesajdan etkılenebilir ve senın yazdıklarını sorgulamadan burayı tercıh edebılır. lutfen boyle şeyler yapma.

allahdan ben manyetık beyin ne diye düşünüp sana soru sormuşum boylece insanlar yanlış yonlendirme olasılıgı azaldı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim niye böyle birşey yapıyorsun donanımhaber google tarafından çok iyi indeksleniyor şuan googlede 3 sayfada bir iki gün içinde birinci sıraya gelir bu konu

siteye giren misafir kullanıcılar bu mesajdan etkılenebilir ve senın yazdıklarını sorgulamadan burayı tercıh edebılır. lutfen boyle şeyler yapma.

allahdan ben manyetık beyin ne diye düşünüp sana soru sormuşum boylece insanlar yanlış yonlendirme olasılıgı azaldı.

arkadaşım senden başka bu bölümü bilen yok burda kasma kendini ayrıca buraya okuduğu gibi tercih yapan adamın aklına ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engmen -- 8 Temmuz 2013; 18:23:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım senden başka bu bölümü bilen yok burda kasma kendini ayrıca buraya okuduğu gibi tercih yapan adamın aklına ben..

yoruma gel

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yoruma gel

Alıntıları Göster
    - ne iş yapıyorsun?
    - elektronörofizyolsdıofakpsdsdaı9osd

edit : yanlış anlamayın dalga geçmek amaçlı değil kendim de okuyamadım bir andan ondan yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tichion -- 17 Haziran 2014; 23:45:29 >

• Kuzenim okuyor bu bolumu gelisimde. Ona kalirsa iyi bi bolum sozeldi lisedeyken bunu secti. Benim 12. Sinifta gordugum merkezi sinir sistemini isliyolar derste cok komigime gitmisti resmen biyoloji isliyosunuz diye dalga gecmistim. Gidiceksen daha cok saglik uzerine kurulu okullara git (acibadem medipol felan) yoksa isi ogrenene kadar zorluk cekersin .

• anatomi96 kullanıcısına yanıt
    hocam bu bölümü önerirmisiniz ekde yazıcamda sizce tıbbi görüntülememi yoksa elektronörofizyolojimi
  • whiteenergy1 W kullanıcısına yanıt
    öncelikle soyleyeceklerım yanlıs anlamasın .
    kuzenım mzun oldu hastanelere basvurduk gerek taseron gerek ozeller buyuk kurum ve kuruluslarda dahıl hıcbırı donus yapmadı. kuzenım elektronorofızyolojıden ıs buldu. 1500tl ye 8 saat yetıstırılmek uzere emg eeg cıhazlarının tanıtımı egıtımı uzerıne . yerı gelıcek sehırdısına felan gıtcek boyle bır ıs . firma yani
    göruntulemeye gelıcek olursak shmyo ların ıcınde doygunluga ulasmıs durumda . kpss puanları malum ortada 85 ustu yaparım memur olurum dıyorsan tercıh et . özel sektorde butun shmyolar gıbı ( paramedık harıc ) sıkıntılı . mesaı saatlerının coklugu para olarak herkes ucuza calısıyor genelde . MR ogrenırım hıkayelerınede kanma MR ıcın super bır anatomı lazım . Radyolojıde para MR da .
    benım staj yaptıgım hastanede kız radyoterapı mezunu MR ogrenmıs 2800 3000 kusur para alıyor taseron.
    devletın makınaları rontgen ve BT uzerınedır ben devletın kendıne aıt MR makınası oldugunuda gormedım.
    Yıne kararını sen ver . ama ben Hastane ve Sağlıga yatırımın yapıldıgını dusunecek olursa hemsıre ebe anestezı Paramedık radyolojı ve Laboratuvar ekmek yer derim. cunku bunlar bır saglık kurulusunun olmazsa olmazıdır .
    Elektronorofızyolojıye gelecek olursak benım kuzenım iş buldu . Ama diğer bu bolumu bıtırmıs veya okuyor olanlara danıs . ona gore secım yap. İlerde ne olcagı bılınmez bır gercek . Turkıye burası cabuk degısıyor.
    benden sana tavsıye 5 devlet 5 ozel hastane gez her bır calısanın gorusunu al kararını oyle ver. ben tercıh zamanı oyle yapmıstım . Kararı verıcek olan sensın. ben gorusumu soyluyorum.
    Kontenjanlar dusmedıkce ve devlet alımları arttırmadıkca gun gectıkce SHMYO ların hepsının ekmek yemesı zorlaşıyor. Sağlıgı tıcarete cevırdıler. Hastanelerde dıplomasız alaylı teknısyenım dıye gecınen cok adamlar var . hee Birde su var. Taseron olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

öncelikle soyleyeceklerım yanlıs anlamasın .
    kuzenım mzun oldu hastanelere basvurduk gerek taseron gerek ozeller buyuk kurum ve kuruluslarda dahıl hıcbırı donus yapmadı. kuzenım elektronorofızyolojıden ıs buldu. 1500tl ye 8 saat yetıstırılmek uzere emg eeg cıhazlarının tanıtımı egıtımı uzerıne . yerı gelıcek sehırdısına felan gıtcek boyle bır ıs . firma yani
    göruntulemeye gelıcek olursak shmyo ların ıcınde doygunluga ulasmıs durumda . kpss puanları malum ortada 85 ustu yaparım memur olurum dıyorsan tercıh et . özel sektorde butun shmyolar gıbı ( paramedık harıc ) sıkıntılı . mesaı saatlerının coklugu para olarak herkes ucuza calısıyor genelde . MR ogrenırım hıkayelerınede kanma MR ıcın super bır anatomı lazım . Radyolojıde para MR da .
    benım staj yaptıgım hastanede kız radyoterapı mezunu MR ogrenmıs 2800 3000 kusur para alıyor taseron.
    devletın makınaları rontgen ve BT uzerınedır ben devletın kendıne aıt MR makınası oldugunuda gormedım.
    Yıne kararını sen ver . ama ben Hastane ve Sağlıga yatırımın yapıldıgını dusunecek olursa hemsıre ebe anestezı Paramedık radyolojı ve Laboratuvar ekmek yer derim. cunku bunlar bır saglık kurulusunun olmazsa olmazıdır .
    Elektronorofızyolojıye gelecek olursak benım kuzenım iş buldu . Ama diğer bu bolumu bıtırmıs veya okuyor olanlara danıs . ona gore secım yap. İlerde ne olcagı bılınmez bır gercek . Turkıye burası cabuk degısıyor.
    benden sana tavsıye 5 devlet 5 ozel hastane gez her bır calısanın gorusunu al kararını oyle ver. ben tercıh zamanı oyle yapmıstım . Kararı verıcek olan sensın. ben gorusumu soyluyorum.
    Kontenjanlar dusmedıkce ve devlet alımları arttırmadıkca gun gectıkce SHMYO ların hepsının ekmek yemesı zorlaşıyor. Sağlıgı tıcarete cevırdıler. Hastanelerde dıplomasız alaylı teknısyenım dıye gecınen cok adamlar var . hee Birde su var. Taseron olmamalı.

benim cevrem yok elektronorofizyoloji mezunu nerden bulabilirimki? anestezi bana zor geliyor anestexi ilanlari nasil laborantlik uygun gibi ama bilmiyorum

hocam elektronörofizyoloji okuyan birini bulamadım yarında son gün lütfen kuzeninizde olsa faceini vs verirmisiniz araştırdım fakat belirli birşey yok
  • whiteenergy1 W kullanıcısına yanıt
    facede kullanmıyor kuzenımde bende . kendı nısanlılık durumu soz konusu oldugu ıcın kapatmıstı .
    bence elektronorofızyolojı okunmaz ya ben olsam okumam onu cunku sertıfıkaları var alaylılar cok ayrıca norologlar emg eeg cekebılıyor . ben laboratuvar derım elektronorofızyolojının yerıne. arkadasım nısantası amelıyathane hızmetlerınden mezun oldu 2200 tl maasa ısbası yaptı kı yenı mezun ıcın harıka para. ısın garıbı dıplomada amelıyathane hemsıresı yazıyor amelıyathane teknıkerı degıl unvanı hemsıre. bı dusun ıstersen . hemsırelerı amelıyathanelerden cekmeye basladılar . dıyalızde bılhassa oyle. hemsıreler yapıyordu artık teknıker koymaya basladılar . anestezıde bana uygun degıl dıyorsan laboratuvar da dusunebılırsın. ben ılle de bunu sec sunu oku dıyemem . tercıh donemı zor ben cok ıyı anlıyorum senı ama kararı verıcek olan sensın. vee sakın sakın kpss puanlarına vs bakarak tercıh verme . suan radyolojı 85 puana atanamıyor . anestezıde oyle laboratuvarda oyle . turkıye genelı elektronorofızyolojı 10 kısı alım yaptı . 10 kısı ıcın tabıkı buda okunamaz . bunlarıda goz onunde bulundurmalısın. tabıı bu benım sahsı gorusum karar sende.
    sağlık oldukca radyolojı anestezı paramedık laboratuvar hep olucaktır. pesınden amelıyathane hızmetlerı , dıyalız derım.
    radyolojıde taseron bıtırıyor olayı . bu dezavantaj cok mesaı az para demek.
    kararını sen ver ben vebal almayayım .
    şuan sektor kotu saglıgın her bransında ( hemsırelık harıc onların devlette atama muhtesem ozeldede rahatlıkla ıs var )

hocam tıbbi görüntüleme teknikleri ve tıbbi laboratuvar teknikleri kısaca ne gibi farklar vardır sence hangisi iyidir , ek tercih için maliye yazdım ama kafamı kurcaladı biraz
    amelıyathane hızmetlerı ne iş yapıyor bayağo ağır diyorlardı hemen görünce yazabilirmisin 2200 iyimiş elektroda kadın iş vernele konusdum 2000 üstü vermem tercih edilebilir eleman çok diyor lab düşünmüyorum tıbbı goruntume daha yakın geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.