Şimdi Ara

YEDİTEPE HAZIRLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YEDİTEPEDE İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNE GİRDİM HAZIRLIK KONUSUNDA HİÇBİR FİKRİM YOK YANİ KUZENİM ORDA VE 5-6 YIL SINAVA ÇALIŞMASINA RAĞMEN 300 PUANLA YEDİTEPEYE GİREN BİRİ YANİ UMURSAMADIĞINDAN DEĞİL FAZLA ZEKİ OLMADIĞINDAN BU DURUMDA HAZIRLIĞI TEK SENEDE GEÇTİ. YAZILANLAR BENİ KORKUTMAYA BAŞLADI YANİ 3 SENE HAZIRLIKTA KALAN VARMIŞ FALAN BİLEN VARSA LÜTFEN BİLGİLENDİRSİN O PSİKOLOJİYLE ORAYA GİTMEK İSTEMİYORUM.

NOT/ BEN SENEYE YEDİTEPEYE MİMARLIK İÇİN SINAVA TEKRAR GİRİP TERCİH YAPICAM EĞER BU SENE HAZIRLIK GEÇERSEM TEKRAR AYNI ÜNİVERSİTEDE BAŞKA BÖLÜM SEÇİCEK OLUCAM YANİ HAZIRLIĞI TEKRAR BAŞTAN ALMAM GEREKİR Mİ SENE KAYBETMEMEK İÇİN GİRDİM İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNE.

• hocam hazırlık prof sınavı var sene başında zaten orayı gecersen hazırlığa kalmazsın hazırlığı bu sene gecersen bidaki sene kazandıgındada gecersin bidaha hazırlık okumana gerek kalmaz '' zorluguna gelince..

ben hazırlık zorluğundan okumaktan korktugum (yeditepe) icin gazeteciligi secmekten vazgectim bu sene

trakya üni tarih bölümüne girdim abant izzet baysaldada gazetecilik tutuyordu ama sonucta yeditepe ayrı abart ayrı

genede şimdiden başarılar sana korkmasaydım yazardım %50 burslu tutuyordu cünkü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikann -- 27 Temmuz 2013; 18:51:17 >
  • kardeş bende Yeditepe kazandım tamburslu halkla ilişkiler birkaç orada okuyan kişilerle konuştum dersleri takip edersen ve çalışırsan korkulacak bir şey yok dedi biraz sosyal hayatına dıkkat etmen lazım gezip tozmaman gerekir dediler
  • bende öyle düşünüyorum yani diolar ki oraya gelen herkes zengin kesim dersleri fazla iplemedikleri için zor diyolar takip ve düzenli çalışma sonrasında geçiceğime inanıyorum zaten sonuçta ingilizce yani ders olarak değil dil olarak bakıyorum inş geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeweRLee

bende öyle düşünüyorum yani diolar ki oraya gelen herkes zengin kesim dersleri fazla iplemedikleri için zor diyolar takip ve düzenli çalışma sonrasında geçiceğime inanıyorum zaten sonuçta ingilizce yani ders olarak değil dil olarak bakıyorum inş geçerim.

herkes zengin kesim değil orda inanmayın şunlara hazırlıkta kalmanın sebebi düzenli çalışmamak 2 yıl kalan arkadaşlarım var zengin değiller sadece çalışmayan tipler sorumsuzluk diyelim her yerde var bu tiplerden bu kadar korkmayın profda geçmeye çalışın zor değil o kadar ortalama ve üstü bir ingilizceniz varsa profda rahat geçersiniz sorulan sorulara bakın.
  • SORULAN SORULARA NASIL ULAŞABİLİRİM BİLİYOR MUSUN ?
  • quote:

SORULAN SORULARA NASIL ULAŞABİLİRİM BİLİYOR MUSUN ?

okulun sitesinde bir örnek var netden yazarsan daha çok bulursun ben öyle yapmıştım birde kitap önermişlerdi aldım ama hiç açmadımhttp://cesurozturkkitaplari.com/building_skills_for_proficiency.html buydu sanırım kitap cevap anahtarıyla veriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmara İngilizce Hazırlık
    3 yıl önce açıldı
    BOUN HAZIRLIK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kuzenin yeditepede okuyor bölümde 2. sınıfa başlıcak bu sene bir senede hazırlık okudu ve bir senede bitirdi. bayada iyi ingilizcesi var ilk başta onunda sıfırdı yani. öyle abartıldıkları gibi değil kuzenim çok düzenliderslere girdi ve not tuttu heregün değil belki ama haftalık tekrarlar yapardı 1 saat falan kelime ezberlemeye çalışırdı ve çok rahat geçti zerre takılmadı. zorlanmadı. yani öyle ölüm gibi bir şey değil tek kural derslere düzenli girmeniz ve iyi dinlemeniz tabi birde kelime bilginizi ilerletmeniz gerisi zaten kendiliğinden geliyor . muş kendinsi böyle söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..dream..

kuzenin yeditepede okuyor bölümde 2. sınıfa başlıcak bu sene bir senede hazırlık okudu ve bir senede bitirdi. bayada iyi ingilizcesi var ilk başta onunda sıfırdı yani. öyle abartıldıkları gibi değil kuzenim çok düzenliderslere girdi ve not tuttu heregün değil belki ama haftalık tekrarlar yapardı 1 saat falan kelime ezberlemeye çalışırdı ve çok rahat geçti zerre takılmadı. zorlanmadı. yani öyle ölüm gibi bir şey değil tek kural derslere düzenli girmeniz ve iyi dinlemeniz tabi birde kelime bilginizi ilerletmeniz gerisi zaten kendiliğinden geliyor . muş kendinsi böyle söylemişti.

haftaiçi hergün mü var peki hazırlık onuda sorabilir misin ?
  • quote:

quote:

kuzenin yeditepede okuyor bölümde 2. sınıfa başlıcak bu sene bir senede hazırlık okudu ve bir senede bitirdi. bayada iyi ingilizcesi var ilk başta onunda sıfırdı yani. öyle abartıldıkları gibi değil kuzenim çok düzenliderslere girdi ve not tuttu heregün değil belki ama haftalık tekrarlar yapardı 1 saat falan kelime ezberlemeye çalışırdı ve çok rahat geçti zerre takılmadı. zorlanmadı. yani öyle ölüm gibi bir şey değil tek kural derslere düzenli girmeniz ve iyi dinlemeniz tabi birde kelime bilginizi ilerletmeniz gerisi zaten kendiliğinden geliyor . muş kendinsi böyle söylemişti.

hafta içi hergün sanırım. bütün ünilerde böyle lise 5 gibi düşün sabah 9 buçuk gibi başlıyor öğlen 3 gibi bitiyor bildiğin lise yani. ( saatler biraz oynayabilir ama bu civar bişey.)

• quote:

quote:

quote:

hafta içi hergün sanırım. bütün ünilerde böyle lise 5 gibi düşün sabah 9 buçuk gibi başlıyor öğlen 3 gibi bitiyor bildiğin lise yani. ( saatler biraz oynayabilir ama bu civar bişey.)

tamam kardeşim bilgin için çok saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.