Şimdi Ara

Yeditepe Gelir Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam 110858 yeditepenin yüzde elli burs ile alan bilgisayar mühendisliğine girmeyi düşünüyorum. son 4 yıl sıralamarı böyle gelmiş sizce gelir mi ?

2018-113.726
    2017-104.696
    2016-103.000
    2015-98.500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smileforonce -- 24 Temmuz 2019; 19:29:6 >

• dediğin bölüme baktım, buldum. sanırım sen yazmak istememişsin, o yüzden ben de yazmayacağım.
    talebi sürekli yükselen bir bölüm ancak fiyatlar çok arttı. senin de gördüğün gibi sıralaması da geçen sene düşmüş
    bence bu sene de biraz daha düşecek. (istatistiksel olarak bakarsak)
    umarım gelir.

ekleme: 4 kişi kontenjan artışı olmuş, yüksek ihtimalle gelecek diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwaGG -- 24 Temmuz 2019; 19:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

dediğin bölüme baktım, buldum. sanırım sen yazmak istememişsin, o yüzden ben de yazmayacağım.
    talebi sürekli yükselen bir bölüm ancak fiyatlar çok arttı. senin de gördüğün gibi sıralaması da geçen sene düşmüş
    bence bu sene de biraz daha düşecek. (istatistiksel olarak bakarsak)
    umarım gelir.

ekleme: 4 kişi kontenjan artışı olmuş, yüksek ihtimalle gelecek diyebilirim.
    teşekkür ederim cevabın için bu arada bölüm bilgisayar mühendisliği yazmayı unutmuşum
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    İTÜ Ceng Gelir mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Tıp gelir mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.