< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiserKaiser -- 31 Temmuz 2022; 18:54:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiserKaiser -- 31 Temmuz 2022; 18:54:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eğer hukuk mühendislik falan gibi teknik bir bilgi almadığın bir bölüm okumak istiyorsan (İİBF bunlarin en başıdır) sen mezun olduğunda arkanda kimsenin hakim olmadığı bir teknik alanın ya da kendine özel bir iş alanın olmayacak. Sadece okulunun markası ve kendine yaptığın yatırımla bir yerlere geleceksin. Yani demem o ki fırsatın varken ODTÜ'den şaşmamak lazım. Yeditepede ya da bilgide karşılaşacağın öğrenci topluluğu seni bir yere getirmez. Kurum kültürü olan bir yerde okumak bambaşkadır. Arkana da ODTÜ markasini almak cabası. Ayrıca açıp mezun havuzuna baktığında iş dünyasına atılırken ODTÜnun ve ODTÜ'lülerin birbirlerini tutmasının sana ne kadar faydası olacağını göreceksin. Bence hiçbir İİBF okuyacak tmci tepelerde boundan senin sıralamalarında da ODTÜ'den şaşmamalı.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Odtü ve boun dan şaşma bu sıralamada zaten riskli bir skala ea icin bari okul etiketi en iyisi olsun ben oyle yaptim yine aynisini yapardim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnkavafoglu -- 1 Ağustos 2022; 13:28:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eline saglik guzel aciklamissin hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |