Şimdi Ara

Yeditepe Bilgisayar Mühendisliği vs Özyeğin Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özyeğin'in Yeditepe'den daha iyi olduğunu duydum ama birisinin ücreti 72 bin diğeri 56 bin. İkisinin de %50'si tutuyor. Arada yaklaşık 8 bin liralık bir fark var. Sizce bu fark Özyeğin'i seçmeye değer mi?

• Bence değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değmez o fark gittikçe artacak okul ücretleri her yıl artıyor yeditepe yazılır bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bau?

• Özyeğin yazma derim. Okulun konumu gerçekten çok kötü

• Bau hakkında olumsuz şeyler duydum o yüzden pek düşünmedim açıkçası.
  • Özyeğin tabiki sabancı koç gibi üniversitelerin arasına 2-3 yıl içinde anılacak yurt dışı imkanları, staj imkanları, kampüsü, kulüpler vs. birçok imkanı bulunan ve içindeki insanlar gayet mütevazi ve kaliteli
    yeditepe için bunu söyleyemem ortamları çok kötü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    koç bilgisayar mühendisliği
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emizola kullanıcısına yanıt
    +1

Yeditepe’nin ortamı kötü derken kastınız nedir acaba?

• YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt
    Mimarlık-hazırlık öğrencileri arasında diyalog
    "Kanka geçen internetten bu ayakkabıyı aldım 1200 ödedim değdi ya"
    "Bende bunun gibi bir tane vardı 2000 tl'ye almıştım "
    Aralarında 2 saat takıldım tüm konuşmaları buna benzerdi
    Şahsen mide bulandırıcı geldi bana

2 öğrencinin ayakkabı muhabbeti okulun ortamı hakkında yorum yapmanız için yeterliyse diyecek bir şey bulamıyorum. Daha iyi bir üniversite olsaydı Nasa’dan bahsederlerdi herhalde, haklısınız.

Nasa ne alaka ? Konuşacak konu mu yok tek dertleri sidik yarıştırmak olan yeditepeli grup üzerinden değerlendirme yaptım 2 kişi değil 8 kişiydiler

6 sene Yeditepe’de okudum. Hala arkadaşlarımın bir kısmı ile görüşüyorum. Ortamımız çok güzeldi. Yeditepe 25000 öğrencisi olan bir üniversite. Onlarca bölüm var. Vakıf üniversitesi olması sebebiyle her türden öğrenci mevcut. Bahsettiğiniz öğrenciler genelde derslerden kaldıkları için sonraki dönem görmüyorsunuz bile. Yeditepe’de öğrenci bile olmamışken ortamı hakkında böyle bir yorum yapmanız çok yersiz olmuş. Yeditepe’yi düşünen arkadaşlara kesinlikle öneriyorum. Burslu öğrenciler el üstünde tutuluyor zaten, ailenize yük olmadan okuyabiliyorsunuz. Üniversitenin kampüsü ve çevresi sosyalleşmek için birçok imkan sunuyor. Her hafta konferanslar, seminerler ve sertifika programları ile kendinizi geliştirmeniz için bir çok fırsat sunuluyor.

Bir grup öğrenci üzerinden değerlendirme yaptım ama siz 6 yıl okumuşsunuz eğer dediğiniz gibi bu tipleri pek görmeyecekse ortam konusunda sıkıntısı yoktur diğer avantaj veya dezavantajları değerlendirmelidir

Bir grup öğrenci üzerinden değerlendirme yaptım ama siz 6 yıl okumuşsunuz eğer dediğiniz gibi bu tipleri pek görmeyecekse ortam konusunda sıkıntısı yoktur diğer avantaj veya dezavantajları değerlendirmelidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.