Şimdi Ara

Yedekte Olduğum Liseye Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben SBS sınavına hazırlanmış ve tercihlerimi yapmıştım. Fakat tercihlerim sonucunda 1. tercihim olan X lisesinde 30. yedektim. 2. tercihim olan Y lisesine ise 8. sıradan girdim. Şu an benim X lisesindeki sıralamam(Son Yerleştirme sonuçlarına göre)3. sıra. Ayrıca X lisesinde 2 kişilik boş yer var. Bu durumda benim o lisenin taban puanına ulaşamamış olmama rağmen geçebilme ihtimalim var mıdır?

• Konu günceldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Güncel

• Upcel

• quote:

Orijinalden alıntı: CarCassSnoBBisH

Konu günceldir

+1

• Güncell

• O okula gidip sorsana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMerCyOsKAR

O okula gidip sorsana?

Gideceğim fakat önceden burada bilgisi olan varsa onlardan dinlemek istedim

• Bizim burada liseler nedense puanlarını düşürdüler beni tercih yaptığımız sıralarda 300. sıraya atan ve yedek vermeyen liseler bile benim puanımdan bile az yaptılar taban puanlarını şaştım kaldım ama endüstrinin atl bölümüne devam yani bütün liselerin düştüyse girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 28 Kasım 2012; 22:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Bizim burada liseler nedense puanlarını düşürdüler beni tercih yaptığımız sıralarda 300. sıraya atan ve yedek vermeyen liseler bile benim puanımdan bile az yaptılar taban puanlarını şaştım kaldım ama endüstrinin atl bölümüne devam yani bütün liselerin düştüyse girersin

İnşallah

• quote:

quote:

Bizim burada liseler nedense puanlarını düşürdüler beni tercih yaptığımız sıralarda 300. sıraya atan ve yedek vermeyen liseler bile benim puanımdan bile az yaptılar taban puanlarını şaştım kaldım ama endüstrinin atl bölümüne devam yani bütün liselerin düştüyse girersin

İnşallah

degistirme nedenin ne ozel bir durum mu var ne guzel 3 ay gecmis milletle kaynasmissin

• quote:

quote:

quote:

İnşallah

degistirme nedenin ne ozel bir durum mu var ne guzel 3 ay gecmis milletle kaynasmissin

Hem özel durum hem de diğer lisedeki öğrenci ve öğretmenler daha zeki ve bana daha uygunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.