Şimdi Ara

● Yedek Subay Maaşları [2017] ● (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
49.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: unlu.mamul

Takim komutani olanlarin maaslarinda farklilik oluyor mu?
    Evet daha fazla alır. (400 TL civarında olması lazım.)
  • Hava Kuvvetlerine bağlı şuan görev yeri İstanbul olan asteğmen arkadaşım (369.dönem) geçtiğimiz ay 3960 tl maaş almış. 18 Nisan'da yapılan 400 tl iyileştirme ve Haziran ayında yapılacak enflasyon zammı ile 4500'ü bulur diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

Hava Kuvvetlerine bağlı şuan görev yeri İstanbul olan asteğmen arkadaşım (369.dönem) geçtiğimiz ay 3960 tl maaş almış. 18 Nisan'da yapılan 400 tl iyileştirme ve Haziran ayında yapılacak enflasyon zammı ile 4500'ü bulur diyor.
    Arkadas meslekci mi takim komutani mi kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unlu.mamul U kullanıcısına yanıt
    Meslekçi hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4000 tl ye bu iş yapılmaz
    harp okullarında mezun olsan hadi generalliğe kadar yolu var bir süre katlanırsın
    ama bu paraya ağız kokusu çekilmez
    bütün gün bayram seyran tatil yok göt kaşıma yeri değil rahatlık yok yıl olmuş 2018 teknoloji çağındayız bizim ordu hala taş devri kafasında
    bu ülkede harp okulu mezunu değilsen bu iş yapılmaz anlaşılan maaşları ben yüksek sanıyordum adamlar canını ortaya koyuyor 4000 tl maaş alıyor. diyecek söz yok.
  • beargrylls911 B kullanıcısına yanıt
    Yeni mezun elektrik mühendisiyim, özel sektör şirketler asgari ücret teklif ediyor.

Batıda 4500 tl, doğuda 6000 TL ye yaklaşıyor, bana cazip geliyor KD yapmaktansa. Tabi tercih meselesi para ihtiyacın yoksa KD yapar geçersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam3434 kullanıcısına yanıt
    yapmayacam ne kısa dönemi kafayı mı yedim kısa dönem askerlik yapacak

uzatabildiğim kadar uzatırım rapor alıp yapmam. s*kseler kısa dönem askerlik yapmam. yapmak zorunda kalırsam da uzun dönem yaparım

4-5 bin tl ye de uzun dönem askerlik yapılmaz. uzun dönem askerlik yaparsam da askerde kalmak için yaparım. kalırsamda yine 4-5 bin tl ye o iş yapılmaz.

paralı askerlik getirsin versin 10-15 bin tl maaş suriye ırak neresi olursa giderim sorun yok. 3 kuruş maaşa iş yapmam ben hele askerlik hiç yapmam. generalliğe yükselebileceğimi bilsem maaşa çok bakmam ama hem ezileceksin hem düşük maaş git köprüden at kendini daha iyi.
  • Denizlide 5180 rakamını duydum emin değilim tazminat var mı içinde varsa ne var?

Takım Komutanı bir arkadaşım 4800 civarı alıyoer yine Denizli'de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 351. dönem hudut takım komutanı olarak reyhanlıda yapmıştım 2013 yılıydı 4000 maaşım vardı fakat 24 saat kaçakçılık olduğundan günlük ortalama 30-40bin paket sigara yakalıyorduk ödül olarak 3 4 defa para ödülü de almıştım güzel parası vardı. Yaşadıklarımı anlatsam bi çoğunuz inanmazsınız. Bizim zamanımızda teskere bırakıp devam etmek kolaydı hatta bende kalırım diyerek gitmiştim fakat yaşadıklarımdan sonra sözleşmeli subay olsaydım direk istifayı basardım.Merak ettiğiniz birşey varsa cevap verebilirim.
  • sevgili asteğmenler bende asteğmen olarak askerliğini yapmış biri olarak size 2 çok önemli tavsiyem var; 1-) gittiğiniz birliklerdeki astsubay ve uzman çavuşlara ne olursa olsun abi demeyin bunun için sizin gözünüzün içine bakarlar sizi umursamazlar sizden önceki asteğmenler diyorsa bile siz sakın abi demeyin astsubayım,uzmanım şeklinde hitap edin 2-)gittiğiniz birliklerde devrecilik ve sıracılığa kesinlikle izin vermeyin ve herhengi bir konuda gittiğiniz birlik karakol bölük tabur olabilir herhangi bir hukuk dışı veya yanlış bir uygulama varsa tugay komutanınıza bu durumları askerlik bitişi şikayet edin kesinlikle taviz vermeyin ve dik olun bildiğinizde şaşmayın hepinize hayırlı olsun ben hudut karakolunda görev yapmıştım çok değerli bir görevdi…

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.