Bildirim
Yedek anahtarım kayboldu yeni anahtar fiyatı nedir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1 yıl önce Focus için 500TL istemişti yetkili servis muhtemelen 500TL altında değildir. -
Kasko var ise kasko karşılar fakat Polisten kayıp eşya tutanağı isteyeceklerdir. -
1000 tlyi gözden çıkar şu piyasada 1500 .Niye yedek anahtar çalıştırmıyor mu ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anahtarcılar da immobilizerli anahtar yapabiliyor. Aynı araç bende de var. Ankara da180₺ fiyat almıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Albeanın yedek anahtarını kısa süre kaybetmiştim servisi aradım böyle böyle 2004 albea yedek anahtar ne kadar önce güldüler sonra evladiyelik mi arıyorsun dediler ben delirdim orada ne demek istiyorsun sana fiyat soruyoruz dediğim de ise hocam sana gelmez 2bin lira falan demişlerdi tabiki inanmadım büyük ihtimal dalga geçildim ama sonra anahtar bulundu neyseki
Herhalde telefonda sesim baya fakir geliyordu...
Elinizde anahtar varda kopyalayatabilirsiniz. manisada 2 sene önce kopyalama 100 lira. komple baştan yeni anahtar yaptırmak istersem 2 anahtar 600 lira fiyat vermişlerdi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anahtarım var hocam ancak çalışan anahtarı da bozarlar falan diye korkuyorumquote:
Orijinalden alıntı: Material-Engineer
Elinizde anahtar varda kopyalayatabilirsiniz. manisada 2 sene önce kopyalama 100 lira. komple baştan yeni anahtar yaptırmak istersem 2 anahtar 600 lira fiyat vermişlerdi. -
Yok hocam birşey olmaz sağlam bir anahtarcıya yaptırın sıkıntı yaşamazsınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
araca ya da çalışan anahtara zarar verirler diye çekiniyorum hocam biraz. Ama yetkili servis bu şekil fiyat verecekse mecbur anahtarcıdan teklif alacam artık.quote:
Orijinalden alıntı: AfyonumuFünyeylePatlattm
Anahtarcılar da immobilizerli anahtar yapabiliyor. Aynı araç bende de var. Ankara da180₺ fiyat almıştım. -
Anladım. Servis daha iyi tabii ki. Servisten fiyat aldığınızda bana da haber verirseniz sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anahtarcının bozması söz konusu değil. Tıpkı normal anahtar yapar gibi önce boş anahtara sizin anahtarınızdan fiziki bir kopya çıkarılıyor, sonra anahtarınızın arkasındaki çipteki bilgiler bir cihaza okutuluyor ve yeni anahtarın boş çipine yazdırılıyor ve işlem tamamlanıyor.
Ford'u bilmşyorun ana bazı markalarda serviste boş anahtar oluyor ve anahtarcıya gönderip aynen dediğim şekilde yeni anahtar yaptırıyorlar ve misliyle ödeme talep ediyorlar.
Boşuna fazladan para ödemenize gerek yok oto sanayi sitesinde bir kilitçiye yani anahtarcıya gidin sorununuzu çözer. -
Önce bir servise gidin fiyat alın.Düzgün biranahtarcı elinizdeki anahtardan bir tane daha kopyalar ama diger anahtarın nerde oldugu belli degil.
Bunun için servise gidin ımmobilizer kodunu degiştirsinler.Eski anahtarın nerden çıkacagı belli degil birinin eline geçse çalıştırır gider.
İçindeki çipin ve araç beynindeki kodu degiştirdiklerinde kapıları manuel olarak açabilir ama araç çalışmaz. -
Bu işlemlerin ardından araca anahtarın tanıtılması gerek sanırım hocam. Peki anahtarcı olarak normal anahtarcıya mi gitmeliyim yoksa oto anahtarcilari ayrı mı oluyorquote:
Orijinalden alıntı: mbulur
Anahtarcının bozması söz konusu değil. Tıpkı normal anahtar yapar gibi önce boş anahtara sizin anahtarınızdan fiziki bir kopya çıkarılıyor, sonra anahtarınızın arkasındaki çipteki bilgiler bir cihaza okutuluyor ve yeni anahtarın boş çipine yazdırılıyor ve işlem tamamlanıyor.
Ford'u bilmşyorun ana bazı markalarda serviste boş anahtar oluyor ve anahtarcıya gönderip aynen dediğim şekilde yeni anahtar yaptırıyorlar ve misliyle ödeme talep ediyorlar.
Boşuna fazladan para ödemenize gerek yok oto sanayi sitesinde bir kilitçiye yani anahtarcıya gidin sorununuzu çözer.
2012 model Focus 3 araç için Afyon Suhutta bir yer 300 TL demişti. 500 diyen nasıl 500 diyor anlamadım....
Fiat immobilizer yeni anahtar fiorino için 750 TL fiyat aldım -
bu fiyatlarla yetkili serviste yaptırmam imkansız 2006 model araç için değmez yani.
-
Yedek anahtarsa gerek yok. Satarken sormuyorlar bile. Asıl anahtarı kaybetmeyin yeter. -
Hocam n11 den falan herhangi bir sustalı anahtar alıp anahtarcıya görürsem onu da yapabilir değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Material-Engineer
Yok hocam birşey olmaz sağlam bir anahtarcıya yaptırın sıkıntı yaşamazsınız
Araba çalınırsa kasko ödemesi için sigorta her iki anahtarı da istiyor...quote:
Orijinalden alıntı: cervinff
Yedek anahtarsa gerek yok. Satarken sormuyorlar bile. Asıl anahtarı kaybetmeyin yeter.
Benzer içerikler
- lpg gaz kesici arızası
- araba sağa sola dönerken gelen ses
- en sorunsuz araba motorları
- lpg li araçlarda subap ayarı
- start stop neden devreye girmez
- honda civic 2022 fiyat listesi
- kia tasman
- dacia elektrikli fiyat
- renault rafale yorum
- skoda fiyat listesi 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X