Şimdi Ara

Yedek anahtarım kayboldu yeni anahtar fiyatı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2006 model ford fiesta aracımın yedek anahtarı kayboldu arkadaşlar. İmobilayzır olduğu için anahtarcıda yapılan anahtar motoru çalıştırmıyormuş.

    Bu işi sanırım sadece yetkili servis yapabiliyor. Yeni anahtar kodlatıp eskisinin kodunu sildirmek kaç tl ye malolur bana acaba?



  • 1 yıl önce Focus için 500TL istemişti yetkili servis muhtemelen 500TL altında değildir.
  • Kasko var ise kasko karşılar fakat Polisten kayıp eşya tutanağı isteyeceklerdir.
  • 1000 tlyi gözden çıkar şu piyasada 1500 .Niye yedek anahtar çalıştırmıyor mu ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtarcılar da immobilizerli anahtar yapabiliyor. Aynı araç bende de var. Ankara da180₺ fiyat almıştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albeanın yedek anahtarını kısa süre kaybetmiştim servisi aradım böyle böyle 2004 albea yedek anahtar ne kadar önce güldüler sonra evladiyelik mi arıyorsun dediler ben delirdim orada ne demek istiyorsun sana fiyat soruyoruz dediğim de ise hocam sana gelmez 2bin lira falan demişlerdi tabiki inanmadım büyük ihtimal dalga geçildim ama sonra anahtar bulundu neyseki

    Herhalde telefonda sesim baya fakir geliyordu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizde anahtar varda kopyalayatabilirsiniz. manisada 2 sene önce kopyalama 100 lira. komple baştan yeni anahtar yaptırmak istersem 2 anahtar 600 lira fiyat vermişlerdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Material-Engineer

    Elinizde anahtar varda kopyalayatabilirsiniz. manisada 2 sene önce kopyalama 100 lira. komple baştan yeni anahtar yaptırmak istersem 2 anahtar 600 lira fiyat vermişlerdi.
    anahtarım var hocam ancak çalışan anahtarı da bozarlar falan diye korkuyorum
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Yok hocam birşey olmaz sağlam bir anahtarcıya yaptırın sıkıntı yaşamazsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AfyonumuFünyeylePatlattm

    Anahtarcılar da immobilizerli anahtar yapabiliyor. Aynı araç bende de var. Ankara da180₺ fiyat almıştım.
    araca ya da çalışan anahtara zarar verirler diye çekiniyorum hocam biraz. Ama yetkili servis bu şekil fiyat verecekse mecbur anahtarcıdan teklif alacam artık.
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Anladım. Servis daha iyi tabii ki. Servisten fiyat aldığınızda bana da haber verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtarcının bozması söz konusu değil. Tıpkı normal anahtar yapar gibi önce boş anahtara sizin anahtarınızdan fiziki bir kopya çıkarılıyor, sonra anahtarınızın arkasındaki çipteki bilgiler bir cihaza okutuluyor ve yeni anahtarın boş çipine yazdırılıyor ve işlem tamamlanıyor.
    Ford'u bilmşyorun ana bazı markalarda serviste boş anahtar oluyor ve anahtarcıya gönderip aynen dediğim şekilde yeni anahtar yaptırıyorlar ve misliyle ödeme talep ediyorlar.
    Boşuna fazladan para ödemenize gerek yok oto sanayi sitesinde bir kilitçiye yani anahtarcıya gidin sorununuzu çözer.
  • Önce bir servise gidin fiyat alın.Düzgün biranahtarcı elinizdeki anahtardan bir tane daha kopyalar ama diger anahtarın nerde oldugu belli degil.

    Bunun için servise gidin ımmobilizer kodunu degiştirsinler.Eski anahtarın nerden çıkacagı belli degil birinin eline geçse çalıştırır gider.

    İçindeki çipin ve araç beynindeki kodu degiştirdiklerinde kapıları manuel olarak açabilir ama araç çalışmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbulur

    Anahtarcının bozması söz konusu değil. Tıpkı normal anahtar yapar gibi önce boş anahtara sizin anahtarınızdan fiziki bir kopya çıkarılıyor, sonra anahtarınızın arkasındaki çipteki bilgiler bir cihaza okutuluyor ve yeni anahtarın boş çipine yazdırılıyor ve işlem tamamlanıyor.
    Ford'u bilmşyorun ana bazı markalarda serviste boş anahtar oluyor ve anahtarcıya gönderip aynen dediğim şekilde yeni anahtar yaptırıyorlar ve misliyle ödeme talep ediyorlar.
    Boşuna fazladan para ödemenize gerek yok oto sanayi sitesinde bir kilitçiye yani anahtarcıya gidin sorununuzu çözer.
    Bu işlemlerin ardından araca anahtarın tanıtılması gerek sanırım hocam. Peki anahtarcı olarak normal anahtarcıya mi gitmeliyim yoksa oto anahtarcilari ayrı mı oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model Focus 3 araç için Afyon Suhutta bir yer 300 TL demişti. 500 diyen nasıl 500 diyor anlamadım....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat immobilizer yeni anahtar fiorino için 750 TL fiyat aldım
  • bu fiyatlarla yetkili serviste yaptırmam imkansız 2006 model araç için değmez yani.
  • Yedek anahtarsa gerek yok. Satarken sormuyorlar bile. Asıl anahtarı kaybetmeyin yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Material-Engineer

    Yok hocam birşey olmaz sağlam bir anahtarcıya yaptırın sıkıntı yaşamazsınız
    Hocam n11 den falan herhangi bir sustalı anahtar alıp anahtarcıya görürsem onu da yapabilir değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cervinff

    Yedek anahtarsa gerek yok. Satarken sormuyorlar bile. Asıl anahtarı kaybetmeyin yeter.
    Araba çalınırsa kasko ödemesi için sigorta her iki anahtarı da istiyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.