Şimdi Ara

YEDEK ANAHTAR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler önümüzdeki bir kaç gün içerisinde arabamı satmayı düşünüyorum ama anahtarımı kaybettim yedek anahtarla idare ediyorum bu durum satarken başımı ağrıtırmı birde yeni anahtar çıkartmak için nasıl bir yol izlemem gerekir şimdiden saolun

• Bildiğim kadarı ile aracının şasi numarası ile aracının satıldığı bayilere başvurarak bellir bir mebla karşılığında elde edebilirsin.Nasıl bir soruınla karşılaşırsın mesela ben olsam direk almamÇünkü kaskoda 2 anahtarda gerekiyor o yüzden kolay kolay kimse yanaşmayacaktır.
    FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
  • bildiğim kadarını paylaşayım.

immobilizerli ise yetkili bayide sanırım ücret karşılığı yaptırılıyor.ancak anahtarın kodunu bilmek gerekiyor.

bir de bazı otoparkçılar 2 sn de anahtarın şifresini bir cihaz yardımıyla kopyalayıp başka anahtara aktarabiliyorlar.ancak bunu hırsızlık için yapıyolar :) belki yardımları dokunur diyeceğim ama sanmıyorum.onlara da güven olmaz zaten..

konuyla ilgili bilgisi olanlar daha çok yardımcı olurlar.benim bildiklerim bunlar.

bizde alırken kayıptı 2. anahtar....

sipariş ettik servise anahtar geldi almanyadan...
    onu kaydettiler fln...

birde kaybolan anahtarın kadonu araçtan sildiler...yani biri o anahtarı bulsa bile aracı çalıştıramıyor...

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Bildiğim kadarı ile aracının şasi numarası ile aracının satıldığı bayilere başvurarak bellir bir mebla karşılığında elde edebilirsin.Nasıl bir soruınla karşılaşırsın mesela ben olsam direk almamÇünkü kaskoda 2 anahtarda gerekiyor o yüzden kolay kolay kimse yanaşmayacaktır.

evet benimde korktuğum satış sırasında problem yaratabilecek olması ama 2000 model bir araba benimkisi o yüzden bayiye gidemem sanırım neyse yarın fiat servislerini bir arasam iyi olur çok uçuk bir meblağ istemezler umarım 400- 500 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 29 Haziran 2008; 11:27:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: excalibre

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Bildiğim kadarı ile aracının şasi numarası ile aracının satıldığı bayilere başvurarak bellir bir mebla karşılığında elde edebilirsin.Nasıl bir soruınla karşılaşırsın mesela ben olsam direk almamÇünkü kaskoda 2 anahtarda gerekiyor o yüzden kolay kolay kimse yanaşmayacaktır.

evet benimde korktuğum satış sırasında problem yaratabilecek olması ama 2000 model bir araba benimkisi o yüzden bayiye gidemem sanırım neyse yarın fiat servislerini bir arasam iyi olur çok uçuk bir meblağ istemezler umarım 400- 500 gibi

ankaradaysann 100-150 arasına immolu yapanlar var chipi kopyalıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil yedek anahtarı sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Yedek anahtar yaptırma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2001 Mercedes-Benz A160 ikinci asıl anahtar(sustalı ve uzaktan kumandalı) servisten 250 ytl karşılığında aldık.Bizim aldığımız adam da kaybetmişti verdiği anahtarın da sustası falan bozuktu

Orjinalden alıntı: Screamer

2001 Mercedes-Benz A160 ikinci asıl anahtar(sustalı ve uzaktan kumandalı) servisten 250 ytl karşılığında aldık.Bizim aldığımız adam da kaybetmişti verdiği anahtarın da sustası falan bozuktu

siena için 20-30 ytl falan alırlar o zaman istanbuldayım bu arada sayın adminim yinede verdiğiniz bilgi için saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 29 Haziran 2008; 11:53:53 >

• quote:

quote:

2001 Mercedes-Benz A160 ikinci asıl anahtar(sustalı ve uzaktan kumandalı) servisten 250 ytl karşılığında aldık.Bizim aldığımız adam da kaybetmişti verdiği anahtarın da sustası falan bozuktu

siena için 20-30 ytl falan alırlar o zaman istanbuldayım bu arada sayın adminim yinede verdiğiniz bilgi için saolun

Rica ederim hocam görevimiz.Gerçi biz anahtarı aldığımızda o 250 ytl değil de milyondu yani 3-4 yıl oluyor.Tabi plastiğe metale zam geldiyse fiyatı artmıştır

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim hocam görevimiz.Gerçi biz anahtarı aldığımızda o 250 ytl değil de milyondu yani 3-4 yıl oluyor.Tabi plastiğe metale zam geldiyse fiyatı artmıştır

sizinki bir servet tutmuş o zaman benimki muhtemelen 6 sıfır eksik bir fiyat olacak keşke çilingirler yapabilse bu işi ne güzel olurdu ucuza hallederdik ama o kadar basit değil malasef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 29 Haziran 2008; 11:59:54 >

• Üzülmeyin hocam bu belki de aracınıza harcayacağınız son para olacak.Zaten vereceğiniz paranın karşılığını alırsınız heralde.Orjinal anahtarı olunca değer kaybı falan olmaz heralde.Umarım aracı güzel bir fiyata satarsınız

Üzülmeyin hocam bu belki de aracınıza harcayacağınız son para olacak.Zaten vereceğiniz paranın karşılığını alırsınız heralde.Orjinal anahtarı olunca değer kaybı falan olmaz heralde.Umarım aracı güzel bir fiyata satarsınız

teşekkür ederim dostum iyi dileklerin için 12000 ytl ye alımştım o kadar da istiyorum aç gözlü değilim ama değeride bu bence malasef orjinal anahtarını kaybettim aslında ben değil ağbim kaybetti ama olsun kayboldu işte herkese teşekkür ederim cevapları için şimdi yapmam gerekenler kafamda şekkillendi sizin sayenizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 29 Haziran 2008; 12:16:23 >

• Hocam bir dahaki sefere seni araç alımı için tavsiye istemeye bekliyoruz.

Hocam bir dahaki sefere seni araç alımı için tavsiye istemeye bekliyoruz.

inşallah aralık gibi falan yeni araba alıcam tabiki buradan tavsiye istememek büyük hata olur zaten bu aracı alırken de çok yardım almıştım saolsun arkadaşlardan

cogu arac sahibi satarken 2. anahtarini ver(e)miyor. bu aracin yedek anahtari yok, almayayim diyeni de pek gormedim acikcasi.

bana kesin sorunlusu denk gelir (gerçi sorunlu sayılmazlar hakları ama ) olsun bakalım satılsında anahtar da cıkarttırırız yapacak birşey yok

• immobilizerli bu anahtarlar pahalı oluyor

Chery kimo 1.3 lusso
  • çok pahalı oluyor bazıları....

bizimkisi okutmayala beraber 550 ytl tutmustu....

bbizimde 7 ay önce aldığımız fiat albea nın(2005 yeni kasa) yedek anahtarı ve kod kartı yoktu 2,5 ay önce serviste yaptırdık.Ruhsatı istiyorlar orda bir form var onu dolduruyorlar.parayı peşin alıyorlar (sipariş edipte almayanlar oluyormuş ondan)

2 gün sonra yeni anahtar + kod kartı geldi.Kodlama işlemi yapıldı eski anahtarlar silindi.Anahtar+kod kartı+işçilik+kdv 160YTL
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.