Şimdi Ara

YDS'ye başlayacağım ama hiç fikrim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kasım ayında sınava gireceğim, yds değil ama tarz olarak tamamen aynısı. Bunun için İrem Yayınevi'nin iki ciltlik bir kitabı var onu aldım ama YDS nedir nasıl bir şeydir nasıl çalışılır hiç fikrim yok.

Şu anda 50/100 puanı biraz geçebilirim gibime geliyor. Nereden nasıl başlamak gerekir bir şeyler söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umut228

Merhaba dostlar,
    Kasım ayında sınava gireceğim, yds değil ama tarz olarak tamamen aynısı. Bunun için İrem Yayınevi'nin iki ciltlik bir kitabı var onu aldım ama YDS nedir nasıl bir şeydir nasıl çalışılır hiç fikrim yok.

Şu anda 50/100 puanı biraz geçebilirim gibime geliyor. Nereden nasıl başlamak gerekir bir şeyler söyleyebilir misiniz?

kitap nasıl hocam bende almayı düşünüyorum.İngilizce seviyem b1 düzeyinde ve c1e çıkmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

quote:

Orijinalden alıntı: umut228

Merhaba dostlar,

kitap nasıl hocam bende almayı düşünüyorum.İngilizce seviyem b1 düzeyinde ve c1e çıkmam lazım

Niyetiniz yds değil de ingilizce düzeyinizi ilerletmekse işinize yarayacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.