Şimdi Ara

YDS sıfır ingilizce yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
13.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, ben lisans mezunuyum ikinci lisansımı da okuyorum. aynı zamanda da tam zamanlı çalışan terapistim. şimdi sizden ricam sıfır ingilizce bilgisiyle yds ye hazırlanmak için nereden başlamalı ve hangi kaynakları kullanmalıyım. evliyim ve iki çocuğum var kursa gidecek zamanım yok bunu da belirttikten sonra yardımlarınızı bekliyorum.

saygılar.

• YDS hocasıyım. Kurs olmadan çok zor ama bir kaç tavsiyede bulunayım.

1. Temel Dilbilgisi için: Inside English Grammar - Daniş Soylu (Türkçe anlatımlı)
    2. Okuma için: Reader at Work 1
    3. Kelime için: Essential Academic Vocabulary (Cesur Öztürk)

Sistemli bir şekilde bunları çalışın. Yapmamanız gereken bir hata da, çok kaynak almak. Bunlarla orta seviyeye gelirsiniz. Sonra yardım gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

YDS hocasıyım. Kurs olmadan çok zor ama bir kaç tavsiyede bulunayım.

1. Temel Dilbilgisi için: Inside English Grammar - Daniş Soylu (Türkçe anlatımlı)
    2. Okuma için: Reader at Work 1
    3. Kelime için: Essential Academic Vocabulary (Cesur Öztürk)

Sistemli bir şekilde bunları çalışın. Yapmamanız gereken bir hata da, çok kaynak almak. Bunlarla orta seviyeye gelirsiniz. Sonra yardım gerekli.

zizu hocam öneriler için teşekkür ederim. yardım derken orta seviyeye gelince kursa gitmekten mi bahsettiniz acaba
  • Evt. Orta seviyeden sonra tek basina yds'den 40-50'yi gecmek zor. Bilen birinin yol gostermesi lazim. Yine bi sorunuz olursa burdayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

Evt. Orta seviyeden sonra tek basina yds'den 40-50'yi gecmek zor. Bilen birinin yol gostermesi lazim. Yine bi sorunuz olursa burdayim.

tekrardan çok teşekkür ederim.
  • ayrıca tavsiyem ing sıfırsa
    YDS kursuna falan gitmeyin
    ilk önce bi temel oluşturun ondan sonra
    yada genel ing kursuna gittikten sonra YDS kursuna gidin
    bende yds kurusna gidiyordum ama zor geldı adapte olamadım kaydımı sildirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ace01

Merhaba arkadaşlar,
    Siteye yeni bir kaç gramer konularıyla alakalı konu testlerikoydum testler direk bir dökümandan alınma değildir yani bir çok dökümandan toplamadır. Bu birleşim ve dizgi özgündür yani. Bu testler konu testleri olduğu için daha çok YDS gramer konularını öğretmeye yöneliktir. sitede ileride okuma ve kelime testleri de paylaşacagım kolay gelsin. link aşağıdadır.

Sorusuna YDS kaynak

siteye baktım teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıfır ingilizce? hipnoz yaptırsan yine olmaz. Allah aşkına parana vaktine yazık. Olur mu ya. 12 tane zaman var İngilizce de hiç biri yok.
  • dostum kurs veya özel ders almanı tavsiye ederim. bir anda gelişmeyecek elbette. ama tecrübeme dayanarak 1 yıl içinde yds den 60 civarı bir not alabileceğini değerlendiriyorum. kendi başına çalışman zaman kaybına yol açabilir. bir bilenden destek almanı öneririm.
  • geçen sene falan girmiştim KPDS ye.şimdi yds için başvurmayı düşünüyorum.bankaya 50TL yatırdıktan sonra ,evdeki pcden halledebilir miyim işleri yoksa gene kayıt için rektörlüklere falan mı gitmek gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 11 Şubat 2014; 15:30:48 >
  • son iki yılda ösym merkezinden işlem yaptıysanız internettten kendi işinizi halledebilirsiniz.
  • bufujamal kullanıcısına yanıt
    sağolasın
  • 70 almak için kurs şart mı?
  • arkadaş realist olman lazım. ingilizce konusabilirsin ama öğrenmek çok ama çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

70 almak için kurs şart mı?

Kurs veya ozel ders sart. Bir calisma disiplini kazanman ve neye ne kadar calisman gerektigini ogrenmen lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YDSingilizceci

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

70 almak için kurs şart mı?

Kurs veya ozel ders sart. Bir calisma disiplini kazanman ve neye ne kadar calisman gerektigini ogrenmen lazim.

Artık Ankara'da bunu deneyeceğim gideceğim güzel bir kursa.

Alt yapı olsa da sınav çok farklı geldi.
  • Bugune kadar aldigin en yuksek ve en dusuk kpds/yds notlarin nedir peki? Ona gore tavsiyede bulunabilirim ankara icin

• beyler ben hazırlık okuyorum şuan.İngilizce alt yapım var.İngilizcemi yds den 80 alacak kadar geliştirmek istiyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir?Kaynak tavsiyeside verirseniz çok iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim.
  • Yds den 80 almak icin uzun sure ingilizceyle ilgilenmek, bol okuma yapmak gerekiyor. Genel ingilizce seviyesi upper-intermediate gecmis olmali.. advanced seviyede. Tarih, arkeoloji, saglik, bilim, uzay gibi konularda okuma yapmak kelime dagarcigini zenginlestirmek sart. Reader at work l ve ll tavsiye ederim. Akin dil egitimn de reading le ilgili bir kitabi var bakilabilir. Internetten voice of america sitesinde learning english bolumu var.. haberler basit dille aktariliyor.okumaya faydasi olur ilginizi cekiyorsa. Ancak bunlardan sonra sinav soru tipleri ve cozum sekilleri uzerine bi kitaptan faydalanilmasi daha uygun. Ridvan gurbuz suat gurcan yds stratejileri derli toplu bir kitap tavsiye ederim. Ardindan da cozebildiginiz kadar soru cozun.. soru cozmeden girilen sinavda yuksek not almak zor bence. ( kendimden biliyorum :) )
    Basarilar

• Arkadaşlar öncelikle herkesin dediği gibi okumak bu işin sırrı ama sorarsanız neden okumak; işte bu sorunu temelinde bizim bulunduğumuz şartlar altında bu işi yani dil öğrenme durumunu en iyi bu aktivite karşılamaktadır. Size bu konuda yardımcı olabilecek bir bilglendirme sitesi önerebilirim: Sorusuna burada bu konu yeni başlayanlar için oldukça güzel özetlenmiştir. Burada oldukça yer kaplayacağı için buraya yönlendirmekteyim.
    kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.