Şimdi Ara

YDS 2014 İlkbahar Dönemi Başvuruları Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2014 YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (İLKBAHAR DÖNEMİ) - BAŞVURU

    Sınav ücretini bankaya yatırmak, başvuru merkezinden yeniden şifre edinmek vb. işlemler, YDS’ye başvuru için yeterli değildir. YDS’ye başvuru işleminizi kılavuzda belirtildiği şekilde tamamlayarak 2014-YDS İLKBAHAR aday başvuru kayıt bilgilerinizin dökümünü edininiz ve sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden özenle saklayınız. YDS’ye başvuru işleminizi tamamladıktan sonra başvuru bilgilerinizi, ÖSYM’ninhttps://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden başvuru süresi içinde mutlaka kontrol ediniz.

    -AİS üzerinde en az bir eğitim bilgisi (ilkokul,ortaokul,ilöğretim,ortaöğretim(lise),ön lisans veya lisans eğitim türlerinden en az bir tanesi) ve geçerli fotoğrafı bulunan adaylar başvurularını Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden yapabilirler.

    -AİS üzerinde geçerli bir eğitim bilgisi mevcut olmayan adaylar başvurularını, yanlarına doldurulmuş Aday Başvuru Formu ve başvuruda kullanacakları eğitim bilgisini teyid eden onaylı belgelerini de alarak (varsa engel bilgi formu ve belgeriyle), 2014 YDS İlkbahar Başvuru Merkezi listesinde bulunan Üniversite Rektörlükleri ve ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden yapabilirler. Eğitim bilgilerini gösteren herhangi onaylı bir belgesi olmayan adayların başvuruları alınmayacaktır.

    -Eğitim Bilgisi değişiklikleri yalnızca ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden yapılabileceği için, başvuru esnasında eğitim bilgiside değişiklik yapmak isteyen adayların bu bilgiyi teyid eden belgelerle ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden başvuru yapmaları gerekmetedir.
    Başlangıç Tarihi :03.02.2014 0:01
    Bitiş Tarihi :12.02.2014 23:59
    Sınav Ücreti:50 TL
    Başvuru Yerleri:ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, Üniversiteler Rektörlükleri, Aday İşlemleri Sistemi (AİS)
    Ödeme Yerleri:Akbank, Denizbank, T. Halk Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, T.C. Ziraat Bankasının tüm şubeleri, PTT İş Yerleri, İnternet bankacılığı ve Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.