Şimdi Ara

YD Telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yd xiaomi 14t pro almak istiyorum ama pek guvenemiyorum kutu icerigine falan mesela tr de kutusunda bol bol esya cikiyor ama yd olanlarda nasil bilmiyorum fikir verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elyf99._ -- 24 Şubat 2025; 11:2:3 >

• bol eşyadan kastın nedir mesela. Dandik bir kılıf ve şarj aleti çıkıyor Türkiye'de. Ama yd çıkmıyor bide biliyorum.ayrıca imei atılıyor telefona güncelleme gelmiyor daha sonra manuel güncellemen gerekiyor, uğraşırım dersen alabilirsin bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

bol eşyadan kastın nedir mesela. Dandik bir kılıf ve şarj aleti çıkıyor Türkiye'de. Ama yd çıkmıyor bide biliyorum.ayrıca imei atılıyor telefona güncelleme gelmiyor daha sonra manuel güncellemen gerekiyor, uğraşırım dersen alabilirsin bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

YD fiyat 22bin tr 45 mi ne tr o fiyata degmez gibi ama yd de de tek korkum imei bazilari telefoncuda 500 tl yaptirirsin diyo ama suphem var

• 14t pro için şuan direnç ve server kayıt yöntemleri var. Şayet kayıttan düşerse uzaktan kayıt yaptırabileceğin bir sürü kişi mevcut. O konuda sıkıntı yapmaya gerek yok. Kutu içeriği de yurtiçi cihazla aynı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.