Şimdi Ara

YBR125-CBR125-HYOSUNG-KANUNİ-DORADO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce "hiç" motorsiklet kullanmamış biri olarak şu an alabilirsem bir motorsiklet almak istiyorum; konuştuğum her motorsiklet kullanıcısı önce küçük hacimli ve otomatik vitesli bir scooter gibi seçeneklerle başlayıp yavaş yavaş yükseltmemi söylese de ben vitesli 200-250 cc'lik görünüşü benim için tatminkar olacak racer tipi bir motorla başlamak istiyorum

herşeyden önce alacağım motorsiklet estetik olarak benim beklentilerime uysun istiyorum (sanırım benim zevkime en çok racer tipi motorlar uyuyor); ancak fiyat konusunda 5.000 TL'yi pek geçmek istemiyorum; piyasada bildiğim bir kaç markanın gözüme çarpan bir kaç modeli var

-- yamaha ybr 125
    -- honda cbr 125
    -- kanuni racer 200
    -- hyosung gt250
    -- bir de şu "dorado" denilen motorlarla zealsun'un modelleri vardı; yalnız o motorlar konusunda gördüğüm kadarıyla nette pek bilgi yok

sizce en azından kullanamayacağımı düşünürsem veya hevesim gelip geçici olursa fazla para kaybetmemek için bu saydığım modellerden birinin 2. elini almak mantıklı mıdır (özellikle dorado'nun ve hyosung2un 2. el olarak hesaplı olanları bulunabilirmiş gibi geliyor); bir de sürat meraklısı değilim;ancak aldığım motorun her ne kadar motor hacmi düşük olacak da olsa performansının tatminkar olmasını; özellikle ani durumlarda araç sollarken veya bir tehlike anında vb. ani hızlanma gerektiren durumlarda hızlanmasının iyi olmasını istiyorum; acaba bu motorlarla son hız değilse de özellikle 80-120 aralığında ara hızlanmalarda tatminkar sonuçlar alınır mı?

• gt250r yi araştır bence. tam bu motoru tarif ediyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

gt250r yi araştır bence. tam bu motoru tarif ediyorsun...

Yazdığın motorlar biraz alakasız olsada Yamaha senin istediğin tarife uymuyor , Kanuni desen performans açısından yetmeyebilir . Dorado'yu zamanında bende araştırdım ama görüntüsü kadar abartılıcak bi motoru yok . Bunların arasında yine arkadaşın da söylediği gibi Gt250r tam sana göre
  • Zealsun mudur nedir... Bu markaya hiç bulaşma sanırım dandikmiş.. Forumda öyle okumuştum. Kanunu desen sanırım çin malı, direkt ele zaten.. Bana göre geriye kalan Hysoung. Kore malı diyorlar, alırken dikkat et bazıları motosikleti zorluyorlarmış. Yani altında 250'lik değilde, Honda Cbr 600 var havasına giriyorlarmış. Çift silindir, yağ soğutmalıydı sanırım. Max 170 km hıza çıkıyormuş grenajlı racingler. Başlarda alışana kadar tavsiye etmem bu hızı. 7,8 bin km yapana kadar normal hızlarda kullanmanı tavsiye ederim. Racing olduğu için umarım zorluk çekmezsin. Ybr desen kendini kanıtlamış, 100 km'de 2.5 litre benzin yakan, parçaları ucuz motosiklet. 2010 yeni kasasını almayı düşünüyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50CC
    geçen ay açıldı
    SYM & KYMCO
    13 yıl önce açıldı
    MONDİAL-KÜBA-YUKİ????
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.