Şimdi Ara

yazlıkta 2-3 ay kullanmak üzere internete ihtiyaç var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi yazlıkta 2-3 ay civarında internet kullanmak istiyorum ama sabit telefon olmadığından vın vodem veya adı herneyse notebook'a takıp kullanabileceğim şekilde internete ihtiyacım var.en ekonomik çözüm nedir acaba.bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.

• 1 alt konunda aynısını ben yazdım. turkcel vın alırsan 157 tl istiyorlar 3 ay için saçmalık. en güzel yol ttnet . 11tl aylık 12 ay tahaütlü. diyeceksinki ben 3 ay kullanıcam tamam da 3 ay için 160tl vermek yerine 1 yıl için 130tl vermek daha mantıklı (1gb tabi kota sadece internet için dediginden yazdım bizde bunu alıcaz yarın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

1 alt konunda aynısını ben yazdım. turkcel vın alırsan 157 tl istiyorlar 3 ay için saçmalık. en güzel yol ttnet . 11tl aylık 12 ay tahaütlü. diyeceksinki ben 3 ay kullanıcam tamam da 3 ay için 160tl vermek yerine 1 yıl için 130tl vermek daha mantıklı (1gb tabi kota sadece internet için dediginden yazdım bizde bunu alıcaz yarın)

ttnet de 11tl aylık 12 ay tahaütlü olan hangisi. Link verebilirmisiniz.

İlave: Aşağıdaki linki buldum ama burada detaylarda "TTNET ADSL aboneliği olan müşteriler faydalanabilecektir." deniyor.

http://www.ttnetmobil.com.tr/3g-ile-baglan/kademeli-1gb-giris.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 25 Haziran 2013; 15:45:21 >

• gewa G kullanıcısına yanıt
    avea da faturasız data hattı var. 3 ay icin 1 kez 4gb veriyorlar + modem 89 tl

ancak kullanılcak bolgede avea 3g sorgulatması yapmanızı oneririm.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/OnOdemeliJetModem

edit: taahhütsüzdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiretwien -- 25 Haziran 2013; 15:47:08 >
  • vinn olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

1 alt konunda aynısını ben yazdım. turkcel vın alırsan 157 tl istiyorlar 3 ay için saçmalık. en güzel yol ttnet . 11tl aylık 12 ay tahaütlü. diyeceksinki ben 3 ay kullanıcam tamam da 3 ay için 160tl vermek yerine 1 yıl için 130tl vermek daha mantıklı (1gb tabi kota sadece internet için dediginden yazdım bizde bunu alıcaz yarın)

ttnet de 11tl aylık 12 ay tahaütlü olan hangisi. Link verebilirmisiniz.

İlave: Aşağıdaki linki buldum ama burada detaylarda "TTNET ADSL aboneliği olan müşteriler faydalanabilecektir." deniyor.

http://www.ttnetmobil.com.tr/3g-ile-baglan/kademeli-1gb-giris.aspx

aynen ben abone oldgum için sorun yok bana

• quote:

ilginize teşekkürler ama 1 yıl kullanım fazla.sadece yazın iş görecek bişey bakıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiretwien

avea da faturasız data hattı var. 3 ay icin 1 kez 4gb veriyorlar + modem 89 tl

ancak kullanılcak bolgede avea 3g sorgulatması yapmanızı oneririm.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/OnOdemeliJetModem

edit: taahhütsüzdür

teşekkür ederim başka kampanya falan bulamazsam en mantıklısı bu seçenek gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

ilginize teşekkürler ama 1 yıl kullanım fazla.sadece yazın iş görecek bişey bakıyorum.

Fazlada aynı parayı verdikten sonra neden 3 ay için 90 lira vereyim 30lria daha veririm 1 yıl kullanırım. mantıksız yani 3 aya okadar par vermek
  • teknosalarda vinn kampanyasi vardi. Bakmanizi tavsiye ederim. 39-49 gibi bir fiyati var. ustune 3 aylik 10 gb 79 tl.

• quote:

quote:

quote:

Fazlada aynı parayı verdikten sonra neden 3 ay için 90 lira vereyim 30lria daha veririm 1 yıl kullanırım. mantıksız yani 3 aya okadar par vermek

sizin için mantıklı olabilir tabi.ama biz 1 yıl yazlıkta değiliz sadece 3 ay civarı kullanabiliriz gerisi 5 lirada olsa 30 lira da olsa israf bizim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: cerberus82

teknosalarda vinn kampanyasi vardi. Bakmanizi tavsiye ederim. 39-49 gibi bir fiyati var. ustune 3 aylik 10 gb 79 tl.

acaba doğru mu anladım.39+79=118 lira toplam sanırım.eğer doğru anlamışsam biraz fazla geldi açıkcası.internet, bizimkiler face'i kullansın-internetten gazetelere falan baksınlar diye kullanılacak.öyle oyun film falan için değil.o yüzden makul fiyata makul bir paket bakıyorum.şu ana kadar @tiretwien forumdaşımın tavsiye ettiği kampanya en mantıklısı olarak göründü.
  • quote:

quote:

teknosalarda vinn kampanyasi vardi. Bakmanizi tavsiye ederim. 39-49 gibi bir fiyati var. ustune 3 aylik 10 gb 79 tl.

acaba doğru mu anladım.39+79=118 lira toplam sanırım.eğer doğru anlamışsam biraz fazla geldi açıkcası.internet, bizimkiler face'i kullansın-internetten gazetelere falan baksınlar diye kullanılacak.öyle oyun film falan için değil.o yüzden makul fiyata makul bir paket bakıyorum.şu ana kadar @tiretwien forumdaşımın tavsiye ettiği kampanya en mantıklısı olarak göründü.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=50228622
    ustte verdigim linkte bi arkadas teknosadan 39 tlye icinde 1 aylik 4 gb netle vinn aldigini belirtmis.
    Ayrica turkcellin sitesinde 3 aylik 1 gb 39 tl.
    http://m.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/bilgisayardaninternet/hazirkart/3-aylik-1-gb-internet-paketi.aspx
    toplamda 80 tl gibi fiyat olur. ilk ay 4 gb olur. sonrasinda 3 aya kadarda 1 gb paket alinabilir. Tabi butcenize uyarsa.

• quote:

quote:

quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=50228622
    ustte verdigim linkte bi arkadas teknosadan 39 tlye icinde 1 aylik 4 gb netle vinn aldigini belirtmis.
    Ayrica turkcellin sitesinde 3 aylik 1 gb 39 tl.
    http://m.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/bilgisayardaninternet/hazirkart/3-aylik-1-gb-internet-paketi.aspx
    toplamda 80 tl gibi fiyat olur. ilk ay 4 gb olur. sonrasinda 3 aya kadarda 1 gb paket alinabilir. Tabi butcenize uyarsa.

ilginize teşekkür ederim bir araştırayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.