Şimdi Ara

Teknosada E177+Faturasız Data Hattı+Aylık 4 GB İnternet 49 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
1
Favori
30.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya ... tarihine kadar Turkcell standının bulunduğu Teknosa mağazalarında geçerlidir. 4 GB internet paketini alan aboneler Vınn, faturasız 3G internet hattı ve 1 Aylık 4 GB data paketine KDV dahil 49 TL'ye sahip olabileceklerdir. Kampanyadan bireysel faturasız 3G internet hattı alan yeni tesis aboneler faydalanabileceklerdir. 3G hızında internetten yararlanılması için 3G aboneliği gerçekleştirilmiş hatlarla Turkcell 3G kapsama alanında, 3G uyumlu cihazlarla bağlantı yapılması gerekmektedir. İnternet bağlantı hızı 7.2 Mbps'ye kadar çıkabilir, alt limit; şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza, bağlanılan siteye göre değişebilir. İnternet paketlerinde kullanılmayan haklar bir sonraki aya devretmez. İnternet paketleri sadece yurt içi kullanım içindir, yurt dışında kullanılması durumunda roaming tarifesinden ücretlenir. İnternet paketi limitinden upload ve download edilen tüm data miktarı düşer. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Turkcell, kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Stok bulunan mağazaları 444 55 99 no'lu Tüketici Danışma Hattı'ndan öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Hunter*** -- 5 Mayıs 2012; 18:10:18 >

• 3715 üretilmiyor artık.olsaydı sanırım fiyatı 3765 ile aynı olurdu.
  • bugun teknosadan turkcell vınn+faturasız hat+1aylık 4gb interneti 39tl ye aldım.modem almak isteyen arkadaslara öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

bugun teknosadan turkcell vınn+faturasız hat+1aylık 4gb interneti 39tl ye aldım.modem almak isteyen arkadaslara öneririm

hangi modem veriyorlar aceba e 179 mı?
  • Banada ilginç geldi?

Yarın ilk işim gidip,sormak olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora Kürkçü

quote:

bugun teknosadan turkcell vınn+faturasız hat+1aylık 4gb interneti 39tl ye aldım.modem almak isteyen arkadaslara öneririm

Her şey dahil 39 TL mi? 39 TL ye bunların hepsi nasıl veriliyor.Tüm teknosalarda var mı? Vınn E176 modeli mi, faturasız hat dediğiniz data hattı değil mi?
    Çok soru sordum kusura bakmayın ama 39 TL ise bende almak istiyorum.

e176 verdiler.evet her sey dahil 39tl ve 5taksit.bunların hepsini bu fiyata nasıl verdigini bende anlamadım ama genelde turkcell in boyle guzel kampanyalarına denk geliyorum verilen hatta faturasız data hattı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bora Kürkçü

quote:

Her şey dahil 39 TL mi? 39 TL ye bunların hepsi nasıl veriliyor.Tüm teknosalarda var mı? Vınn E176 modeli mi, faturasız hat dediğiniz data hattı değil mi?
    Çok soru sordum kusura bakmayın ama 39 TL ise bende almak istiyorum.

e176 verdiler.evet her sey dahil 39tl ve 5taksit.bunların hepsini bu fiyata nasıl verdigini bende anlamadım ama genelde turkcell in boyle guzel kampanyalarına denk geliyorum verilen hatta faturasız data hattı

Tüm teknosalarda yok. Turkcell standı olan yerlerde var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftalık 4Gb 15 TL turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbul icerenkoy carrefourdan almıstım ben
  • ankamall de 3 tane teknosa var. bimeksin yanindakinde turkcell standi var.
  • quote:

Çok teşekkür ederim size 39 TL ye aldım.118 TL yerine 39 TL yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Hunter***

quote:

Çok teşekkür ederim size 39 TL ye aldım.118 TL yerine 39 TL yazıyordu.

ne demekbuarada ben bayaa memnunum vınndan
  • ankaradan alan var mi bugün.
    Bu konu sıcak fırsatlar bölümünde niye yok. Teknosa olunca umursayan olmamış mi :)
    Ben ew den almıştım başka ucuza bulamam diye. Neti kullanamadım :( bilsem almazdım.
    Bu hattı mnt yapıyorlar mi onu merak ettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 28 Haziran 2011; 15:31:42 >
  • ben geçen hafta almıştım sırf modemi için bu arada mobil partner diye bir programla diğer hatlarıda kullana bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

ben geçen hafta almıştım sırf modemi için bu arada mobil partner diye bir programla diğer hatlarıda kullana bilirsiniz

Sadece 39TL verince bunların hepsi oluyor demi bu arada başka bi şey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: =AlacaKaranlık=

quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

ben geçen hafta almıştım sırf modemi için bu arada mobil partner diye bir programla diğer hatlarıda kullana bilirsiniz

Sadece 39TL verince bunların hepsi oluyor demi bu arada başka bi şey varmı?

yok zaten turkcell online işlemlerdede ön ödemeli hat olarak gözüküyor
  • arkadaşlar 4gb internet sadece 1 aylıkmı sonra yeniden alabiliyormuyuz birde hat ön ödemeli ve sadece data hattımı?
  • hat sadece data hattı
  • hala devam ediyor mu bu kampanya?
  • Arkadaşlar az önce aldım yaşasın çok süper 7.2'^ye kadar destekliyor ping 52 ms süper yaw 4 gb da hediye süper
  • Arkaaşlar bu vınn'ı vodafone'da kullanmak isterseniz vodofone Mobile broadband programını yükleyin o program aracılığıyla sorunsuz bağlanabilirsiniz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.