Şimdi Ara

Yazlık İçin İnternet, Hat Dondurma veya Hat Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babamlar yazlık ev ve ikamet ettikleri ev için internet arayışına girdiler. 4 ay yazlıkta kalan süreler evlerindeler. Türk Telekomun 2 - 3 ve 6 aylık paketleri var veya başka firmaların kullandıktan sonra kapat paketleri var. Ancak bunları alırsalar 4 ay çift fatura ödenmesi gerekecek. Bildiğiniz kışın 8 ay kullanıp sonra 4 ay için yazlığa taşıyabileceğimiz bir hizmeti olan iss var mı?




  • Turknet hatlar taşınabiliyor ama taşıma ücreti 100 lira , bence 6 aylık turktelekom alıp geçin. Taşıma işi falan dert almayın başınıza. Çünkü yazlık yerlerde altyapı güzel olmuyor. Ben evimde Turknet kullanmama ve TurkTelekomdan nefret etmeme rağmen yazın paşa paşa 3 aylık tarifesini kullanıyorum. Çünkü yazlıkta bırakın altyapıyı 4mbit internet var o da rüzgar esmezse bağlanıyor.

  • Cevabınız için teşekkürler. Anladığım kadarıyla 3 ay çift fatura ödüyorsunuz.

  • Fixnet'i deneyebilirsiniz:

    https://forum.donanimhaber.com/fixnet-sinirsiz-limitsiz-kotasiz-taahhutsuz-35-mbps-internet-aylik-sadece-74-tl--147764414

    Zamanında sormuştum, 300 güne (10 ay) kadar dondurmaya izin veriyorlar. (Normalde BTK yönetmeliğine göre hat tek seferde 300 güne kadar dondurulabiliyor ama türk telekom yazlık internet hariç bu kadar uzun dondurmaya izin veren başka bir paket/sağlayıcı yok. Diğerleri en fazla 180 gün deyip geçiyor. Fixnet 300 güne kadar dondurabileceğini söyledi.) 4 ay yazlıkta kullandıktan sonra 8 ay dondurup seneye yazlığa geldiğinizde tekrar açtırıp kullanmaya devam edebilirsiniz. Her sene taşıma, kurulum-aktivasyon ücreti, hattın açılmasını bekleme vb ile uğraşmazsınız.

    Ekleme: Ana interneti yazlıktayken çift fatura gelmemesi için 4 aylığına dondurabilirsiniz diye düşünüyorum. İki farklı hattın dondurma sürelerinin birbirini etkilememesi lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 1 Mayıs 2021; 21:3:44 >




  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bunu araştırayım. Tam istediğim buydu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.