Şimdi Ara

Siz İstediniz Biz Yaptık.Arkadaşını Getir Kampanyasını Başlattık!Fixnet Sınırları Kaldıran İnternet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: winmaster Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
315
Cevap
14
Favori
22.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siz İstediniz Biz Yaptık.Arkadaşını Getir Kampanyasını Başlattık!Fixnet Sınırları Kaldıran İnternet!




    29 Ocak 2009 yılında kurulan firmamız, Türk Telekom ile Toptan Satış sözleşmesi imzalamış ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan İnternet Servis Sağlayıcı, Lisansına sahiptir. Vermiş olduğumuz internet hizmetlerini Türk Telekom'un altyapısının bulunduğu tüm noktalardan değerli müşterilerimize ulaştırmaktayız.


    Aynı zamanda Türk Telekom'un 33 Pop noktasından Edirne veri merkezimize noktadan noktaya bağlantılar ile tüm illerde kendi altyapımız ile hizmet sunmaktayız. Edirne'nin Avrupa'ya yakınlığı ile stratejik noktada bulunan veri merkezimiz ile yurtdışına en düşük ping seviyelerine ulaşabilmekteyiz.


    Edirne'de bulunan veri merkezimizden yurtdışına kadar bulunan 22km'lik uluslararası fiber hattımızı Netix, Cogent, Hurricane Electric LLC ve uluslararası firmalar ile bağlantılar yapmış bulunmaktayız. Birçok oyun ve platformlara direk erişim sağlayın, CDN sunucularımız sayesinde kesintisiz, hızlı ve düşük pingle internetin keyfini yaşayın.

    https://bgp.he.net/AS47288


    Looking glass sitemizden ping ve tracert değerlerini inceleyebilirsiniz.

    https://lg.fixnet.com.tr





    KAMPANYA!



    15. YILIMIZA ÖZEL ARKADAŞINI GETİR KAMPANYAMIZ BAŞLADI! Referans kodun ile arkadaşını Fixnet'e getir, hem sen hem arkadaşın faturanda 30 TL indirimi yakala!


    Referans kodunuzu web sitemizde yer alan müşteri paneline giriş yaparak "hizmetler" sekmesinden veya 0850 302 1515 numaralı çağrı merkezimizi arayıp öğrenebilirsiniz.


    Fixnet'e hizmet taşıma veya yeni abonelik başvurusu ile getirdiğiniz her arkadaşınız için 12 ay boyunca faturanızda 30 TL indirim uygulanır. Sizin referans kodunuz ile firmamıza gelen arkadaşınız da 12 ay boyunca faturasında 30 TL indirim kazanır.


    Maksimum fatura tutarınız kadar indirim kazanabilirsiniz. (Örneğin: 35 mbps 279.90 TL tutarındaki paketiniz için toplamda 10 adet arkadaşınızı Fixnet'e getirin her arkadaşınız için 30 TL indirim kazanacağınızdan dolayı, ödeme şartlarını yerine getirmeniz halinde faturanız bedavaya gelsin.)



    Kampanyadan faydalanabilmek için siz ve referans kodunuz ile Fixnet'e getirdiğiniz arkadaşınızın fatura ödemelerinizi son ödeme tarihini geçirmeden ödemeniz gerekmektedir.



    Kampanyadan kazandığınız indirim, arkadaşınızın abonelik başvurusu yapması ve aktivasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından bir sonraki ay başlar.

    (Örneğin: Nisan ayında arkadaşınızı referans kodunuz ile Fixnet'e getirdiniz. Hem sizin hem arkadaşınızın kampanyadan faydalanabilmesi için faturanızı son ödeme tarihi geçmeden ödenmesi şartını yerine getirmeniz gerektiğinden, arkadaşınızın nisan ayı kullanım faturası ilk fatura olarak mayıs ayında kesilecektir. Hem siz hem arkadaşınız mayıs ayında kesilen faturanızı zamanında ödemeniz halinde haziran ayı itibari ile 30 TL indirim hakkı kazanacaksınız. Haziran ayındaki faturalarınızı da son ödeme tarihi geçmeden ödemeniz halinde temmuz ayı faturanızda tekrar 30 TL indirim hakkı kazanacaksınız.


    Ancak siz ya da arkadaşınızın temmuz ayı fatura ödemesini geciktirmesi halinde , hem siz hem de arkadaşınız ağustos ayı faturanızda indirim kazanamayacaksınız. Ağustos ayı faturalarınızı yine gününde öderseniz eylül ayı faturanızda 30 TL indirim hakkınız devam edecek.


    Örnekteki indirim hakkı 12 ay devam edeceğinden 2024 yılı haziran ayı itibari ile indirim hakkı kazanan bir abone için 2025 yılı haziran ayına kadar devam edecektir.)









    Neden Fixnet'i Tercih Etmelisiniz ?


    * Çağrı merkezimiz üzerinden bilgili ve deneyimli canlı müşteri temsilcilerimiz ile birebir görüşme yaparak aboneliğinizle ilgili işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


    * Taahhütsüz paketlerde herhangi bir bağlayıcılık olmadığından cayma bedeli ödemeden abonelik iptali yapabilirsiniz.


    * Hizmet taşıma (transfer) işlemi yaparak farklı bir firmadaki hizmetinizi ücretsiz şekilde firmamıza taşıyabilirsiniz.


    * 35mbps - 100mps paketleri arasında ayda 1 defa ücretsiz geçiş yapabilirsiniz.


    * Bir yıl içerisinde 10 aya kadar ücret dahilinde abonelik dondurma işlemi yapabilirsiniz.


    * Paketlerimizden kotasız, limit aşımı olmadan, sınırsız şekilde faydalanabilirsiniz.


    * Sadece seçtiğiniz paket tutarı üzerinden faturalandırılır, ay sonunda sürpriz bir faturayla karşılaşmazsınız.


    Not: Kampanyamız Türk Telekom altyapısının olduğu tüm illerde geçerlidir. Paketinize göre alabileceğiniz en yüksek hız bina içi tesisatınızın, modeminiz kalitesi ve santrale olan uzaklığınıza bağlı olarak değişebilmektedir.





    Başvurmak İçin Tıklayınız






    WhatsApp Hattımız: +90 (212) 888 00 00


    Müşteri Hizmetleri: +90 (850) 302 15 15


    E-Posta: bilgi@fixnet.com.tr






    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FixNet -- 18 Nisan 2024; 16:58:27 >







  • merhabalar ben orduda oturuyorum tt dışında birçok issnin en yakın pop noktası samsunda bulunuyor. Eğer sizden hizmet alırsam sizdede böylemi olucaktır. Ayrıca test yapabileceğimiz bir looking glass sayfanız bulunuyormu.
  • Djdy D kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Bütün firmalarda pop noktası aynıdır. Looking glass sayfamız bulunmamaktadır.

  • Merhabalar , İstanbul'un Sultangazi ilçesinde fiber altyapınız var mı?

  • Nova*EnderDead kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızı kontrol edebilmemiz için adresinizi özel mesaj ile bildirebilirmisiniz?
  • Nova*EnderDead kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adres bilginizi mahalle/cadde/sokak/apt no şeklinde detaylandırabilirmisiniz?
  • Burada üyelik açmanız güzel olmuş. Ancak online işlemleriniz aşırı derece kullanışsız. Aylık upload miktarını neden göremiyor kullanıcılar ?

  • 0537 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Öncelikle teşekkür ederiz. Talep ve önerileriniz bizler tarafından özenle incelenmektedir. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarımız devam edecektir.
  • Ayrıca farklı hızlarda eklense güzel olur. 8 ve 16 megabit Adsl tarifelerinizde olmalı. Her yerde VDSL yok ne yazık ki.
  • Fiber abonelikler de modem kira ücreti var mı ekstradan
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Fiber altyapınız mevcutsa seçmiş olduğunuz paket fiyatına ek olarak + 10 TL modem kira bedeli faturanıza yansıyor.
  • 0537 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Öncelikle teşekkür ederiz. Talep ve önerileriniz bizler tarafından özenle incelenmektedir. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarımız devam edecektir.
  • Merhaba, bazı platformlarda kullanıcılar sürekli download yapıldığı taktirde hızı geçici olarak düşürdüğünüzü yazmışlar. 35 mbit 8e, 100 mbit 35e düşürüldüğü iddia ediliyor. Böyle bir uygulamanız var mı?
  • serji kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    "Ev" ve "İş Paketi (Kurumsal)" olmak üzere iki farklı paketimiz bulunmaktadır. İş paketlerimizde, 7/24 download işlemlerinizde herhangi bir sınırlama uygulanmamaktadır. Ev paketlerinde 1TB üzeri kullanımlarda kurumsal pakete geçilmesi talep edilir. Yoğun kullanım yapan firmalar, sistemi suistimal ettiğinden uygun fiyata iyi hizmet alınmasını sağlamak için bu uygulamayı kullanıyoruz.
  • FixNet kullanıcısına yanıt
    1 TB altındaki kullanımlar için herhangi bir hız kısıtlaması olmuyor o zaman değil mi?

    Bir de bazı sağlayıcılar IPv6 testine dahil ettiler sınırlı sayıda kullanıcıyı. Sizin bu yönde bir çalışmanız var mı / olacak mı?
  • serji kullanıcısına yanıt
    1TB altındaki kullanımlar için hız kısıtlamamız bulunmuyor. IPv6 çalışmalarımız test aşamasındadır.
  • Dondurma ücreti ne kadar? Gerçekten 10 aya kadar (300 gün) dondurma yapabiliyor musunuz? (BTK 300 güne kadar dondurmaya izin verse de bir çok iss 180 gün ile sınırlıyor, emin olmak için soruyorum)

    10 ay dondurulan hat için dondurma ücreti dışında aldığınız bir ücret var mı? Onun dışında dondurulan hattı önceden açmamız mümkün mü? (Örneğin 300 gün hattı dondurdum, 270.günde açmak istedim, bu mümkün müdür yoksa dondurduğum sürenin bitmesini mi beklemem gerekir?)

    İyi günler.
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    29 TL hat dondurma bedeli karşılığında 300 güne kadar hat dondurma işlemi yapabilirsiniz. Eğer isterseniz dondurduğunuz tarihten önce hattınızı kullanıma açtırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.