Şimdi Ara

Yazlık evde yaşamayı planlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili Dh , her bunalıma giren kişi gelir buraya intihar etmek istiyorum diye konu açar. Ben her kezdeen farklı olarak yaşam kalitesini tarzını değiştirmek istiyorum. Bu kararı hahvaltıda çaya ekmek banıp yerken verdim. Aylık giderimi 350 liraya kadar düşürdüm. Sahip olduklarımı da satarsam kalan ömrümü devam ettirecek bilecek kadar sermayeye sahip olabilirim.

Evet çok bunaldım. Sahip olduklarım ile mutlu olmam mümkün değil gibi amacım birilerin ilgisini çekmek değil ,belgeselerdeki ormanda tek başına , tabiatla olan mücadele tarzı şeylere özenmiş de değilim. Yazlık ev dediğim köydeki iki katlı karkas ev, zemini laminat parke değil ,tahta araları 1cm boşluk var rüzgar esince altan soğuk hava geliyor. Mutfak yok onun yerine şömine tarzı ocaklık var ,tüp yok tv yok internet yok .....

İlk işim yaklaşık 12 metre bir kuyu kazmak olacak , bu sondaj açtırmak maktan daha ucuza gelecek , 12 metreden su çıkacağından eminim çünkü alt kısımda artezyen çıkan su kaynağı var. Hem kazmak deşmek işine girimişken gözüme kestirdiğim bir kaç yerde kaçak kazı da yapacam , çalıların büyüp ağaçların kök saldığı bir yerde eski yerleşim yeri buldum.

Zaten bunun için önce bir kılıf uydurmam gerekiyor. Kalan eşyalarımı geride bırakıp ortadan kaybolmazdım paraya çevirmem şart. Her şey ters gitse geriye dönmeyi düşünmüyorum. Sözde tırnaklarımla kazdığım kuyudan çıkan suyla 7 dönüm yeri ekip biçtiğimi öne sürerek , uzaklaşıp kaçmamamın verdiği suçlama ile buranın tapusunu üzerime kolayca alırım. En kötü ihtimal ile işletmesini aldığım tarladan kaldırdığım para ile tarlayı satın alırım. Zaten böyle bir tarlayı evi kira ile 4 5 yıl almak istenilse yine çok bir para gerekcektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış İçin Tatil Önerisi ...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.