Valeo balata aldım internetten, kutu seri no falan doğru ama güvenlik bandı açılmış daha önce. Bandı zedelemeden açmış ama Açan usta gerizekalı olsa gerek yağlı elleriyle açtığı için bandın yapışkan yüzünde parmak izleri kalmış siyah yağlı. Valeo ile görüştüm, seri numarası orjinal ama paket açılmışsa kullanılmış olabilir, iade edin dedi. Fotoğrafları attım yazıların silik olması normal mi diye; o konuya yorum yapmadılar Kullanılmış olabilir dedi ama kullanılmış değil, balata sıfır belli. Valeo kaliteli marka derler, acaba dedim yazılarının çok net olması mı gerekir kaliteliyse yoksa sonuçta balata üzerine yazılan yazılarda kayma normal midir? ![]() |
Yazısı silik balata çakma olabilir mi?

-
-
Markalama yapılırken kaymıştır, olabilir. Kullanılmış olsa görünen kısımdan piston izi yapar. Daha çok diger yüzeyinden anlaşılır. Sıfır gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'da isen Tonguç frene git balata malata uğraşma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
istanbulda değilim hocam teşekkürler.
-
Kullanılmamıs sıfır ürün. Markalarken baskı yapılırken kayma olur tabii gayet normal. Malzeme kalitelidir elbet ama işçilik Hindistan üretimi Valeo'lar. Bende de yedek vardı bir kutu markalamasını kontrol ederim.
Mga veya kale alıp devam edin hocam. TRW ATE haricinde kaliteli balata Türkiye'de kalmadı desem yeridir. Birde araba markalarının orjinal ürünleri var
İşin içinde internet olunca orjinalde olsa güvenemiyor insan...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ate bulamadım trw için de Valeo nun iki katına yakın fiyat verdiler. Japoncu var gittim İOTO diye bir marka önerdi, zaten arka balata çok önemli değil bunu al geç fazla para verme bence abi dedi, ona yakın fiyata Valeo aldım internetten.
Valeo da TRW ATE den sonra gelen kaliteli bir markaymış araştırdığım kadarıyla. İOTO markasından her türlü daha iyidir diye düşündüm.
Orjinal ürün dediğinize de servis 5 kat fiyat istiyor.
o paraya en kalitelisinden iki takım alınır.
-
sanayiye de güvenemiyoruz ki hocam, tanıdık usta da yok, tanıdığın tanıdığı usta var mı diye araştırıyorum.
diskleri çizecek artık balata bitmek üzere.
en son video açıp bakarak kendim mi değiştirsem diyorum, kimseye güven kalmadı
-
Yine de araştırın hocam, eliniz yatkın ve gerekli anahtar vs. varsa sizde yapabilirsiniz.
Sanayi de anlattığınız gibi ince eleyip sık dokumak gerek...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X