Şimdi Ara

Yazın satış elemanı/stand hostesi olmak hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC almak için bu yaz çalışıcam ama satış elemanı veya stand hostesliği dışında iş bulamıyorum. Diğer işler ya tecrübeli arıyor yada bayan arıyor.

Bu satış elemanı mıdır nedir, ne yapıyor bunlar, ne iş yapıyor? Şu sokakta "size şunun tanıtımını yapabilir miyiz?" diyenlerden mi oluyoruz? İlanlarda yazın öğrenciye iş imkanı diyor, günlük ödeme, aylık 2000-4000 arası kazanma fırsatı falan diyor ama işte ne yapacağımı söylemiyor. Bu iş yapılır mı değer mi? Ürünü satamassam para vermiyorlar mı? Daha önce yapmış olanlar veya bilenler yardımcı olursa sevinirim.

• Marketlerde stand açıp sucuk peynir zeytin tanıtımı yapanlar diye biliyorum. Çalıştığın gün / saat için bir miktar ücreti alıyorsun. Onun haricinde ne kadar fazla satarsan prim veriyorlar belli ölçütleri sayıları var. Yapılabilir bir iş diye düşünüyorum.

Ama bu tür işlerde yaptığın somut bir iş yoktur. Mesela bir gün bir mağazada sucuk tanıtırsın. Diğer gün, kurumsal bir firmanın düzenlediği baloda gelenleri kapıda takım elbiseyle karşılayıp salona kadar eşlik etmekle görevlendirilebilirsin. Bir gün depolarda sayım yapmak üzere marketlerin deposunda çalıştırılmak üzere götürülebilirsin vs vs... Bu yüzden yapacağın işi söyleyemiyorlar. Çünkü ne iş olsa yapman gerekir. Ama bildiğim kadarıyla sıkıntılı birşey değil.
  • Şimdi sucuktur, diş macunudur bunları satamasam bile para veriyorlar yani değil mi?

Birde öyle saçma sapan git şunuda yap bunuda yap diyeceklerini sanmıyorum. Satış elemanı diye alıyorlar sonuçta, okadar da yapmazlar bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.