Şimdi Ara

Yazın Kilo Almak İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
6
Favori
5.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda çoğu arkadaşın kilosu boyuna göre az ve bundan şikayetçiler. Bende öyleyim 1.78 boy 59 kilo. Bu yaz 3 aylık süreçte 10 kilo almak istiyorum.

Aldığım kilonun yağa dönüşmemesi için aynı zamanda spor yapmak gerekiyor. Ancak yazın hastanede çalışacağım için spor salonuna gitme imkanım yok.

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirler mi acaba ?

Dumbel alıp onlarla çalışmayı planlıyorum sadece bunun faydası olur mu ya da yeterli olur mu ?

Kilo almak için biraz araştırma yaptım. Günde 3 öğün kaçırmıyoruz ve aynı saatte yiyoruz yani düzenli olarak. Ara öğünleri kaçırmıyoruz. Protein ağırlıklı besleniyoruz. İmkanım olursa sabah koşuda yapabilirim ama sanmıyorum.

Evet ben bu konuda kararlıyım benim gibi düşünenler mesajını bıraksın yaz içerisinde bir program-diyet yapalım ve onu uygulayalım.
    Programa kesin olarak haftaya başlayacağım.

11.06.2012

Başlangıç 55,7 - Gün sonu 56,5

12.06.2012

Başlangıç 56,7 - Gün sonu 57,3

13.06.2012

Başlangıç 57,3 - Gün sonu 57,6

14.06.2012

Başlangıç 57,0 - Gün sonu 57,6

15.06.2012

Başlangıç 57,1 - Gün sonu 57,8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzuman -- 15 Haziran 2012; 19:51:37 >

• Up.
  • Bende almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bende almak istiyorum.

Hepimiz almak istiyoruz ama istemekle bitmiyor. Ciddi ciddi bu işe başlamam lazım. Ben normalde fazla yemem ve düzensiz beslenirim. Günde 2 öğün. Kahvaltı pek yapmam, yumurta hiç sevmem-yemedim ( kilo almak uğruna artık sabahları 2 tane yumurta yemeyi düşünüyorum ).

Bilgisi olanlarla bu konuyu konuşalım, tartışalım ve birbirimizi takip edelim. Okulların kapanması ile başlayacağım, haftaya çok önemli sınavlarım var geçersem okul bitiyor artık geçemezsem kalıyorum o yüzden stresliyim.

Haftaya başlıyoruz ve konudaki arkadaşlar güncel kilolarını ölçüp yazıyor, hadi hayırlısı.

• Hocam oturup deli gibi yemek yiyeceksin olayın özü bu , öğün aksatmayacaksın şişene kadar yiyeceksin en az yarım saat harcayacaksın bir oturuşta . Sık sık ara öğünlerle takviye yapacaksın + spor yaparsan olay tamamlanır , olay sporda değil yemek yemekte söyleyeyim yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Hocam oturup deli gibi yemek yiyeceksin olayın özü bu , öğün aksatmayacaksın şişene kadar yiyeceksin en az yarım saat harcayacaksın bir oturuşta . Sık sık ara öğünlerle takviye yapacaksın + spor yaparsan olay tamamlanır , olay sporda değil yemek yemekte söyleyeyim yani .

Spor olayı şu yediklerimizin kas olarak vücutta olması. Spor yapmadan hayvan gibi yersek göbek yaparız sadece.
  • yazın oturun bilgisayarın başına günde 2.5 litre kola devirin sonra kilo almayı durduramazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip mesajı, 1.75'e 55
  • benimde vermem lazım 1,90 boy 90-92 kilo
  • Takipteyim ugricam
  • 1.80e 58, takip.

• @Leopard26 Geçen yaz öyleydi ama bi değişiklik olmadı

@Bursa1289 Bana verebilirsin hocam
  • 1.82 boy, 55 kiloyum. Bana da bir çare.
  • Neden hep böyle zayıfız ?

Tamam dh'de boy ortalaması 1.90 ama zayıfız. Ben kararlıyım almaya yaz sonunda görüşürüz
  • Sadece dumbell ile olmaz. Uğraşarak 15 kg almış biri olarak yazıyorum. Mutlaka evde çalışacaksanız bench sehpası, ayarlanabilir dumbell plakalar ve barbell halter demiri almalısınız. Ben aldım ve bu şekilde bayağı bir çalıstım.Ama öncesinde 3-4 ay body salonuna takılın. İşi kavradıktan sonra evde serbest ağırlıklarla devam edersiniz yada spor salonuna devam edersiniz. Ayrıca öyle kolay bişey değil. Hiç durmadan aylarca belki bünyeye göre yıllarca uğraşmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 2 Haziran 2012; 23:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Sadece dumbell ile olmaz. Uğraşarak 15 kg almış biri olarak yazıyorum. Mutlaka evde çalışacaksanız bench sehpası, ayarlanabilir dumbell plakalar ve barbell halter demiri almalısınız. Ben aldım ve bu şekilde bayağı bir çalıstım.Ama öncesinde 3-4 ay body salonuna takılın. İşi kavradıktan sonra evde serbest ağırlıklarla devam edersiniz yada spor salonuna devam edersiniz. Ayrıca öyle kolay bişey değil. Hiç durmadan aylarca belki bünyeye göre yıllarca uğraşmanız lazım.

Amacım sadece kilo almak öyle çok vücut yapmak değil. Spordaki amacım göbek yapmamak, fazla zamanım olmayacak yazın hastanede 8-5 çalışacağım o yüzden sadece evde yapabileceğim şeyler gerekiyor. Söylediğiniz aletlerden dumbell hariç diğerlerini bilmiyorum. Karın kasları için basit hareketler var galiba. Koşu yaparsakta sanırım yine kaslara faydası olur.

Özet olarak amaç kilo almak, göbek yapmamak.

• 1.83 boy 71 kilo

Haziranın sonunda yani sınavlarım bittikten sonra başlicam bende. 5 kilo almak istiyorum ama yağ olarak değil kas olarak. Spor salonuna gitme imkanım yoktur kas olarak vücutta kalması için ne yapabilirim. Evde dumbell var nasıl çalışmalıyım + neler yapmalıyım bir çare :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

1.83 boy 71 kilo

Haziranın sonunda yani sınavlarım bittikten sonra başlicam bende. 5 kilo almak istiyorum ama yağ olarak değil kas olarak. Spor salonuna gitme imkanım yoktur kas olarak vücutta kalması için ne yapabilirim. Evde dumbell var nasıl çalışmalıyım + neler yapmalıyım bir çare :)

Benimde amacım aynen senin dediğin gibi farklı olarak 10 kilo almak istiyorum

Bilirkişilerden yardım istiyoruz bu konuda hadi bakalım.
  • 1.79 boy 89 kilo istiyene 10-15 kilo falan verebilirim

• 10 YAŞINDA 50 KİLOYDUM EN SON
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.